Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tamada Honda'dan ayrılıyor...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    kraljames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2006
    Şehir
    TÜRKİYE
    MotoGP takımlarından Konica Minolta Honda yetkilileri, Japon sürücü Makoto Tamada'yla sezon sonunda yollarını ayıracaklarını açıkladı. Tamada Valencia'da bu hafta sonu Honda için son kez yarışacak.

    Makoto Tamada Valencia'da bu hafta sonu Konica Minolta Honda kariyerine noktayı koyacak. Takım yetkilileri 29 yaşındaki tecrübeli pilotla yola devam etmeyeceklerini açıkladı.

    Geçtiğimiz iki sezon boyunca Konica Minolta Honda için yarışan Tamada bu Pazar Valencia'da takımıyla son yarışına çıkacak.

    Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tamada "Bu kararı aldım çünkü hem takım hem de benim adıma bir değişiklik yapılması en doğrusu olacak" dedi. Tamada'nın gelecekte nerede yarışacağı ise merak konusu. MotoGP'de önümüzdeki sezon için sadece Tech-3 Yamaha ve Kawasaki takımlarında boş yer var. Tamada ya ülkesine dönüp bu takımlardan birisi için yarışacak, ya da 2001-2002 yılları arasında üç yarış kazandığı World Superbikes şampiyonasına dönecek.

    Konica Minolta Honda patronu Gianluca Montrion, geçen iki sezon boyunca takım için yaptıklarından ötürü Tamada'ya teşekkür ettiklerini söyledi. Tamada'nın yerine vatandaşı Shinya Nakano'nun getirilmesi bekleniyor.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    cbr_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Aralık 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda NC 700 S Honda CBR 250R Honda Beat 2004
    Iyi
    Iyi
    Iyi

  3. #3
    kraljames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2006
    Şehir
    TÜRKİYE
    acaba tamada nın yerine kimi getirecekler kenan abiyi getiriyolarmış bide allahım ne güzel olur ya keşke gelse keşkeeeeeeeeeeeeee

  4. #4

    Üyelik
    17 Kasım 2006
    inşallah iyi birini getirirler


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler