Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Şeker'e plaket!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından 2008 yılında Enduro, Motokros, Pist ve Drag dallarında şampiyon olan sporcular, 14 Şubat 2009 tarihinde İzmir Ege Üniversitesi Kültür Merkezi'nde yapılan ödül töreni ile kupalarını aldı.

    Motosiklet camiasının hazır bulunduğu gecede Kemer Enduro Motosiklet Kulübü, 'Enduro' kategorisinde Türkiye Kulüpler ve Takımlar Şampiyonluğu'nu kazanırken, 13 sporcu da şampiyonluk kupası aldı. Ödül töreninde konuşan Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, "2008 yılında da çok başarılı bir sezon geçirdik. Enduro dalında 2007 de olduğu gibi 2008 yılında da Türkiye kulüpler ve takımlar şampiyonluğunu elde ettik.

    Sporcularımız kategorilerinde şampiyon oldular. Kemer'i Türkiye'de motor sporlarında başarıyla temsil etmeye devam ediyoruz. 2008 yılında bu şampiyonlukları kazanmamızda bize en büyük desteği veren Kemer Belediyesi Başkanı Hasan Şeker'e, sporcularım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum" dedi.

    7-8 Mart ayında 2009 yılı Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 1. ayağına ev sahibi yapacaklarını belirten Özdemir, "7 Mart tarihinde magazin startı ve sıralama turlarıyla başlayacak olan organizasyonumuz 8 Mart tarihinde heyecan dolu yarışlarla devam edilecek. Şimdiden 7-8 Mart 2009 tarihlerinde tüm motor tutkunlarını ve yarış severleri Kemer Kuzdere Mahallesi'ndeki özel Enduro parkurumuza davet ediyoruz" diye konuştu.

    Ayrıca, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'e motosiklet sporlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun tarafından plaket verildi.


    Kaynak:Ajans Spor


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2007
    Şehir
    Istanbul Atasehir
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Türkiye Motosiklet Federasyonu, yalnizca Motor sporlari ile ilgilenmesi icin mi kurulan bir organizasyon? Bilgim olmadigindan soruyorum...

  3. #3

    Üyelik
    14 Mayıs 2008
    Belediyenin işbirliği için, nice motorcu gelecek şimdi oraya ve Kemer ekonomisini canlandıracak.

  4. #4
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ocak 2006
    Şehir
    üsküdar/istanbul
    Alıntı flying hellfish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye Motosiklet Federasyonu, yalnizca Motor sporlari ile ilgilenmesi icin mi kurulan bir organizasyon? Bilgim olmadigindan soruyorum...
    Bildiğim kadarıyla hayır.Özellikle motosiklet eğitimiyle çok yakından ilgilenmeleri gerekir.Belki oragnizasyonlar vardır ama benim bilgim yok.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler