TMF, “Organ Bağışlarımızla Umudunu Kaybedenlere Umut Olmak Üzere Yola Çıkıyoruz” sloganıyla organ bağışı konusuna dikkat çekmek ve “Daha İyi Bir Dünya İçin Yeni Yollar/Herkes İçin Sağlık” teması ile de EXPO 2020’ye aday olan İzmir’e destek için büyük çapta bir tur düzenleyecek.

23 Eylül Pazartesi günü Ankara’dan başlayacak TMFTUR’u; Kocaeli, İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir ve Muğla illerinden geçerek 28 Eylül Cumartesi günü Antalya’nın Kemer ilçesinde sona erecek. İzmir Valiliği ve Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğiyle yapılacak TMFTUR’u, bir yandan düzenlenecek basın toplantılarıyla sosyal içerikli mesajlar verirken, diğer yandan da kamp ve konaklama yerlerinde organize edilecek çeşitli aktivitelere sahne olacak.

TMFTUR’DA OYUN, MÜZİK, EĞLENCE…

Sosyal tema ve sloganlarıyla, bol oyunlu, eğlenceli, keyifli, maceralı ve bir o kadar da zorlu bir parkur motosiklet severleri, motosikletiyle yol yapmak isteyenleri bekliyor olacak. TMFTUR’u sırasında konaklama yerlerinde her yaşta insanın oynayabileceği heyecanlı, takım ruhunu pekiştiren, takım içi iletişimi geliştiren, liderlik vasıflarını ortaya çıkaran oyunlar yer alacak.

OYUNLAR: TANGRAM (Yapbozun atası olan 3000 yıllık Çin oyunu), PENALTI (Frezbee ile yapılacak penaltı atışları), TITUS BASKET (Ağaca asılı kim fazla dayanacak), İKİZLER (Masadaki kapalı anı kartları bulma), KÖR NİŞANCI (Gözler bağlı paintball atışı), MAYIN TARLASI (Ekip halinde gözler bağlı mayınlı araziden geçme) ve TITUS PETANK (Elinizdeki toplarla hedef çemberin içine top atma ve rakibin topunu çıkarma) gibi oyunlarla tur daha renkli geçecek.

OGÜN BÜLENT COŞTURACAK

Öte yandan, motosikleti ve gitarıyla birlikte yol yapmaktan mutluluk duyan Ogün Bülent de TMFTUR’a katılacak. Yol şarkıları ve kendi besteleriyle konakladığımız yerlerde bizleri coşturacak olan Ogün Bülent, turun amacına yönelik yapmış olduğu organ bağışı temalı şarkısıyla da hem düşündürecek hem de büyük ses getirecek.

TMF web sayfasından alıntıdır.