Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

23 yaşındaki Serhat Çağrı Şentürk, motoruyla Torbalı'da geçirdiği kazada vefat etti.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2010
    allah rahmet eylesin oluyor işte gün gelip 2dk kasksız süreyim diyor insan.Motordan bir ses geliyor onu dinliyorsun,500mt gitcem diyip üşeniyorsun.Yapacak bişe yok olunca oluyor
    piyanist_irf bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    cyclette - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2012
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Allah rahmet eylesin. Sabah 6 civarında olmuş, çok hızlı da görünmüyor, düşünüyorum nasıl fark etmemiş diye aklıma uykusuzluk ve/veya alkol geliyor. Büyük ihtimalle uyudu. Kask takmaması da bilincinin yerinde olmadığını gösteriyor, normalde taktığı için söylüyorum. Çok yazık olmuş.

  3. #23

    Üyelik
    25 Eylül 2005
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Allah rahmet eylesin

  4. #24
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2009
    Şehir
    Hamburg
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Yine pisi pisine gencecik bir can gitmiş. Allah rahmet eylesin , sevenlerine sabır dilerim.

    Çok basit kuralları gözardı etmenin sonucu resmen pisi pisine ölmüş kardeşimiz.

    - Kavşağa yaklaşırken hızı oldukça yüksekmiş (video daki diğer araçların hızları ile kıyaslarsanız görebilirsiniz) , çok sağlam ve bilinçli fren yaparak motorun hızını oldukça düşürmüş ama yinede dönüşü kaçırmış.(muhtemelen lastikleri henüz ısınmamıştı ve yeterince iyi tutunamadılar)

    -Kaza sebebi değil ama ,ölüm sebebi kesinlikle KASK olmaması. Motorun hızını oldukça azaltmış , o hızdaki düşüşlerde KASK kesinlikle hayatını kurtarırdı ,otopsi yapılmış mı bilemem ama kolu bacağı bile kırılmamış olabilir o derece hafif bir düşüş. Ama kafasını koruyamadığı için başına aldığı tek darbe bile bu hazin sonucu yaratmıştır.

    - Sabaha karşı o saatte uykusuzluk ve yorgunluk had safhada iken dikkat kolayca dağılabilir , geçen yıl bu zamanlar yine sabaha karşı bir kardeşimiz (sanırım adı Emrah dı) dikkati dağılmış ve direğe çarpmıştı.

    - Kaza yerinin uydu görüntüsü aşağıda , kardeşimizin düştüğü çukur yol ortasında falan değil. Orası T şeklinde bir kavşak ve karşıda gidilebilecek bir yol yok. Kavşakta tabela yok diyen arkadaşlar videoya iyice baksınlar , birçok tabela oldıuğunu görebilecekler.

    Sonuç olarak tatsız tuzsuz bir durum ve çoğu zaman olduğu gibi hata motosiklet sürücüsünde (lütfen ölenin arkasından konuşmak olarak değerlendirmeyin , giden gitti . Bize düşen bundan ders çıkartmak başka kardeşlerimizin ölmesini engelleyebilmek) . Çok basit bir önlem olan KASK ını taksaydı şimdi bize kaza anılarını anlatıp ,kaza kritiğini karşılıklı olarak yapabiliyor olacaktı.

    forewer bunu beğendi.

  5. #25

    Üyelik
    03 Ekim 2007
    Şehir
    izmir torbalı
    Motosikleti
    ninja 300 2013 model siyah
    En yakin arkadasindi malesef kotu bir olay sonucu aramizdan ayrildi degerli kardesim. Arkadaslar kaza olus hakkinda sizlere soyluyecegim kesinlikle ama kesinlikle dikkatsiz yorgun gece surusunden kacinalim motorsiklet en ufak hatayi affetmez . Her zaman dondugun viraji bir gun donemeyebilirsin en ufak dalginlik seni yoldan cikarabilir . Daha da onemli olan motorsiklet denen arac olumcul olan her turlu hatayi affetmez alkolden uzak duralim arkadaslar . Cagri kardesimiz cok iyi motorsiklet surucusuydu ama alkol ve sabaha karsi yorgunluk ve dikkatsizlik sonucu olmus bir kazadir.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)