Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Brembo, UMA güvencesiyle artık Motovento çatısı altında

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Motosiklet sektöründeki başarıları ve çatısı altındaki geniş ürün yelpazesi ile adından söz ettiren Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. (UMA), motosiklete dair her şeyi bünyesinde bulunduran Motovento’ya Brembo markasını da dâhil etti.

    1961 yılında İtalya’da kurulan Brembo, otomotiv ve motosiklet sektöründe fren ve fren sistemlerinin tasarım, geliştirme ve parça üretiminde lider bir marka. Kullandığı malzemeler ve üretim süreçlerin de sıfır hata ve risk anlayışını benimseyen Brembo, sürekli geliştirdiği teknolojisi ve yenilikçi yapısıyla da Dünya çapında adını kalite ile birleştirmiş ve yeniliklere öncü olmuştur.

    1972 yılından itibaren motosiklet fren ve fren sistemlerinin üretimine başlayan, donanımlı laboratuvarlarda uzman kadrosu ile çalışmalar yapan Brembo, ürünlerin kalitesi, mükemmelliği ve verimliliğini test ediyor. Aynı zamanda Brembo, Formula 1 ve Moto GP yarışlarında en çok tercih edilen marka olma özelliğini de taşıyor.

    UMA ile 2015 yılı ikinci yarısında motosiklet sektöründeki fren ve fren sistemlerinde distribütörlük anlaşması imzalayan Brembo, Türkiye motosiklet sektöründe yerini aldı.

    www.motoventooutlet.com

    mehmetenis bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    motoventonun sitesin de brembo ürünleri yok şu an fuardan sonra herhalde
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)