O artık aramızda yok.

Zafer fındıkdalı .Eskişehirli sevilen bir arkadaş.2008 hayabusasının devrilmesi sonucu yaşamını yitirmiştir.Ailesine allah sabır versin.Gerekli gereksiz hızlanmalara dikkat .

Edinilen bilgiye göre arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği İznik gezisinden sonra arkadaşlarından ayrılan ve iftar saatine yetişmek için Eskişehir'deki evine yetişmek isteyen Zafer Fındıkdalı idaresindeki 26 UH 127 plakalı motosiklet, Bozüyük Açık Cezaevi yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Zafer Fındıkdalı hayatını kaybetti.

Fındıkdalı'nın cesedi ise Cumhuriyet Başsavcılığının incelemesinin ardından Bozüyük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gerçekten çok üzüldüm.Haberi bugün face'de gördüm.Allah rahmet eylesin.
Geride kalanlara sabır versin.

Allah rahmet eylesin.Ramazan'da oruçlu iken mümkün olduğunca az ve dikkatli kullanalim motosikleti

Allah rahmet eylesin. Neşe dolu biriydi. Çok üzüldüm. :salut: Allah ailesine sabır versin.

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır ihsan etsin. Bir kardeşimizi daha kaybettik malesef :(

Allah rahmet eylesin konuyu incelicem umarım bilen vardır devrilerek nasıl ölüm gerçekleşti

allah rahmet eylesin böyle eski motorcuların ( büyük ihtimal hayabusa var )hayatını kaybetmesi her zaman beni ürkütüyor 3 yıl 250 cc de kalmam lazım galiba

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Allah rahmet eylesin. :pale:

Devrildi nedir arkadaş mutlaka bir nedeni vardır işin aslını doğru düzgün bilen birisi yazarsa iyi olur,Arkadaşa Allah rahmet eylesin,sevdiklerine ise sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar