Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Şehir Magandaları Motorcuyu Feci Şekilde Dövdü

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    acestor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Aralık 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    reklamlar...
    BMW'ye bin, silah taşı, 3 kişi 1 kişiye girii, kim veriyo bu hakları ulan kimse mi sormaz bunun hesabını, vay arkadaş ne günlere kaldık çok yazık..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    hknzrdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2016
    Şehir
    Antalya <-> İstanbul
    Motosikleti
    Honda NT700V Deauville
    Olayın başında ne olursa olsun, kimsenin, kimseyi darp etmeye, vurmaya, hakaret etmeye, malına zarar vermeye hakkı yok. Sadece bu kayıtla bile savcılığa suç duyurusunda bulunulur, dişli bir avukat ile bu delikanlı bozmalarına zorlu bir süreç çok da keyifle yaşatılır.

    Ne var ki, (buradan sonra yazacaklarım bu memleketin gerçekleridir) trafikte herkesin cinlerinin tepesinde olabildiği bir ortamda, kimseyle el kol hareketine girmeye gerek yok. Ben yapıyor muyum? Evet. Ne zaman? O arabadan inip, geceyi karakolda veya hastanede bitirme arasındaki seçimi yapabilecek kadar gözüm karardığı zaman. Ha bu noktadan sonra da, (kimse kusura bakmasın) "abi, niye vuruyorsunuz" gibi sözlere de girmenin alemi yok.

    Yıllar önce, Antalyada sanayi sitesi tarafı, iki scooterlı kapışıyor, benim dibimden çarpacak kadar yakın geçiyorlar, kornaya basınca da "o.... çocuğu" kelimesini kullanıyorlar. Altımdaki şirket arabası, kaskosu tam, yolda yakalıyorum bu arkadaşları, ışıklara gelirken peşime takılıyorlar ve freni köklüyorum. Benim arabanın tampon ve farlar gidik, elemanların motorların ön tarafları yok. Üstüne de polisi çağırıyorum. Araba kaskodan yenileniyor, arkadaşlar ufak tefek sıyrıklarla atlatacakları geceyi, karakolda, ruhsatsız motorlarının hesabını vererek geçiriyorlar. Diyeceğim o ki, herkesin bir zıvanadan çıkma noktası var. Herkesin bardağı taşabiliyor.

    Daha iki gün önce şerit değiştirirken bir aracı farketmeden sıkıştırdım. Korna, uzun filan başladı, orta şeritteyken yanıma gelmiş, tek şey yaptım. Camı açıp, "kusura bakmayın" demem yetti. Ne kavga ettik, ne de arabalardan indik. Bazen nerede nasıl davranacağını bilmek hayatta çok şeyi değiştiriyor.

    Trafikte her gün buna benzer durumların ucundan dönüyoruz hepimiz. Çözümü ne? Madem arkandaki öküz uzun yaktı, ya bas uza, ya da yol ver. İlla el kol hareketi yaptıysan da hiç benzincide durma, durduysan da, adamlar durduğunda uza. Arkadaşa geçmiş olsun, ama biraz da akıllı davranmakta fayda var.
    DoLPHiN2306 bunu beğendi.

  3. #63
    capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Nisan 2014
    Şehir
    İzmir, Güzelyalı
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    Maalesef motor süren kardeşlerimizin çoğu bu işe çok genç yaşta başlıyor. Başladığı anda motosiklet tecrübesini geçtim, hayat ve trafik tecrübesine de sahip olmuyorlar. Yani aslında iş sadece motor ile de sınırlı değil. Trafikte her türlü aracı kullanırken, hatta yaya olarak yürürken hiçbirimizin bu ülkenin Türkiye olduğunu aklımızdan çıkarmaması lazım. "Burası Türkiye" maalesef bu cümle o kadar çok şeyi açıklıyor ki. Tüm bunların her an başınıza gelebileceğini ve maalesef yapabilecek hiçbir şeyinizin olmadığını bu cümle ile anlayabiliyorsunuz.

    Genç kardeşlerime söylüyorum;

    - Yollarda kimse ile dalaşmayın.

    - Arkanıza yapışan arabaya yol verin. "Ama burda hız sınırı şöyle böyle" geçin bunları, sağa çekilin yol verin defolup gitsin.

    - "Ya 3-5 tane sağda araç var onları geçeyim öyle çekileyim". Hayır abicim, arkana yapışan takır takır selektör çakan adam manyak, bırak 3-5 aracı geçmeyi, yol ver defolsun gitsin.

    - Arkanızdaki-etrafınızdaki araca sadece meraktan bile olsa "ne oldu" anlamına gelen el hareketi vs bir şey yapmayın.

    - Aynası kapalı araba görüp, aynasını açayım iyilik olsun vs işlere girmeyin.

    Tüm bunları yaparsanız haksızsınız demek değil benim söylediklerim. Basitçe diyorum, burası Türkiye. Zarar görüp de haklı olmanın size kazandıracaği bir şey yok.
    DoLPHiN2306, Seko, Salurbey ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  4. #64
    bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ağustos 2013
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    motorcu sağa geçseydi böyle birşey yaşanmazdı ama adam zaten sol şeritten hızlı gidiyor arkasındaki bmw li öküz dibine kadar sokuluyor
    sonra bmw li öküz ağzını yaya yaya küfür edip 3 kişi bir kişiye dalıyor adalet mi lan bu bu kekolar temizlense memleket çok iyi olacak


    bu hafta sonu mudanyadan acemlere doğru sol şeritten gidiyorum önümde araba var ama arkamda siyah bir transporter kıçıma kadar girdi uyarı amaçlı frene bas çek yaptım ama nafile sonra sağ şeride geçtim adam araçlara makas ata ata ilerlemeye devam etti bunları düzeltemezsin arkadaş bildiklerini okurlar

  5. #65

    Üyelik
    28 Nisan 2016
    ..... bayrak tutanı gelmiş çocuğu dövmüş.Çocuk diyorum yanlış anlaşılmasın.İçimizden biri olduğundan. Şimdi ben burda konuşuyorumda belki orda ben olsam aynı dayağı yerdim.Bu konuda kısasa kısas yapmak bence mantıklı ama yinede savcılığa suç duyusunda bulunmak kanunen daha mantıklı.Pulp fiction gibi yapmak vardı ama tabi herşey filmler gibi olmuyor.( Boru döşeme işi yapan siyahi çalışanlar)

    Arkadaşa geçmiş olsun diliyorum. İnşallah saldırganlar en kısa zamanda bulunur ve birileri bunlara tesisatçılığı uygulamalı olarak öğretir.

  6. #66
    feti_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Tracer 700
    Bunları görünce trafikte kendi gibilerini bulup bir birlerini götürmelerini umuyorum.

    Ben de trafikte çok sinirleniyorum ama sorsan bana göre de en sakin kalınması gereken yer yine trafik.
    Türlü manyak var sokaklarda. İte dalaşacağına çalıya dolan.

    Yine bunların hepsi bir yana bir şey olmuyor deyip bırakmak olmaz.
    Bunlara maruz kalan arkadaş hakkını aramak için elinden geleni sonuna kadar yapmalı. Biz de destek olmalıyız.

  7. #67
    BerkB. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Thunderace YZF1000R
    Yakın tarihte bir mekanın önünde başıma buna benzer bir olay geldiği için darp edilen çocuğun halini anlıyorum, İnşallah durumu iyidir. Burada otomobilden 3 kişi 1 kişiye saldırıyor ve motorsikleti devirip yerdede çocuğa tekme atılıyor. Bunun ne adalete nede hakka sığar yanı yok.

  8. #68
    natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    ne olursa olsun şiddetin hiçbir zaman savunulacak yönü yoktur... haklılar adam döver diye bişey yoktur veya haksızlar dayak yemelidir diye...

  9. #69
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2014
    Bu sene su Cumhurbaskani korumalarinin onunde el kol hareketi yapan, sonra da asiri tepki goren motosikletli arkadasimizin videosu da cok meshur olmustu.

    Ama goruyorum ki bazi arkadaslar bu videoya da ayni benzer yorumlari yapmislar.

    Surdan kacacaktin, burdan tuyecektin, o benzinlige girmeyecektin gibi talimatlariniz cok yersiz kaliyor.

    Kolpacino serisini cok izlemissiniz, surekli yeni gencligin adina racon dedigi `KANCIK`liktan ovgulerle bahsedip duruyorsunuz. ( neyi kastettigimi biliyorsunuz)

    Tamam bu ulkede adamlik,mertlik kalmadi, parasi olan kabadayi oldu ama bari en azindan yorum yaparken g*te g*t diyelim.

    Evet motosiklet surucusu isteseydi uc kez yol verebilirdi, keske de en basta verseydi( hyundai getz arkasina girip veya ticari taksi arkasina girip, ya da ticari taksiden sonra arayi acip yol daralmadan sag seride gecip yavaslayip).


    Ama o arac icerisindeki 3 omurgasizin yine de sorun cikarmadan yola devam edecegini kim bilebilir ?

    Ya da yol vermemek, sonunda dayak bile yesek `haketti ama haci` denilebilecek bir ayip mi oldu ? Ambulansin bile yol alamadigi sehirde, sag seride kendini hemen atmadi diye adam mi infaz ediyorsunuz ?

    3 motorcu aynisini onunde yavas giden bir araca yapsa terorist olur, ulke capinda aranir. Eleman `kursun manyagi yaparim seni ` diyor. Bizimkiler gelmis ` ee dalasmayacaktin haci` modundalar.
    Martins bunu beğendi.

  10. #70
    esetabu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Haziran 2014
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    2014 honda cbr 650f
    surdan izlerken bile delirdim. orda olanlari dusunemiyorum bile.

    gecmis olsun.

  11. #71

    Üyelik
    15 Aralık 2014
    Şehir
    Isparta
    Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Hangi benzin istasyonu bu? Şu dünyaca ünlü olanlardan biri değil mi? Oradaki personeli de kınıyorum!

    Çocuk oraya girdikten sonra artık orası onların "mekanı".

    Bu dünyaca ünlü benzinci bunları dava etmeli, kurumsal itibarlarını zedeledikleri için.

    Oradaki çalışanlar da, ki olay market girişinin hemen önünde oluyor, uzakta bir köşede değil, kavgayı ayırmadıkları için, onları zapt edip polis çağırmadıkları için şirket içi soruşturmaya almak gerekiyor; kusru olanların işten kovulmaları gerekiyor.

    Yol kenarında olsa hadi neyse. Dünyaca ünlü benzinliğin içinde oluyor!

    Dünyaca ünlü benzincinin "mekanına" girip adam dövüyorlar!

    Peh!

    Yok mu bunların bi Türkiye sorumlusu falan?

    Reklammış! Al sana reklam! Bu benzincide adam dövülür! Bi kurtaranınız da olmaz!

    Hani şu Anadoludaki adı sanı pek bilinmeyen benzinciler vardır ya; beğenmeyip girmeyiz. Orada falan olsa, benzinlik çalışanları "sen bizim hacıahmetabimizin mekanında nasıl adam döversin ulan" diye dalmazlarsa gelenlere!

    Neyse ...

  12. #72
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    R25
    plaka belli yapılıcak iş belli.bmw nin sahibine şimdiden geçmiş olsun.polise vermesini pek tavsiye etmiyorum eline bir şey geçmez üstüne tehdit yersin.gücü yeten yetene texas kanunu geçerlidir.

  13. #73
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    valla ben o kadar yorumda hiç kimsenin ohhh adamlar iyi yapmış daha beter yapsaymış vs gibi şeyler dediğini görmedim fakat bazı arkadaşların yorumlarını hayretle okuyorum sanki adamların yaptığını haklı görmüşüz yada adamları savunmuş gibi neticede öyle yada böyle bu durum yaşandı yaşanmasa daha iyidi dayak yemesine gerçekten üzüldüm ne erkekliğe nede insanlığa sığar bir durum ama kimsede kusura bakmasın adamlarda hata var evet ama motorcuda da hata var sırf iki teker kullanıyoruz diye oooovvv bizde motorcuyuk iki tekere gönül verdik bizdensin aslansın kaplansın haksızda olsan haklıyız demenin bir anlamı yok yalanmı konuşsun millet bu durumda 10 tane motorcunun 9 u yapılması gerekeni yapar hatta 10 da 10 bile olur arkadaş genç belki ehliyeti bile a1 16 yaşında bile olabilir sırf bi yerde izlediği yada gördüğü yorumdan etkilenerek motorcusun sen şeridine sahip çık safsataları yüzünden bile bu durumu yaşamış olabilir

    sırf biz motorcuyuz diye yapılan hatalarıda görmezden gelirsek eğer bu motorcuların adını kötüye çıkaran sözde motorcu arkadaşıda başımıza ilah yapalım tam olsun kimsenin bu durumdan hoşnut olduğu adamın dayak yemesinden keyif aldığını düşünmüyorum ama burda dayak yedi bilmemne dayak yemesi o hataları yok etmıyor malesef böyle bir durum yokken varmış gibi neden ısrarla yorumlar yapılıyor hayret ediyorum bendemi var acaba sıkıntı benmi anlayamıyorum ne..
    muvodo ve crxforever bunu beğendiler.

  14. #74
    RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mart 2016
    Şehir
    İZMİR. Karşıyaka.
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Alıntı tmsn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burdan kabahat motorcuda , 3 kişi dalmasalarmış iyimiş , sen de şeridi işgal etmeseymişsin diyen organizmalara bir çift lafım var ,
    ulan sizin bu zihniyetiniz o saatte sokağa çıkmasaymış, o saatte öyle giyinmeseymiş vs diyenlerle aynı. hadi diyelim kural hatası yaptı -ki hiç sanmıyorum - o zaman dayak yemesi meşru mu yani ? normal mi ?
    bozmayım agzımı diyom diyom da ulan , biz böyle yaptıkça biz motorcular böyle tepkisiz kaldıkça yarın dayak yiyen yine biz olcaz anlamıyo musunuz?
    elim ayam titriyo nasıl bu kadar miğdesiz, nasıl bu kadar vicdansız olabiliyosunuz lan ?
    bakın o aracı izmirde uygun bi zamanda görsem naparım biliyo musunuz ?

    1 - ekibimi toplarım.
    2 - her motora iki kişi biner, plakalar sökülür.
    3 - her motor bir artçı alır. artçıda sopa, demir vs nesneler bulunur.
    4 - araç takip edilir , park halindeyken ve içinde kimse yokken , yanına gidilir cam çerçeve kaporta ne varsa indirilip kaçılır.

    savcı mavcı hikaye, bu ülkede adalet ne zaman yerini bulmuş ki şimdi bulsun.

    çetecilikse çetecilik, bir atasözü der ki , böyle g.te böyle y...


    bir soru , bu adamlar kim ? ben size şıkları vereyim ;

    ya torbacı , ya pezevenk , ya küçük disko işletmecisi , ya mafya babası tetikçisi , ya tefeci vs vs vs..

    adamın tipine bak havasına bak , sen sanıyo musun ki bu adam dürüstçe işini yapan bi memur esnaf vs ? buna ihtimal verebiliyo musun gerçekten ?

    başka bi soru , motorcu kim ?
    abi yapmayın abi vurmayın diyen bi çocuk. çocuk ulan işte sesinden bile belli. en fazla 20 yaşında.
    kardeşim yaşında ulan ,kardeşim olabilirdi o çocugun yerine, senin oğlun olabilirdi , ya da sen olabilirdin...

    neymiş kural hatası yapmışmış, siktir lan sanki kurallara uyan var ülkede. sen çok uyuyon di mi kurallara. uymuyosan sen de temiz bi dayağı hakettin o zaman ?


    ÖZET : yapmayın etmeyin arkadaşlar bu kadar vicdansız olmayın. biraz empati kurun lütfen yaaa lütfen artık anlayın, biz birlik olmazsak, biz birbirimizi savunmazsak , kimse savunmaz bizi.

    Forumda beğen butonuna bastığım 2. yorum. Arkadaş doğru söylüyor önceki yazdığında da bunda da sonuna kadar haklı.
    tmsn bunu beğendi.
    İzmir-Karşıyaka

  15. #75
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    abicim hepsini geçtim sen bir erkeksin ya, o dayağı orada ye ama abi mabi çekmeler kız gibi ses çıkarmalar falan burada ben utandım. yani korkuyorsan da kaç arkadaşım, madem kaçmayıp erkeklik yaptın devamını getir.

    ben olsam zaten öyle bir olay olmazdı, anında yol veririm. ben hep söylüyorum çok pis yol veririm ben. ama olaki bir gün kavgaya düştük bende yumruk zor, tekme ile bir kaç yerini kırarım karşıma gelenin zaten ama öyle ki ben kolay kolay kavga durumuna gelmiyorum.

    kavga edeceğiniz zaman hemen kaskı montu çıkartıcaksınız. kavga olmayacaksa topuk...

    yani hem erkekli yapıp hemde abi nolur abi demenin rezillikten başka açıklaması yok, arabacıların caniliğini geçtim de bir motorcunun delikanlı olamadığını görmek beni üzdü.

    iki yumruk tekme yemekten kormayın arkadaşlar, böyle olayları çok görür olduk. günde yarım saat tekme yumruk çalışsanıza.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------

    Alıntı tmsn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burdan kabahat motorcuda , 3 kişi dalmasalarmış iyimiş , sen de şeridi işgal etmeseymişsin diyen organizmalara bir çift lafım var ,
    ulan sizin bu zihniyetiniz o saatte sokağa çıkmasaymış, o saatte öyle giyinmeseymiş vs diyenlerle aynı. hadi diyelim kural hatası yaptı -ki hiç sanmıyorum - o zaman dayak yemesi meşru mu yani ? normal mi ?
    bozmayım agzımı diyom diyom da ulan , biz böyle yaptıkça biz motorcular böyle tepkisiz kaldıkça yarın dayak yiyen yine biz olcaz anlamıyo musunuz?
    elim ayam titriyo nasıl bu kadar miğdesiz, nasıl bu kadar vicdansız olabiliyosunuz lan ?
    bakın o aracı izmirde uygun bi zamanda görsem naparım biliyo musunuz ?

    1 - ekibimi toplarım.
    2 - her motora iki kişi biner, plakalar sökülür.
    3 - her motor bir artçı alır. artçıda sopa, demir vs nesneler bulunur.
    4 - araç takip edilir , park halindeyken ve içinde kimse yokken , yanına gidilir cam çerçeve kaporta ne varsa indirilip kaçılır.

    savcı mavcı hikaye, bu ülkede adalet ne zaman yerini bulmuş ki şimdi bulsun.

    çetecilikse çetecilik, bir atasözü der ki , böyle g.te böyle y...


    bir soru , bu adamlar kim ? ben size şıkları vereyim ;

    ya torbacı , ya pezevenk , ya küçük disko işletmecisi , ya mafya babası tetikçisi , ya tefeci vs vs vs..

    adamın tipine bak havasına bak , sen sanıyo musun ki bu adam dürüstçe işini yapan bi memur esnaf vs ? buna ihtimal verebiliyo musun gerçekten ?

    başka bi soru , motorcu kim ?
    abi yapmayın abi vurmayın diyen bi çocuk. çocuk ulan işte sesinden bile belli. en fazla 20 yaşında.
    kardeşim yaşında ulan ,kardeşim olabilirdi o çocugun yerine, senin oğlun olabilirdi , ya da sen olabilirdin...

    neymiş kural hatası yapmışmış, siktir lan sanki kurallara uyan var ülkede. sen çok uyuyon di mi kurallara. uymuyosan sen de temiz bi dayağı hakettin o zaman ?


    ÖZET : yapmayın etmeyin arkadaşlar bu kadar vicdansız olmayın. biraz empati kurun lütfen yaaa lütfen artık anlayın, biz birlik olmazsak, biz birbirimizi savunmazsak , kimse savunmaz bizi.
    abi çeteye benide alırmısınız :D öyle bir sosyal aktivte olursa gelmek isterim.

  16. #76
    RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mart 2016
    Şehir
    İZMİR. Karşıyaka.
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    4 tane haber kanalına yolladım akşam izleyelim bakalım
    KumanBayram bunu beğendi.

  17. #77

    Üyelik
    07 Temmuz 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Daelim S3 Advance 250
    Birileri bana şu yol vermeme hastalığını bi açıklasın, adamı tahrik et, ondan sonra şöyleydi böyleydi, adam gibi yol vermesini bilip ilk fırsatta sağa yanaşacaksın, nihayetinde insan, acil bi yere yetişmesi gerek o kadar sellektöre yol vermemenin anlamı ne?. Ondan sonra yok zikzak attı yok makas attı,yok magandaklık yaptı indi saldırdı ,trafiği tehlikeye attı.Sol şeridi inatla kaplayan öküzlerin hiç mi kabahati yok. (Tabi ki tasvip etmiyoruz darbı).Ayrıca o motorcu ya sarhoşdu ya da motoru yeni aldı zır zır acemiydi.Önce saygı göstereceksinki saygı göresin.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben o kadar yorumda hiç kimsenin ohhh adamlar iyi yapmış daha beter yapsaymış vs gibi şeyler dediğini görmedim fakat bazı arkadaşların yorumlarını hayretle okuyorum sanki adamların yaptığını haklı görmüşüz yada adamları savunmuş gibi neticede öyle yada böyle bu durum yaşandı yaşanmasa daha iyidi dayak yemesine gerçekten üzüldüm ne erkekliğe nede insanlığa sığar bir durum ama kimsede kusura bakmasın adamlarda hata var evet ama motorcuda da hata var sırf iki teker kullanıyoruz diye oooovvv bizde motorcuyuk iki tekere gönül verdik bizdensin aslansın kaplansın haksızda olsan haklıyız demenin bir anlamı yok yalanmı konuşsun millet bu durumda 10 tane motorcunun 9 u yapılması gerekeni yapar hatta 10 da 10 bile olur arkadaş genç belki ehliyeti bile a1 16 yaşında bile olabilir sırf bi yerde izlediği yada gördüğü yorumdan etkilenerek motorcusun sen şeridine sahip çık safsataları yüzünden bile bu durumu yaşamış olabilir
    https://www.youtube.com/watch?v=EmEcslVXGWU
    sırf biz motorcuyuz diye yapılan hatalarıda görmezden gelirsek eğer bu motorcuların adını kötüye çıkaran sözde motorcu arkadaşıda başımıza ilah yapalım tam olsun kimsenin bu durumdan hoşnut olduğu adamın dayak yemesinden keyif aldığını düşünmüyorum ama burda dayak yedi bilmemne dayak yemesi o hataları yok etmıyor malesef böyle bir durum yokken varmış gibi neden ısrarla yorumlar yapılıyor hayret ediyorum bendemi var acaba sıkıntı benmi anlayamıyorum ne..
    ÇEKİLİN YOLDAN MOTORUMA BİNDİM GİDİYORUUMMM, HEEEYYYT TUTMAYIN BENİİ, YOLLARIN KRALIYIM, HERKES İTİNALI Bİ ŞEKİLDE BANA SAYGI DUYSUN.... ACİL EHLİYETİ İPTAL EDİLİP TRAFİK DEN MEN EDİLMELİ
    ayzek bunu beğendi.

  18. #78
    S3cond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2016
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Honda
    Düşünce ve görüşlerimin
    Genel ahlaka ve edep kurallarına aykırı yazı, hakaret benzeri mesaj olarak algılandıgından dolayı bu konuya cevap veremiyorum. :D padişahım çok yaşa

  19. #79
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre


    Show tv

  20. #80

    Üyelik
    03 Nisan 2014
    Şehir
    Trabzon
    Motosikleti
    250 X-Treme Enduro
    Simdi eleman hakkinda kürt bağcılar vs dendi.
    Anadolu'da sessiz sakin yerlerde yasayan biri olarak gördüğüm 2 seçeneğiniz var.

    Ya scarface gibi önüne gelene dalacan. Yada kimseye bulaşmadan sivrilmeden hayalet gibi olacaksın. Kaçacaksın.

    Bence 2.yi yapın. Ulke genelinde Mafya ve suç oraninda artış var. Canınız kıymetli.
    Cloud bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)