Geleneksel Anketimizde Motosikletin Virtüözü Zirveye çıktı

Milliyetin Geleneksel Anketinde Motosikletin Virtüözü Zirveye çıktı

2151manset1et5.jpg

Cesur yürek Kenan
Türkiye'nin en eski ve en saygın anketi olma özelliğini koruyan 54. Yılın Sporcusu Anketi'nde Milliyet okurları kürsünün en tepesine Dünya Süpersport Şampiyonu Motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu çıkardı.
Milliyet'in 54. Geleneksel Yılın Sporcusu Anketi'nde son yılların en büyük çekişmesine sahne olan ve sonucu merakla beklenen sayım işlemi tamamlandı. Milliyet okurları, 2007 yılının en büyük sporcusu olarak Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası'nda tarihi bir başarıya imza atan, rekor sayıda zaferle şampiyonluğa ulaşan süper yetenek Kenan Sofuoğlu'nu zirveye çıkardı.
:cat:

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/2008/01/01/spor/aspo.html

Moderatör tarafında düzenlendi:
kenana da zayten böle bir birincilik yakışırdı herzamamki gibi.işallah allah dünya birincisi olmayı nasip eder.yolun acık olsun kenan sofuoğlu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne güzel bir yıl böyle
yenibiryıla bir motor sever olarak böylesine güzel bir haberle başlamaktan sonzuz mutluyum .
kenan sofuoğlu na yürekten teşekkür ediyorum başarılar kenan yolun bahtın açık olsun .
ayrıca oy veren bütün motor severlere mınnet duygularimi iletiyorum
çok güzel bir yıl başlıyor
kenan a şubatta başlıcak yarışlarda başarılar diliyorum .
saygılarimla
kenan saruhan

evet cidden delikanlı bir Türk:cat:
her zaman dediğim gibi orhan pamuktan anca yastık olur:pr:

beklenen oldu..
yaşından beklenmeyecek kadar olgun, disiplinli ve çalışkan olmasının faydasını gördü..şampiyon oldu..bizi mutluluğa boğdu..tabii ki yılın adamı..

sadece hızlı olmak yetmez..

öyle olsaydı Süreyya Ayhan, Zabo gibi bi devi geçtikten sonra kafa üstü çakılmazdı..sporcuya önce spor ahlakını aşılamak gerekiyo sanırım..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Belliydi zaten..Başka biri olabilirmiydiki?......:cat:

yolun açık olsun kenan daha nice anketlerde senin için oykullanmak nasibetsin bize ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yürekten Kocaman Bir Alkış
Seni Seviyoruz Sofuoğlu

Tansaş'a girdim ve Milliyetin sitesinden oy attığım Kenan'ın birinci geldiğini görünce nasıl sevindim anlatamam.Gazeteyi almadığım doğru ama 20 saniye kadar gazeteye baktığım da dooğru.Deliriyorum sanırsam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar