bu ön granajları ısıtıp düzeltebilirsin çatlak veya kırık yoksa ısıtıp eski haline getirtebilirsin haberin olsun araba tamponu gibi düşün aynı
amortisörlerde sıkıntı var mı? geçmiş olsun. jant falan yeni al yamulduysa kesinlikle canını taşıtıyorsun makineye.
http://www.fairingmaster.com
motorcu muhabbeti burdan toparlamış bir bak sende.
geçmiş olsun ben motoruma (gt 170r) cbf 150 gibi kafası begenmedim gt 170in ön kafayı komple kuralkandan aldım 340 tl tuttu kanuni birde kazikçi derler
r125 hiç anlamadım ybr motorlu racing gitmeyen racing:D
Kilometre göstergeleri pahalı maalesef. Benim motorunki de distribütör tarafından 530 euroya satılıyor.
1000 lira az hocam sağlık olsun motosikletin durumu ortada 4000 normal.
Türkiye de yaşıyoruz gelen öpüyor giden öpüyor servislerde.
Kawasaki ninja 250r siperlik 660 liraydı 4 ay önce.
Ani yola çıkan kamyonete stopie eşliğinde dokunup düştüm
Değişen parçalar
Siperlik
Debriyaj maneti
Sol ayak pedi
Sol ayak pedinin bağlantılı olduğu "demir"
Ve gidon maşası gidon çok az yamulmuştu.
Kawasaki yetkili bayi bursa kocaman motosiklet işçilik hariç 2200 lira.
4000 az mı çokmu siz karar verin.
Plastik parça tamirini çok iyi yapan yerler var, çok çok iyi bir şekilde birçok parçayı yapıştırıyorlar.
Hatta kendin de yapabilirsin. youtube'da "fairing repair" "plastic repair" diye aratırsan birçok video çıkıyor. Alta astar olarak file atıyorsun hafiften esneyen hareket eden parçaları silikon ile kesinlikle esnemeyen hareket etmeyen parçaları iki bileşenli yapıştırıcı ile yine file astar atarak yapıştırıyorsun. işlem tamam
Alternatif olarak motoru naked'a da çevireblirsin. Google'da "yzf125 naked" diye aratabilirsin.
Ön amortisörler, teker, disk, kaliper sağlam ise elbette. Bunlar gidikse bence sat.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)