Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2. Motoplus 2010 Motosiklet Fuarı Kapılarını Açtı!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     
    İstanbul Fuar Merkezi'nde, Motosiklet Endüstrisi Derneği'nin (MOTED) desteğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen fuarda sergilenen yeni modeller kadar, gerçekleştirilen özel gösteriler ve eğitim seminerleri de ilgi çekiyor.

    Dünya Fuar Yapım tarafından düzenlenen fuara, MOTED'in yanı sıra motosiklet, bisiklet kulüpleri ve dernekleri de katkı sağlıyor. Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri, pek çok aksesuar ve ekipman da sergileniyor.

    Motosikletten monta sürpriz hediyeler MotoPlus Fuarı süresi boyunca motosiklet sporlarının ünlü isimleri özel gösteriler gerçekleştiriyor. Motosiklet tutkunları ve kullanmak isteyenler için eğitim seminerleri düzenleniyor.

    Trial dalında 12 defa Dünya Şampiyonu olan Dougie Lampkin Türkiye'de ilk defa MotoPlus fuarında gösteri yapıyor.

    Ayrıca Freestyle dalında Robert Naumann ve Gökhan Durmuş, Stunt Dalında da Arif Razgatlıoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu yapacakları gösterilerle MotoPlus fuarında yer alıyorlar.

    32. Dakar Rallisinde "Mekanik teknik destek almayanlar" kategorisi birincisi Kemal Merkit de fuarın konukları arasında yer alıyor. Merkit, motosiklet meraklılarıyla kendi deneyimlerini paylaşacağı seminer verecek.

    Fuarda, BMW Motosiklet, markanın ilk supersport modeli S 1000 RR, yeni görünümüyle R 1200 RT, geliştirilmiş teknolojisi ile R 1200 GS ve R 1200 GS Adventure modellerini ilk kez sergiliyor.

    Ziyaretçilere özel çekilişlerle sürpriz hediyelerin dağıtılacağı fuar süresince gerçekleştirilecek çekilişlerde 1 adet 2009 model Piaggio marka Vespa LX 151, 10 adet Hudson marka deri motosiklet montu hediye edilecek.


    Yamaha motosiklet

    Yamaha Motor, sınırları aşan çok yönlü motosikleti 1200 cc Super Tenere modelini ilk kez Türkiye'de görücüye çıkardı. Yeni yapılanmayı, motosiklet pazarında heyecanla beklenen yeni modeli Süper Tenere'nin lansmanıyla birlikte açıklayan firma, yeni modelini bütün dünyaya da Türkiye'den tanıttı.



    Bununla birlikte Yamaha'nın Türkiye'de en çok satılan modeli YBR 125'in de yenilenmiş versiyonu da ilk olarak bu fuarda motosikletseverlerin beğenisine sunuldu. Türkiye pazarına kendi kurduğu şirketiyle girişi ve Tenere modelinin tanıtıldığı MotoPlus Fuarı ile basın toplantısına Yamaha Motor'un Avrupa Satış ve Pazarlama Müdürü Arno Sunnotel, Yamaha Motor Türkiye Direktörü Hiroto Fujii, Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Ünsal Ercan katıldı.

    Yamaha Motor Türkiye Direktörü Hiroto Fujii, Türkiye'nin yaklaşık 73 milyon nüfus ve 28 yaş ortalaması ile potansiyeli yüksek bir ülke olduğunu belirterek, şunları söyledi:

    "Yeni operasyonla dört temel alanı güçlendirmek istiyoruz. Öncelikle, müşteri ihtiyaçlarını karşılamada temel olan yedekparça tedariki, satış sonrası servis ve satış fonksiyonunu sağlayarak, ülke çapında 3S bayi ağını yapılandıracağız. Türkiye'de Yamaha markası imajını daha da geliştirmek istiyoruz. Müşterilerimize sürüş okulu ile birlikte motosikletin eğlenceli tarafını göstermek istiyoruz. Ve en yakın zamanda, 'müşterilerin ilk tercihi' olmak istiyoruz. Makul fiyatlarla çekici ürünler ve yüksek kaliteyi tanıtmak istiyoruz. MotoPlus'ta sizlere 2 yeni modelin lansmanını yapmaktan mutluluk duyuyoruz. İlki Super Tenere. Dünyada ilk kez Türkiye'de lansmanı yapılan bir motosiklet modeli. Diğer bir model, EU3 regulasyonuna uyumlu, yeni stil ve diğer mükemmel özellikleriyle Yeni YBR 125. Kısacası, Yamaha Motor grup olarak, Türkiye'de de kurumsal misyonumuz olan 'Tutku' anlamına gelen 'Kando'yu yaratmak istiyoruz. Kando Japonca bir kelime. Derin tatmin duygusu ve insanların bir şeyle karşılaştıklarında hissettikleri yoğun heyecandır ki biz daima bu müşteri beklentilerini aşmaya çalışırız."

    Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Ünsal Ercan da bugüne gelindiğinde global Yamaha'nın, 147 firmasıyla, 50 bin çalışanıyla, yaklaşık olarak 30 ülkedeki 60 fabrikası ile ve küresel kriz sebebiyle harcamaların ciddi şekilde kısıldığı 2009 yılında bile 13 milyar dolarlık cirosuyla dünyanın en çok bilinen ve takdir edilen firmaları arasında yerini çoktan aldığını anlattı.

    Ercan, "Yamaha'nın dünyadaki tüm üretim ve pazarlama aktiviteleri 4 ana merkezden kontrol ediliyor. Bunlar Japonya, Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya merkezleri. 1955 te sadece motosiklet üretimiyle başlayan yolculuk günümüzde çok çeşitli motosiklet modeli üretimi ve birçok çeşitli yüksek kalitede ürünler katılarak devam ediyor" diye konuştu.

    Ercan, Yamaha'nın 2010 yılında Türkiye'de 6 bin motor satışı ile 25 milyon lira ciro beklediğini ifade etti. 2009 yılının sektör açısından oldukça kötü geçtiğine değinen Ercan, pazarın 140 bin adetlere kadar gerilediğini, 2010 yılının geçen yıla göre ekonomideki büyüme beklentilerine paralel olarak büyüyebileceğini dile getirdi. Super Tenere modelinin 43 bin 500 liradan satışa sunulduğu bildirildi.


    Honda motosiklet

    Honda, fuarda, spor ve touring yeteneklerinin bir kombinasyonunu ortaya koyan daha önceki VFR modeline bağlı kalınarak, en son teknolojilerle geliştirilen modeli VFR 1200F'yi tanıttı.



    Yeni motosikletin, Sport-Touring kategorisinde gelinen son noktanın temize çekilmiş bir yorumu olduğu belirtilen tanıtımda, artırılmış kontrol ve geri besleme seviyelerini sağlamak adına, VFR 1200F'in yarış pisti kökenli en son teknolojileri bünyesinde barındırdığı ve sportif karakterli bir yol motosikleti olduğu kaydedildi. 1 Nisan'da piyasaya sürülecek motosikletin fiyatı üzerinde çalışıldığı bildirildi.



    CASTROL AKIL ALMAZ GÖSTERİLERLE MOTOPLUS’I BÜYÜLEDİ

    Madeni yağ sektörünün lideri Castrol, 25 – 28 Şubat tarihlerinde CNR Expo’da düzenlenen Motoplus Fuarı’nı benzersiz etkinliklerle renklendirdi.

    Fuarın gösteri sponsorluğunu üstlenen Castrol, bu yıl, motosikletle akrobaside dünya şampiyonu olan Dougie Lampkin’i ağırladı. Scooterman lakaplı şampiyon Dougie Lampkin, Castrol Gösteri Alanı’nda motosikletiyle yaptığı akrobasi gösterileriyle fuar ziyaretçilerine inanılmaz anlar yaşattı. Türkiye’ye ilk kez geldiği geldiğini ve Motoplus Fuarı’nı oldukça gösterişli bulduğunu söyleyen Lampkin, buradaki ilgiden çok etkilendiğini belirterek, “Türkiye’de motosiklete bu kadar ilgi olduğunu görmek beni şaşırttı. Motoplus oldukça başarılı bir fuar. Ülkenize en yakın zamanda tekrar gelerek daha uzun süre almayı istiyorum” dedi.


    Büyük şampiyon Scooterman, Castrol Power 1 ile Türkiye’de…

    Castrol Power1’in konuğu olarak Motoplus Fuarı’na katılan Dougie Lampkin, tüm dünyanın yakından tanıdığı büyük bir akrobat… Dünya Trial Motosiklet şampiyonalarında toplam 12 birinciliği olan İngiliz sporcu Dougie Lampkin, dünya motosiklet klasmanında 6. sırada yer alıyor. Motosikletle akrobasi, trial ve enduro dallarında uzmanlığı ile bilinen Lampkin’in 5 kez kapalı alan, 7 kez de açık alan Dünya Trial Şampiyonluğu bulunuyor. Ünlü şampiyon geçtiğimiz günlerde İtalya'da düzenlenen ünlü Hell's Gate Ekstrem Enduro Şampiyonası’nda da birincilik kupasını kucakladı.

    Scooterman, fuar boyunca her gün saat 13:00, 15:00 ve 17:00’de Castrol Gösteri Alanı’nda yapacağı gösterilerde, trial motosikletiyle hayal bile edilemeyecek engelleri aşarak Motoplus ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek.


    Castrol, Türkiye’nin en güzel motosikletini seçti !

    Castrol En Güzel Motosiklet Yarışması’nın sonuçları da Motoplus’ta belli oldu. Türkiye’nin dört bir yanından 200’e yakın motosikletin değerlendirmeye alındığı yarışmada Scooter kategorisinde Barkın Bayoğlu, Chopper’da Şakir Şenkalaycı, Cadde/Enduron’da da Adnan Baş’a ait motosikletler birinciliği kazandı. Okan Bayülgen, Erdil Yaşaroğlu, Fem Güçlütürk, Kemal Merkit ve Fuat Domaniç’ten oluşan yarışma jürisi, özellikle Chopper kategorisinde eleme yaparken oldukça zorlandı. Yaratıcılığı zorlayan modellerin boy gösterdiği yarışmaya, önümüzdeki yıl çok daha ilginç motosikletlerin katılması bekleniyor.


    Suzuki Motosiklet
    Motosiklet denince akla ilk gelen markalardan olan Suzuki, Motoshow 2010'da motosiklet tutkunlarını yine büyüleyecek.

    Türkiye motosiklet pazarının önemli markalarından olan Suzuki bu yıl da tüketicileri ile 25-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Motoshow'da iddalı modellerini motosiklet tutkunlarıyla buluşturuyor. 9'uncu Hall'deki ve 450 metre kareye yayılan dinamil ve renkli standı ziyaretcilerini ağırlayacak.

    Dünyada motosiklet teknolojisinin öncülerinden olan ve birçok kategoride lider konumda bulunan Suzuki, Motoshow 2010'da markanın önemli modelleri olan Hayabusa, V-Strom, GSX-R ve Intruder serileri ile motosiklet tutkunlarının karşısına çıkacak.



    Suzuki Türkiye Murahhas Aza'sı Ali Savcı "Türkiye motosiklet pazarında sıkıntılı geçen 2009 yılı ardından, daha ziyade bir toparlanma yılı olacağı öngörülen 2010da temkinli fakat kararlı bir strateji izleyeceğiz" diyen Ali Savcı "Geniş ürün gamımız, yüksek teknoloji ürünü sınıfının lideri modellerimiz ile motosiklet pazarının en önemli markalarından biri olarak bu yılda motosiklet tutkunlarının beklentilerini yakalamak için çalışacağız" dedi.

    Suzuki motosiklet kullanıcılarına, araçlarından daha iyi faydalanabilmeleri için son iki sezonda hız kazanan satış sonrası hizmet kalitesinin iyileştirilmesi yönünde yapılan servis iyileştirme ve geliştirme çalışmalarının bu sezon da devam edeceği yine Ali Savcı tarafından önemle belirtildi.



    Yonja Motor

    Türkiye'nin ilk elektirkli motoru yola çıkıyor
    Yonja Group’un yeni kurulan üyesi Yonja Motor A.Ş., Türk motosiklet tutkunlarını elektrikli YNJ motosikletlerle buluşturuyor.

    YNJ Motor, 25 Şubat – 28 Şubat 2010 tarihleri arasında MOTOPLUS İstanbul Fuar Merkezi’nde motosiklet tutkunlarını çevre dostu bir ilkle tanıştırmaya hazırlanıyor.

    9 TL’ye 1000 km sürüş imkânı sağlayan YNJ motorlar, tüm motosiklet tutkunları için avantajlı ve çevreci bir alternatif sunuyor. Ayrıca kurye ve eve servis hizmetleri olan işyerleri için de YNJ motorları, maliyeti ciddi boyutta düşüren ekonomik çözümler sağlıyor.

    Amerikan teknolojisi ile üretilip Türkiye’ye Yonja Motor A.Ş. tarafından ithal edilen %100 elektrikli motorlar, 220V elektriğin olduğu her yerde şarj edilebiliyor. Son teknoloji harikası olan YNJ motorların, sunulan güçlü yedek parça ve servis donanımları sayesinde tamiri çok kolay ve bakımı çok ekonomik.



    Dünyada plaka alabilen tek elektrikli motor olma ünvanıyla yeni bir çağ başlatan YNJ motorları, aynı zamanda geri vitese sahip tek elektrikli motor olma özelliğiyle de rakiplerini geride bırakıyor. Avrupa Birliği onaylı YNJ motorları hız sabitleme özelliğiyle de trafikte eşsiz konfor sürüşü sağlıyor.

    3000W, 4000W ve 5000W motor gücüne sahip modelleriyle YNJ motorlar, farklı şarj mesafeleri ve maksimum hız limit alternatifleriyle tüm motor tutkunlarına hitap ediyor.

    Siz de YNJ motorlarından birini tercih ederek trafiğe takılmadan hem doğaya hem de bütçenize iyilik yapmak istiyorsanız, 25 Şubat – 28 Şubat 2010 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’ne gelerek YNJ Motor standına uğramanız yeterli.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Şubat 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Pazar gününü iple çekiyorum. En son 2008 motoshow fuarına katılmıştım. Umarım en az o fuar kadar gösterişli, eğlenceli ve heyecanlı geçer...
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

  3. #3
    strangerRTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Kasım 2008
    Bu ynj yi merak ettim ben şehir içi için çok güzel bir alternatif olabilir ama geri vites ne alaka

  4. #4

    Üyelik
    14 Mayıs 2008
    Süper Tenere'nin fiyatı 43,500'den başlayacakmış

  5. #5
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2009
    Şehir
    İstanbul-Kadıköy TAMER
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    güzel motorlar var yine fuarda resimlerden öyle görünüyor
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

  6. #6
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Şubat 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı strangerRTR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ynj yi merak ettim ben şehir içi için çok güzel bir alternatif olabilir ama geri vites ne alaka
    Elektrik motoru olduğu için muhtemelen motor boşa alınamayıp ileri geri itmek çok güç olacak. O yüzdende motoru park ederken bile motor çalışır halde ve ileri geri vites ayarlamaları yaparak park edilecek.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

  7. #7

    Üyelik
    10 Aralık 2009
    pazar günü saat kaçta nerde bulusuluyo

  8. #8

    Üyelik
    23 Eylül 2009
    Arkadaşlar ücretsiz davetiye verebilecek olan var mı???? LÜTFEN.. Çok kötü sıkıştım pazar günü 30 tl vermek istemiyorum. :((((

  9. #9
    ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Temmuz 2007
    Şehir
    istanbul-beylikdüzü
    Motosikleti
    honda pcx 125
    fuar öncesi kahvaltı bulusmasına gelcek arkadaslara davetıye dagıtılcak
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

  10. #10

    Üyelik
    23 Eylül 2009
    Alıntı ilhan1154 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuar öncesi kahvaltı bulusmasına gelcek arkadaslara davetıye dagıtılcak
    Dersanem olmasa gelecektim ama dersane var :S Pazar sabah.. Öğlende bitiyor.. Öğlenden sonra geleceğim fuara.. Pffffffffff...

