Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Almanya'da Müslüman Göçmenlere Motosiklet Çeteleri Saldırdı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    vader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2014
    Motosikleti
    Honda NC 750D Integra
    Hadi holiganları anlarım da , "Rock müzik severler" ne alaka??

    Kasıtlı ve yanlış bir ifade diye düşünüyorum.

    Saygılarımla.
    Tecrübe, limitlerini bilmektir.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ocak 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT
    Dünyadan küreselleşme örnekleri. Yapılan bu olayı barbar diye nitelendirdikleri milletlerin bile yapmaması gerektiği kanaatindeyim ama eskiden avrupaya yasa dışı yollardan gidenlerin artık bu yolu tercih etmesi gibi bir hal aldı. Bizde de avrupada da artık misafir edeceğimiz insanların devletler tarafından sokaklara salınmaması ve toplumsal oryantasyon verilmesi gerekiyor.

  3. #23

    Üyelik
    07 Ekim 2007
    Olayı alkışlayan "aydın" ileri görüşlu İslam düşmanlarının tez zamanda o çetelerin vazelinsiz muayenesinden geçmelerini dilerim..
    mumkünse motosiklet üzerinde..

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

    Ayrıca çok ülke gezdim ve İslamdan rahatsız olan Türk/Arap/Acem'den daha iğrenç mahluka rastlamadım..

  4. #24

    Üyelik
    09 Şubat 2016
    Şehir
    İstanbul&Bodrum
    İnsanlara yardım etmek onlara sığınak barınak aş vermek gücen içinde nefes almalarını sağlamak kıymet bilinmesi ve paha biçilmez değerli bir hareket benim fikrim. Ben yazın bodrumda akşam dışarı çıktığımda marina karşısında lüks barlar karşısında çimlere oturmuş orda yaşamlarını sürdürürken herkes yardımcı oldu kimse ezmedi "uzaklaşın lan buradan" yapmadı benim gördüğüm kadarıyla. G.Antep de bir bayan arkadaşım ise taciz edildiğini rahat gezemediğini dile getirmişti, bununla beraber hakim bir arkadaşımda karşılaştığı taciz gasp olaylarının %90 ının sığınmacılar olduğunu söyledi. 5 parmağın 5 ide bir değil derler ya hani Almanya Türkiye'ye bi para ödedi sığınmacılar sende kalsın dedi o eğitimlileri seçerek alacaktı gerisi burada...Yani demem oki Afedersiniz ama Sen ben bizim millet değersiz, Ülkemi çok seviyorum ve bir avrupada vatandaşlık almak bu kadar zor iken bizde böyle olmamalı diyorum. Biz her türlü yardımı yine yapalım ama durumlar düzelene kadar...
    Bak onlar burda sığındı devletten destek alıyorlar ama orda benim askerim onlar için savaşıyor...
    Bisnev99 bunu beğendi.

  5. #25
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Hiçbir şekilde şiddeti onaylamam mümkün değil. Göçmenler suç işlese bile bunun cezasını yetkili merciler verir. Ama söylenildiği gibi düzeni bozucu şeyler yapıyorlar, suç işliyorlarsa halkı da göçmenlere karşı olumsuz bakıyorlar diye suçlamam.

  6. #26
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında bana göre karşındaki insanı, sırf kağıt üzerinde müslüman diye her türlü pisliğine, sahtekarlığına rağmen tolere etmek müslümanlığa sığmaz, ancak şu anda Türkiye en çok yapılan şey bu... Melek gibi adam adam hristiyan olsun tu kaka deriz, müslümandır pisliğin tekidir tek laf söylenmez, her zaman diğerine tercih edilir. Geçen gün konuşulan Suriye'linin dükkanında kaçak sigara satma mevzusu ve Zeytinburnu Belediye başkanının bunu savunması tam buna örnektir.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------



    Bu Avrupa çomarlarına zamanında masum Yahudilere Hitler ne uygulamışsa onu yapmak gerekir. Üstelik bu videodakiler masum da değiller. O çeteler keşke bunlara saldırsalar. ABD'de olsa o silah sıkan şerefsizi indirmişlerdi. Onların kültürlerine, geleneklerine tüküreyim.
    yani diyorsun ki ülkemizde bir insan eğer müslüman ise hataları görmezden geliniyor ve iyi yanları dile getiriliyor. ve ülkemizde müslüman olmayan insanlar hep suçlu olabilecek potansiyelde gibi görülüyor.

    bunu sen uydurdun mu yoksa örneği var mı? çünkü bizim şantiyede namazını eksik etmeyen ama kalbi beş para etmeyen çok insan var ve ben onları müslüman olarak görmüyorum. böyle düşünen bir tek ben değilim, bir çok insan böyle düşünüyor. e öyleyse senin uydurduğun görüş yalancı çıktı yada senin başka yerden duyduğun bu şey diyeyim.

    bizim burada komşu inançsız ama biz yinede konuşuyor hatta birbirimize iş düşüpte yaptığımız oldu. siyaset konuştuk, beraber çok satranç oynadık sohbet ettik. inanç ile ilgilide sohbet ettiğimiz oldu ama o farklı düşünüyordu.

    sorun yok aramızda. tokatlı kendileri, aleviler. düzceliyiz biz düzceli, hüloooqqqq :D

  7. #27
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    Uzun süre ara verdiğim motosiklet hayatıma 2012 satın aldığım motosiklet ile devam etti.Çok büyük hevesle bu foruma üye oldum.Açıkçası o zaman bu tarz konulara bulaşacağım yorum yazacağım aklıma bile gelmezdi.Kaldı ki artık mümkün olduğunca bu tarz konulardan uzak durup motosiklet ile konulara odaklanacağım.

    Konumuza dönersek.Kaç yıldan beri ülkemize ne olduğu belirsiz Suriyeli göçmenler alınıyor.Ülkemizin besleyebileceğinden çok fazla sayıda olduklarını bir kenara bırakırsak,bunların bazıları iyi niyetli zararsız insanlar bazıları ise gittikleri yere hırsızlık,tecavüz gasp,adam yaralama ve daha bir çok suçu taşıyan,bizim vergilerimizle geçinen asalaklar.Hatta bu Suriyelilerin içinden bazıları hatta binlercesi terör örgütü üyesi.Başka ülkede benzeri bir durum olsa ortalık karışırdı.Bir çoğumuz bunlardan şikayetçiyiz ama artık millet ülkemizindeki bin bir türlü olaydan dolayı o kadar bezmiş ki artık kimse tepki göstermiyor.Bizim için Suriyeliler ne ise Almanlar için bu Pakistanlılar çok daha beteri.Daha yeni Berlin'de ruh hastası bir İŞİD sempatizanı göçmenin kullandığı TIR pazara girdi bir dünya insanı biçti,yine bu göçmenler tarafınan yardım kuruluşunda çalışan insanlara tecavüz olayları var.Bu adamların yaptıkları etiktir demiyorum ama bu olaylar sonrası genel olarak Pakistanlı imajını tahmin edebilirsiniz.Adamların yaptığı da yada yaptığını zannettiği kendi yaşam alanlarını,özgürlüklerini savunmak.Yasal bir yol değil ama devletin adaletinin yetersiz görüldüğü yerlerde halk kendi adaletini sağlamaya çalışır.Sonuç olarak böyle olaylar meydana gelir.Ülkesinde çalışma ve staj için çalışmaya gelecek insanları ince eleyip sık dokuyup sülelesini araştıran ama bu insanları rasgele ülkesine sokak Almanya devleti sanırım göçmen politikasını gözden geçirmesinde fayda var.Bu göçmenleri de seçerek araştırarak alsaydı olayları buraya varmazdı.Dediğim biraz empati yaparak kendimi adamları yerine koyup ruh hallerini anlayarak kendice haklı oldukları konusunda ısrarcıyım.

    Sonrasında bırakın dışarıdan gelen göçmenlere dayak atılmasına tepki göstermeyi kendi ülkesinde kendi vatandaşına karşı gerçekleştirilen terör eylemlerine tepki göstermeyen hatta sevinen,gerçekleri söylediği için kendi aydınını otellere sıkıştırıp canlı canlı yakanlara sempati duyan tipler gelmişler burada insanlık dersi vermeye kalkıyorlar.

    Şimdi sorarım size;

    -Geçen Ramazan 3-5 tane kıro mekan bastı aynen bu şekilde yabancıları dövdü hanginiz tepki verdiniz?
    -Her Ramazan bir dünya insan linç ediliyor hanginiz tepki verdiniz?
    -Bir dünya çocuk tecavüze uğruyor.Hanginiz tepki verdiniz?
    -Zamanında bir sürü suçsuz askerimiz Ergenekon yalanı adı altında haksız yere yargılandı kötü muamele gördü.Hanginiz tepki verdiniz?
    -İŞİD askerlerimizi canlı canlı yakarak şehit etti.Hanginiz tepki verdiniz?
    Ve size buraya daha tepki vermediğiniz bir sürü olay sıralarım.

    Ve "sizi gidi ırkçıklar insanlık düşmanları" diye söylenip duran arkadaşlar,size son bir soru Almanya'da meydana gelen bu olayda saldırıya uğrayanlar başka ülkeden veya başka inanıştan olsa mesela ateist,Yahudi,Fransız,Amerikan vb.Aynı şekilde tepki verecekmiydiniz?Aynı şekilde savunacakmıydınız?
    Hiç sanmıyorum.Bırakın dayak atılmasına tepki göstermeyi burada Brüksel'deki İŞİD saldırısına sevinenler vardı.Masum insanların katledilmesi göbek atarak tepki verenler vardı.O yüzden ırkçı mı arıyorsunuz evinizdeki en yakın aynaya gidin bakın orada size melül melül bakan bir ırkçı göreceksiniz.

    Bu dünya üstünde her yerde ve her dine mensup bir insan tipi var.Bunların dinleri farklı olsa da genel karakterleri aynı.Bu fanatikler,dinlerini öne sürerek normal zamanda masumlara yapmadıklarını bırakmazlar kafa keserler,yakarlar,bombalarlar,kimi zaman adı İŞİD'tir kimi zaman İsrail,kimi zaman ülkemin yobazıdır ama bunlara en küçük bir laf söylensin en küçük bir hasar gelsin hemen kıyameti koparırlar mağdur olurlar.

    İşte şu yukarıda verdiğim bu tip insanlar iki yüzlülükleri ile,onursuzlukları ile,cehaleti yüceltmeleri ile,aydın ve okumuş insanlara karşı düşmanlıkları ile,insanlık dışı haraketleri,kendi gibi olmayanları sindirme susturma yok etme hevesleri ile midemi bulandırıyorlar.

  8. #28
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    İşte şu yukarıda verdiğim bu tip insanlar iki yüzlülükleri ile,onursuzlukları ile,cehaleti yüceltmeleri ile,aydın ve okumuş insanlara karşı düşmanlıkları ile,insanlık dışı haraketleri,kendi gibi olmayanları sindirme susturma yok etme hevesleri ile midemi bulandırıyorlar.
    portakallı ördeği verdin mi fırına?
    bu muhatap almıyorum ayağıyla köşelerden bucaklardan saldırganlık da yeni moda oldu

    lan oğlum ne acayip adamlarsınız ağzınızı bozmadan konuşamıyor musunuz?
    kastın bensem onursuzun daniskası sensin.
    şu halde mekan basan kırolardan ne farkın var? onlar tokat sallamış, sen de sözel şiddet, sindirme, sövme operasyonu yapıyorsun.
    milletin hassas sinir uçlarını gıdıklamayı nasıl da biliyorsunuz,
    tecavüz olayı üzerinden bi 3'lü saltoyla alman ırkçılığını haklı çıkaracak noktaya geliyorsun ve ikiyüzlü biziz öyle mi? maşallah maşallah.
    tepki vermedin diye argüman mı olur la?
    kimin nerede ne yaptığının, ne sebeple neyle ilgilendiğinin çetelesini mi tutuyorsun?
    çok afedersin başka işin yok mu?
    döne döne kosnüklüğünüze kılıf arayacağınıza aynalarla yüzleşin.

    "almanya'da motosiklet çetelerinin müslümanlara saldırma hakkı" üzerine makale döşüyor adam.
    aha bu "kompleksli çakma aydınlık" bu sebepten mide bulandırıcı.
    Bisnev99 ve sheriff87 bunu beğendiler.

  9. #29
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    modern hukukun mucidi iddiasındaki batı medeniyeti bu işi motosiklet çeteleriyle değil hukuk yoluyla çözmekle mükelleftir.
    bizimkiler de adamlara hak veriyor, yine kronik kompleksler nüksetti.
    evet türkler ve müslümanlar uyum problemi yaşamış, zaman zaman baş belası olmuşlardır ama motosiklet çeteleriyle sağlanan adalet adalet değil alman usulü at hırsızlığıdır ve hak verilecek bir tarafı yoktur.

    lanetlemek maksadıyla yazmıyorum ama gözünüzde de böyle hastalıklı bir şekilde büyütmeyin reca ederim.
    bu adamlar insan hayvanat bahçelerinin, kapitalizmin mucidi, kuzey afrika'nın, hindistan'ın, amerika'nın, avustralya'nın, kısaca tüm dünyanın canına okumuş adamlar,
    kompleksleriniz nerede neye itiraz edeceğinizi şaşırtıyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=deZ1xFuFswM
    Kronik kompleksle falan alakası yok abicim işin.
    Çetenin yaptığını savunan da yok zaten.
    Ama senin yaşam alanına girip de, oradaki düzeni bozan adamı oradan göndermen gerekir.
    Bu da 'batı medeniyeti'nden ziyade karakter meselesidir.

    Haberdeki duruma Türkiye'den örnek verecek olursak; Türkiye'de kendi yaşam alanına müdahale eden birini Türk halkının azımsanmayacak çoğunluğu döver, bıçaklar, öldürür. En iyi ihtimalle psikoloji baskı yapar. Ancak bunu yapan adamların yanı sıra, hakkını hukukla arayacak olanlar da çıkacaktır elbet. Almanya'da ise tam tersi yürür bu işler. Halkın çoğunluğu hakkını hukuk yoluyla arar. Fakat aralarından adam bıçaklayan, döven, öldüren de çıkacaktır.

    Bu iki örnekte Türkleri yermedim veya Almanları övmedim. Örneklerdeki sonuçların sebepleri iki ülkenin adalet ve hukuk anlayışıdır. Türkiye'de hukuk insanlara göre değişir, Almanya'da ise insanlar hukuka göre değişir.

    Bir de bunların hepsini geçtim, bu haberin kaynağı nerede sayın mod? Üstleri çıplak deri eldivenli eylemciler gibi olmuş bu haber. Pakistanlı arkadaşların üstlerine de işemişler mi çete üyeleri?
    Motosikletli Kaplumbağa...

  10. #30
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kronik kompleksle falan alakası yok abicim işin.
    Çetenin yaptığını savunan da yok zaten.
    Ama senin yaşam alanına girip de, oradaki düzeni bozan adamı oradan göndermen gerekir.
    Bu da 'batı medeniyeti'nden ziyade karakter meselesidir.

    Haberdeki duruma Türkiye'den örnek verecek olursak; Türkiye'de kendi yaşam alanına müdahale eden birini Türk halkının azımsanmayacak çoğunluğu döver, bıçaklar, öldürür. En iyi ihtimalle psikoloji baskı yapar. Ancak bunu yapan adamların yanı sıra, hakkını hukukla arayacak olanlar da çıkacaktır elbet. Almanya'da ise tam tersi yürür bu işler. Halkın çoğunluğu hakkını hukuk yoluyla arar. Fakat aralarından adam bıçaklayan, döven, öldüren de çıkacaktır.

    Bu iki örnekte Türkleri yermedim veya Almanları övmedim. Örneklerdeki sonuçların sebepleri iki ülkenin adalet ve hukuk anlayışıdır. Türkiye'de hukuk insanlara göre değişir, Almanya'da ise insanlar hukuka göre değişir.

    Bir de bunların hepsini geçtim, bu haberin kaynağı nerede sayın mod? Üstleri çıplak deri eldivenli eylemciler gibi olmuş bu haber. Pakistanlı arkadaşların üstlerine de işemişler mi çete üyeleri?
    konu tam olarak suriyeli ya da türk meselesi değil. almanların nasyonel sosyalist partisinden öncelere giden, kronik yabancı düşmanlığı, neo-nazilik.
    göçmenllkle ilgili meseleler hukukun alanında, çetelerin değil.

    ve ayrıca hak veren yok diyorsun da, arkadaş mesajını şu cümleyle noktalamış;

    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O yüzden kusura bakmayın ama Almanlara hak veriyorum.
    yukarıda "bu muameleyi hor görmüyorum çünkü müslümanlar gelişmemiş yaşam formlarıdır" yazan mesaj da vardı, silinmiş.

    bu şartlar altında bu hangi iklimin hümanizmi ki tepki vermemekle suçlayıp çeteci faşistlere hak verebiliyor?

    geçiniz mübarek.
    sheriff87 bunu beğendi.

  11. #31
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ekim 2009
    Şehir
    İzmir
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Şimdi sorarım size;

    -Geçen Ramazan 3-5 tane kıro mekan bastı aynen bu şekilde yabancıları dövdü hanginiz tepki verdiniz?
    -Her Ramazan bir dünya insan linç ediliyor hanginiz tepki verdiniz?
    -Bir dünya çocuk tecavüze uğruyor.Hanginiz tepki verdiniz?
    -Zamanında bir sürü suçsuz askerimiz Ergenekon yalanı adı altında haksız yere yargılandı kötü muamele gördü.Hanginiz tepki verdiniz?
    -İŞİD askerlerimizi canlı canlı yakarak şehit etti.Hanginiz tepki verdiniz?
    Ve size buraya daha tepki vermediğiniz bir sürü olay sıralarım.
    Ben tepki verdim diye biliyordum ama öyle değilmiş Tüm bu olaylar umrunda olmayan bir insan dahi olsam, tüm bu sıraladıklarınız ve daha aklınıza gelmeyen binlercesi, şiddeti ve faşizmi hiç bir türlü haklı çıkarmaz.
    İyiye iyi, kötüye kötü diyemedikten sonra yemişim o düşünceyi de, bu düşünceyi de
    Az silindir, çok iş

  12. #32
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    modern hukukun mucidi iddiasındaki batı medeniyeti bu işi motosiklet çeteleriyle değil hukuk yoluyla çözmekle mükelleftir.
    bizimkiler de adamlara hak veriyor, yine kronik kompleksler nüksetti.
    evet türkler ve müslümanlar uyum problemi yaşamış, zaman zaman baş belası olmuşlardır ama motosiklet çeteleriyle sağlanan adalet adalet değil alman usulü at hırsızlığıdır ve hak verilecek bir tarafı yoktur.

    lanetlemek maksadıyla yazmıyorum ama gözünüzde de böyle hastalıklı bir şekilde büyütmeyin reca ederim.
    bu adamlar insan hayvanat bahçelerinin, kapitalizmin mucidi, kuzey afrika'nın, hindistan'ın, amerika'nın, avustralya'nın, kısaca tüm dünyanın canına okumuş adamlar,
    kompleksleriniz nerede neye itiraz edeceğinizi şaşırtıyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=deZ1xFuFswM
    Hacı sen onu bunu bırakta diyete devam mı? Kaç kg verdin?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    portakallı ördeği verdin mi fırına?
    bu muhatap almıyorum ayağıyla köşelerden bucaklardan saldırganlık da yeni moda oldu

    lan oğlum ne acayip adamlarsınız ağzınızı bozmadan konuşamıyor musunuz?
    kastın bensem onursuzun daniskası sensin.
    şu halde mekan basan kırolardan ne farkın var? onlar tokat sallamış, sen de sözel şiddet, sindirme, sövme operasyonu yapıyorsun.
    milletin hassas sinir uçlarını gıdıklamayı nasıl da biliyorsunuz,
    tecavüz olayı üzerinden bi 3'lü saltoyla alman ırkçılığını haklı çıkaracak noktaya geliyorsun ve ikiyüzlü biziz öyle mi? maşallah maşallah.
    tepki vermedin diye argüman mı olur la?
    kimin nerede ne yaptığının, ne sebeple neyle ilgilendiğinin çetelesini mi tutuyorsun?
    çok afedersin başka işin yok mu?
    döne döne kosnüklüğünüze kılıf arayacağınıza aynalarla yüzleşin.

    "almanya'da motosiklet çetelerinin müslümanlara saldırma hakkı" üzerine makale döşüyor adam.
    aha bu "kompleksli çakma aydınlık" bu sebepten mide bulandırıcı.
    Sensin sen, nesin sen, sen söyle...

  13. #33
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı sen onu bunu bırakta diyete devam mı? Kaç kg verdin?
    giyinik 100 kiloyum.
    yoktun epeydir, ne diyon bu alman çetecilere?
    nihayetinde sen de hem milliyetçi hem çapırcısın.

  14. #34
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Bimer çıktı, mertlik bozuldu gardaş dilin kemiği yok, yardırınca cam çerçeve kalmaz bizde

    Devletin kolluk güçlerinin yerine kimse kendini koymasın, kanunlar belli, herkes için var, kim ki suç işler karşısında polisi bulur.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

    Samsunlu nirede? Almanyalı ateist vardı ben artık bakmıyorum siyaset bölümüne, selam söyle arkadaşlara izmirden çok seviştiğin abiler de vardı

  15. #35
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben tepki verdim diye biliyordum ama öyle değilmiş Tüm bu olaylar umrunda olmayan bir insan dahi olsam, tüm bu sıraladıklarınız ve daha aklınıza gelmeyen binlercesi, şiddeti ve faşizmi hiç bir türlü haklı çıkarmaz.
    İyiye iyi, kötüye kötü diyemedikten sonra yemişim o düşünceyi de, bu düşünceyi de
    Yanlış anlama dostum özellikle kişiye özel yazmadım.Genel olarak yazdım Fatih dahil bir çok kişi üstüne alındı.Aslında bu olayı çok savunduğumda yok ama bugün can sıkıntısından biraz canım trollük yapmak istedi.
    BatuhanK bunu beğendi.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

  16. #36
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bimer çıktı, mertlik bozuldu gardaş dilin kemiği yok, yardırınca cam çerçeve kalmaz bizde

    Devletin kolluk güçlerinin yerine kimse kendini koymasın, kanunlar belli, herkes için var, kim ki suç işler karşısında polisi bulur.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

    Samsunlu nirede? Almanyalı ateist vardı
    bimer'i buraya karıştıran bizden değildir.

    almanyalı hak yolu buldu, budist oldu.
    samsunluyu bana sorma.
    coq aynı coq, alp_tunay kayıp,
    batı cephesinde yeni birşey yok yani
    MotorKafa bunu beğendi.

  17. #37
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Samsunlu meal dünyasında darlandı heralde

    Alp abi başka memlekete gitmiştir, ya da dağlara sığınmıştır, malum başkanlık geliyor

    Bimerden mahkemelik olanlar vardı burada, bu ortamda yazılmaz, dikkatli ol.

  18. #38
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul/bahçelievler
    Motosikleti
    ybr125 2008
    buna benzer olaylar gerçekten de yaşanıyordur inanırım da haberin sunumu bana asparagas gibi geldi.
    rok müzik severler , motosiklet çeteleri,holigan gruplar ... isim yok, tarih yok.
    Bisnev99 bunu beğendi.

  19. #39
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Samsunlu meal dünyasında darlandı heralde

    Alp abi başka memlekete gitmiştir, ya da dağlara sığınmıştır, malum başkanlık geliyor
    alper'in milliyetçilikte çığır açıp orta asya steplerine dönerek kımız-bar açtığı iddiası var,
    hakkında hayırlısı olsun.
    geceniz güzel olsun, biraz pilatesten sonra yatsı yogasını icra edip yatarım ben.

  20. #40
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Ben 22.45de halı sahada top tepmeye gidicem, kick boksa yeniden döndüm, bimer işe yaradı, sinirimi stresimi başka mecralarda atıyorum artık, tavsiye ederim, iyi geceler olsun


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)