işini bilmeyen çavuşlar döner ... avuçlar
geçmiş olsun bir musibet bin nasihattan iyidir...
işini bilmeyen çavuşlar döner ... avuçlar
geçmiş olsun bir musibet bin nasihattan iyidir...
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi insanlara. Neyse sağolun
öncelikle geçmiş olsun. Bana sorarsan üzerinde konuşulmaya bile gerek olmayan bi durum yaşamışsın. Niye diye sorarsan(ne alaka fln.) öncelikle teker yapmadan önce yaşanabilecek hatalardan dolayı kaynaklanacak zararları göze almışsın demekttir. Motorun sana çıkardığı masraf konusunda benim fikrim fiyat olarak japon motorlara göre çok makul bir fiyat. Ha tamam altında japon bir motor olsaydı belki o kadar kırık çıkık olmayacaktı o kısım da haklısın ama o zamanda çıkacak olan 1-2 parça ile aynı fiyata ulaşırdı zaten. Sonuçta Mondiale biniyorsun ve motorun genel performansını bildiğin gibi parça kalitesini de biliyor olman gerekiyor bence. Mondiale kötü demiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. Her şeye rağmen kazayı hafif incinmelerle atlattığın, özellilkle de arkadaşına birşey olmadığı için masrafa pek aldırış etmemen gerekiyor bence.
Ön ve arka kaldırmaya karşıyım şahsen ben Düşme ihtimalin var sakatlanma motorunun hasar görmesi falan ne gerek var böyle hareketlere
Haklısın. Aldınmı Honda alacaksın. Hele ön kaldırma falan yapıcaksan Honda CB125 Ace şart. Her tarafını ayrı kaldırabilirdin. Ace ile kaza yapsaydın çizik bile olmazdı. Masrafın 30 TL yi geçmezdi.
gösteriş mtoru değilki bunlar. neden akrobasiye girersiniz. kendin kaşınmışsın. 2 tekeri yoldan ayırma , 80-90 ı geçme....
arada değişik şeyler yapmak istiyor insan ama sonunuda iyi düşünmek lazım geçmiş olsun
Vah vah cok uzuldum cok sadece ilk mesaji okudum siz o motoru ne zannettiginiz de o hareketleri yaptiniz, sonrasinda da markayi kotulemissiniz, gayet ucuza tamir imkani olmus, sukredin, japonlarin tamiratlari icin 3-5 kat daha fazla oderdiniz... ne kadar da gereksiz hareketler yapmaya calismissiniz, illa ki korumaniz da yoktur...
Geçmiş olsun 250 TL ile iyi yırtmışsın parayla telafi edilemeyecek durumdada olabilirdin
Bence motorun parçalarını değil KAFANI değiştirmelisin delikanlı...
artistliğin sonu figüranlıktır ....
Bazen oluyor böyle önemli olan ders çıkarmak.Motor konusunda sidik yarıştırmayı bir türlü anlamıyorum. Kimin ne motoru varsa en iyi motor odur arkadaş.Herkesin bütçesi farklı Takılmayın ayrıntılara.
Doğru diyorsunuz.
Ama galiba, bütün bu olanlara dayanamam, ama hazırım
Sen giderken adımlarını sayarım
Heyhat ! Ne yazık seni yanlış tanıdım sanırım.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)