Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Agv K3 SV Kask Hakkında

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    almpoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CB650F
    Arkadaşlarım ve abilerim merhabalar.Eski kaskım ls2 ff351 idi.Ama artık kask kafamdayken içinde oluşan fazla bolluğu hisseder oldum 1-2 düşme sonucuda kaskım artık iyice gevredi.Giyerken bir gıcırtılar çıkıyor kendimi güvende hissetmiyorum anlayacağınız.O yüzden bu AGV nin K3 serisinin SV modelini çok beğendim fiyat olarakta orta seviye bir kask gibi.Sharp sitesinden test bilgilerine baktım 4 yıldız almış ve şahsen gidip kaskı denedim.Gayet güzel ve rahat ama karar veremedim.Kullanan arkadaşların veya abilerimin yardımına ihtiyacım var nasıl bir kasktır.Rüzgar sesi fazla geliyormu artıları eksileri nelerdir yardımcı olabilirmisiniz?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2014
    Ben de çok beğenmiştim, güneş vizörü olması ve üzerindeki renkler çok hoşuma gitmişti. Ancak kafa yapıma uymadığı için almaktan vazgeçmiştim. Kullanıcılar rüzgar/ses yorumlarını yazarlar. Bir ara motoavm sitesi K4 serisinde indirim yapmıştı. K3 ile aynı fiyata geliyordu neredeyse fiber kask olduğu için K4 tercih ederdim kafama uysaydı.
    almpoz bunu beğendi.

  3. #3
    almpoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CB650F
    Öğrenci olduğum için bütçe olarak anca buna yettirebiliyorum belki ileride daha güzelini almak nasip eder.Ben desensiz düz modelini alacağım çünkü kullandığım yerlerde çizilme olanağı çok yüksek yerler o yüzden beyaz renk alıcam desensiz.İlk kaskımıda özellikle desenli olarak aldım ama sonra içim acıdı kaska çiziklerden dolayı çok kötü görünüyor malesef


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)