Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yagmurda arabali vapur

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Yagmurda Sirkeci-Harem arabali vapuruna bindim. Cok yavas bir sekilde vapurun on tarafina ilerlemeye calisirken yeni motorumla yan yattim. Zemin o kadar kaygandi ki, yurumekte bile zorluk yasadim. Daha once konusu olmustur herhalde, ama olsa da bu bir hatirlatma mesaji olsun. Arabali vapurun metal zemini yagmurda buz pateninden beter oluyor.
    crxforever ve xanka bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    F650GS
    hatırlatmanı şöyle genişletelim. ıslak beton, viyadük birleşim yerleri, mazgallar gibi metal ve diğer parlak yüzeylerden, benzin istasyonlarında vb giderken mümkün olduğu kadar yavaş ve dik açıyla geçin. hatta mümkünse inin ve elinizde götürün motoru. ne olduğunu bile anlamadan kendinizi yerde buluverirsiniz.

    bir de arabalı vapurlarda motorunuzu mümkünse sabitleyin. istemeden motorun kendisine, diğer araçlara hatta insanlara bile zarar verebilirsiniz.
    crxforever bunu beğendi.

  3. #3
    OGUZHANKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda VT 750 C Shadow
    geçmiş olsun. her türlü ıslak metal zeminden uzak durmak lazım (vazgal, telefon kapağı, portatif köprü, rampa vs.) ve bu vapurların zeminine kaplama yapılması şart. Sadece bizim için değil diğer araçlar içinde şart. Kaç tane kaza yaşandı bu şekilde.

  4. #4
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul/bahçelievler
    Motosikleti
    ybr125 2008
    sirkeci yönüne giderken sahil yolunda asfalt ıslaksa eğer rüzgardan dolayı daha önce donuyor. veya yol kuruysa gizli buzlanma olabiliyor. son feribota yetişmeye çalışanlara benden de bir uyarı.

  5. #5
    jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Şubat 2006
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    sirkeci harem arabalı vapurda hemen hemen hergün bir motor düşer.. metal zemin kayganlıgı zaten malum araçların akıttıgı yag mazot gibi yada taşıdıkları madelerden ötürü ( balık yüklü kamyonetlerden akan sıvılar) çok kaygan oluyor birde motorcu arkadaşların onde yer kapma heyecanı yuzunden asvalt yol gıbı gaz açıyorlar size tavsiye dik açı ile ayaklarınızı yerde tutun ve frensiz durabilecek hızda ilerleyin .. daha gvenli olacaktır .


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler