Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kenan Sofuoğlu Hedeflerini Anlattı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Eurasia Moto Bike Expo'da gözler Kenan Sofuoğlu ve yeni markası KNN54'ün üzerindeydi. Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu ile hem markasını hem de yeni sezon hakkında yapılan röportaj aşağıda yer almaktadır.

    KNN54 markası için buradasın. Neler söylemek istersin?

    İlk defa katıldık fuara. Kendi markamızı oluşturuyoruz. Bu marka nedir? Motosiklet yarış tulumu, montları üreten, Kenan Sofuoğlu hayranları için tişörtler, ceketler çıkaran bir marka olacak. Özellikle hayranlara hitap eden bir koleksiyon hazırlamak istedik. Ama elbette buradaki amacımız piyasaya benim yarışlarda kullandığım ürünleri, giydiğim tulumu satabilmek. Zira yıllardır herkesten böyle bir beklenti var. Montumu, şapkamı, tulumlarımı soruyorlar. Ben de bunun için bir hamle yaptım. Tulumu kendim geliştiriyorum. İnşallah 2014’ün başlarında satışa çıkarılacak. Şu an örnekleri var burada, insanlar çok beğeniyor. İnşallah yakın zamanda bu işe ilgili olan herkese ulaşacağız.

    Bu tulumlar, ürünler nerede üretiliyor?

    Aslında ilk fikir eskiye dayanıyor. Bu anlaştığım firma Finlandiya’dan. Şampiyonadaki birçok isim bunu kullanıyor. Ben yıllar önce onlarla bir görüşme yapmıştım. Bunu o zamanlar tasarlamıştık. Fakat biraz bekledik. Ben kendi ekibimi oluşturdum, çevremi oluşturdum. Her şeyi hazırladık ve bu işe girdik.

    Yeni sezona dair neler söylemek istersin? Supersport sezonuna şampiyonluk parolasıyla girdin ancak ilk yarışın son bölümünde yaşadığın şanssızlık sonucu istediğini alamadın. Neler düşünüyorsun?

    Evet aslında sezon benim için de soru işaretiydi. Yılın nasıl geçeceğini, rakiplerimin ne durumda olduğunu merak ediyordum. Fakat testlerde, antrenmanlarda, sıralama turlarında gördük ki sezonun en büyük favorisi biziz. İlk yarış da gayet iyi gidiyordu, birinci giderken güvenlik gerekçesiyle yarışı durdurdular. Pisti tekrar açtıklarında çok kaygandı, zorlandık ve bunun dışında yarış dışı kaldım. Nasip diyelim, nazarlık olsun. Sezonun geri kalanında inşallah bu puanları telafi edecek ve şampiyon olacağız.

    Buradaki Red Bull sporcularına dair neler diyeceksin? Chris Pfeiffer ve Thomas Oehler Expo'da hünerlerini sergiliyor. Şovları izledin mi?

    Bu sporcuların Red Bull ile çalışması zaten ne kadar başarılı olduklarının kanıtı. Chris dünyanın en iyi şovmenlerinden biri. Onu her seferinde izlerken ağzım açık kalıyor, bu hareketleri nasıl yaptığına şaşırıyorum, hayretle bakıyorum. Thomas ile daha önce tanışma fırsatı bulamamıştık ama burada gördük, o da çok iyi kendi alanında

    Kenan Sofuoğlu ile ilgili Redbul internet sitesinde sorulan soruya doğru yanıt veren 3 kişi, KNN54'ten özel hediyeler kazanma şansı bulacak.

    Soruya cevap vermek için aşağıdaki linke tıklayın
    http://www.redbull.com/tr/tr/motorsp...ulum-kask-fuar

    Kaynak: Redbull Türkiye
    kemboo ve AWESQME bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Aralık 2013
    Şehir
    İzmir - Karşıyaka
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    İnş daha başaralı olur ve yurt dışında bayrağımızı dalgalandırmaya devam eder!
    gurkantosun bunu beğendi.

  3. #3
    ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mart 2005
    Yaa yaa...

  4. #4

    Üyelik
    30 Aralık 2013
    Motosikleti
    Hyosung GTR250 R
    ADAM KİNG :D


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)