  11. #11
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara-Trabzon
    Motosikleti
    artık yok
    şu elektrikli YNJ ile ilgileniyorum ben. fuara gelemiyorum. rica etsem fuar ziyareti yapan birileri hem motorla ilgili hem de ilgili firmaya dair irtibat bilgilerini yazabilirse çok sevinirim...

  12. #12
    gtunerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İSVİÇRE İST BURSA TRABZON
    fuar kapilarini acti fotolari bekliyoruz...

  13. #13

    Üyelik
    23 Eylül 2009
    Alıntı gtunerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuar kapilarini acti fotolari bekliyoruz...
    Forumda mevcut ;)

  14. #14
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı gtunerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuar kapilarini acti fotolari bekliyoruz...
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...2010-a-16.html

  15. #15
    mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ocak 2008
    Şehir
    yalova
    Motosikleti
    Honda cb125e
    yonja motor yalan sölüyo dünyada bi onlar takıyomuş elektirikli motora palaka güyaaa

    arora2 sene önce başlamıştıelektirikli motora plaka takmaya.. hey yavrum heyyyy
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

  16. #16
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2009
    Şehir
    İstanbul-Kadıköy TAMER
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı okanco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ücretsiz davetiye verebilecek olan var mı???? LÜTFEN.. Çok kötü sıkıştım pazar günü 30 tl vermek istemiyorum. :((((
    ögleden sonrada gelsen illaki orda birileri çıkar tanıdık,zaten bilet işini boşlarlar büyük ölçüde ögleden sonra zaten son gün.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

  17. #17
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Arkadaşlar,

    Bu elektrikli motor Yonja pek gerçekleri yazmamış gibi internet sitesinde

    Scooter 5000WMotor Gücü:5000W Akü Tipi:Lityum 60V/Ah 40 Max Sürat:115 km/s Mesafe / Şarj:150-170* Ağırlık:129 kg Ön / Arka Lastik:130 / 60-13 Frenler:Disk Garanti:2 yıl / Akü 1 yıl

    Bu veriler kafa karıştırıcı. Elektrikli motor 5000 Watt imiş, olabilir elbette. Ancak bu motora güç sağlayacak olan akü/pil değerleri: 60 Volt, 40 Ah yani bir saatte %100 verimle ve hiçbir mekanik kayıp göz önünde tutulmadan verebileceği güç 2400 Watt Bu da yaklaşık (Çünki BHP nin de farklı tarifleri vardır ancak araçlar için 1 KW = 1,36 BHP kabul edersek) 3,264 BHP eder!

    Şimdi 3,26 BHP gücünde bir motosikletin 115 Km hıza çıkabilmesi bence sadece ütopik Bir de bu gücü 150-170 Km mesafe boyunca verebilmesi imkansız

    Bir yerde birileri hata yapıyor ama du bakali. Ben konuya şüphe ile yaklaşmaya devam edeceğim. Dese ki: 60 Km/h hıza çıkabiliyor ve bir Depo ile 60 km de mesafe yapabiliyor o zaman amenna
    Poturdak

  18. #18
    abdullah_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mayıs 2008
    Motosikleti
    YOK

  19. #19

    Üyelik
    26 Şubat 2011
    Elektrikli bisikletler konusunda üreticileri (daha doğrusu ithalatçıları) ve kullanıcıları daha bilinçli bir hale getirebilmek adına http://www.e-bisiklet-dunyasi.com adında bir site açtık.
    Aslen motorsuz tekerlere binen ekibimiz, motosiklet kullanıcılarının da bu konudaki görüş, düşünce ve fotoğraflarını paylaşmaktan mutluluk duyacak.
    Bir yandan bu kuralsız ve nerede ise hiç bir yasal statüsü olmayan araçların trafikteki tüm iki tekerlerin imajını lekeyeceğini düşünmekteyiz.

  20. #20
    ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ekim 2010
    Şehir
    Çanakkale/Biga
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    2010 motorsiklet fuarımış atladım sazan gibi
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler