Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

kask konusunda kafam karışık

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    18 Ocak 2015
    Motosikleti
    mondial drift 125
    sayın motosiklet.net üyeleri kaskımı değiştirme düşüncelerim var fakat bu konuda sadece malzemenin carbon gibi şeyler olması gerektiğini biliyorum internettede bakarken agv nin bir termopilastik kaskı 500 küsür tl iken ls2 nin fiberglass kabuklu kaskı 400 küsür lira şimdi kafamı karıştıran nokta ise daha ucuza daha iyisimi olmuş oluyor bu durumda yoksa agv nin termopilastiği ls2 nin fiberglası gibi mi kafam çok karışık bütcemde 500-600 tl durumda böyle olunca iyice karışıyor yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    atoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 350 ST
    Eğer bütçeniz bu seviyede olacak ise, ben olsam biraz daha iyi bir markanın (en azından daha üst segment kasklar üreten bir firmanın) daha giriş seviyesi kasklarına erişmeye çalışırım.

    Fiat segmentinde sanırım Nolan ın modellerinede erişebiliyorsunuz... Nolan lar genel olarak iyi yorumlar alıyor... testleride kötü değil diye biliyorum.
    Bir başka tavsiyede bu fiyat aralıgında olabiliyorsa kapalı bir kask almanız yönünde olur... eğer kapalı kask alırsanız maliyetler biraz daha düşebilir bu sebeple daha iyi kasklara erişebilirsiniz. Birde kafanıza bir takın .. kafanızı rahatsız etmeyen ama en iyi oturan marka / modellere yönelin... her kask herkesin kafasına olmuyor...

  3. #3

    Üyelik
    18 Ocak 2015
    Motosikleti
    mondial drift 125
    yani ben agv yide iyi bir kask biliyordum fakat mesela şimdide bell kaskları 600 tl ye kadar var benim anlamadığım konu ise aynı dış kabuk ve aynı özellliklere sahip olan bir ls2 kask 400 ken agv bell 600 tl bu fiyat artışı bell gibi kaskların isim yaptığından mıdır yoksa bu adamların carbonfiberi farklı ls2 nin carbonfiber kalitesi farklımıdır?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)