Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Aranan KASK: orjinal Bluetoothlu Kulaklık Sistemli

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    30 Mart 2014
    Şehir
    Mardin
    Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Arkadaşlar herkese merhaba. Geçen de konu açmıştım kask müzik sistemiyle alakalı. Bugün nette sörf yaparken ORİGİNE marka bir kask denk geldi TECNO modeli. Orjinal bluetooth kulaklık sistemli filan. ECE-r 22 05 sertifikalıymış fakat sharp puanını bulamadım. Sanırım italyan markası. Fiyatıda öyle çok tuzlu değil. İnterkom fiyatlarını bilen bilir zaten. Kaskın fiyatı 385 TL. Bilen kullanan eden var mı? Sırf interkom sistemleri bile daha pahalı. Bana uygun gibi geldi o yüzden kullanıcı yorumu beni mutlu eder. Aranılan kask bu gibi. Kalitesini merak ediyorum.
    Sonuçta hepimiz ölecez...!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Tardigrat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2013
    Şehir
    İstanbul / Çanakkale
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Dediğin kaskı inceledim ve beğenmedim. Hem çok ağır hemde bana hissiyatı güven vermedi.

  3. #3
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul-Çekmeköy
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    çene açılır olmasa belki diyeceğim ama banada güven vermiyor.origine kasklar italyan diye geçsede o kaliteyi göremedim.üstelik termoplastik malzeme,kesinlikle tercih etmem...

  4. #4
    yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Bu kask işleri çok ilginç olmaya başladı Motora yeni başlarken "yahu millet ECE normuna uyduktan sonra niye 200 lira yerine 2000 lira veriyor anlamıyorum" derdim. Yıllar içinde 200 liralık kaskım da oldu on katı pahalı da. Tabi konfor açısından farklarını gördüm. Pahalı olup da konforsuz olan da oldu bu arada. Sağlamlıkla ilgili şükür ki bi test imkanım olmadı. Burada oturmuş ve pahalı markaları ben de tercih etmeye başladım. Ama niye diye sorarsanız aslında buna tam bi cevabım yok. Mühendis adamım, her mevzuya öyle balıklama atlamam. Biraz inceler mantıklı yanını bulurum ama bu kask işinde fiyat performans noktasında mantıklı sonucu bulamadım. İçimden bi ses "al 300 liralığı sukutırda kullanırsın, zaten 120 yi geçmiyo, rüzgar ses derdin de yok" diyor. Ama yine de güvenip alamıyorum. Şu test firmalarının güvenirliği olmaması da işin ketenperesi. Misal şu anda kullandığım kask Sharp dan 3 yıldızlı. Ama niyeyse çok kaliteli olduğu ve beni koruyacağı ile ilgili içimde herhangi bir şüphe yok .

    Özetle; ben bu işin içinden çok çıkamadım. Kaza işi önemli. Paramın yettiği en iyi ekipmanı alıp giyersem daha güvende hissediyorum. Bu origin i gördüm şirinevlerde gezerken, elime aldım bakındım. Adamlar intercomu dahili yapmış, şekil şemal güzel, eline alınca kaliteli hissiyatını vermiyor ama. Ben pek tavsiye etmem. Ama dediğim gibi niye tavsiye etmediğimi bilimsel olarak destekleyemiyorum

  5. #5
    aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Eylül 2009
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Sadece intercom kalitesine yorum yapabilirim; çok güzel. Ben aliexpress'den alma kullanıyorum hareket halinde karşı taraftaki sesimi bazen alamıyor ama origine kasklı bir arkadaşımı aradım dururken ses sanki telefondan geliyor gibi kaliteliydi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler