Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Savaş Balaban Lösev için motosikletle Japon Denizi'ne gidecek

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     
    İstanbul'daki özel bir şirkette Satış Pazarlama Sorumlusu olarak çalışırken 8 ay önce evlenip, Bodrum'a yerleşen 39 yaşındaki Savaş Balaban, Lösemili Çocuklar Derneği (LÖSEV) yararına bağış toplamak için motosikletiyle 2 ay sürecek yolculuğa çıktı.

    Balaban'ı, Japon Denizi'nde sona erecek yolculuğuna Belediye Meydanı'ndan arkadaşları motosikletine kısa notlar yazıp, 'iyi yolculuk' dileyerek uğurladı.

    Yolculuklarına sosyal sorumluluk eklediğinde daha büyük bir keyif aldığın belirten Savaş Balaban, LÖSEV için 2 ayda Japon Denizi'ne ulaşmayı hedeflediğini belirtti. İlk olarak Ankara'ya harekete eden Balaban, buradaki işlemlerini tamamladıktan sonra önce Van Kapıköy Sınır Kapısı'ndan İran'a geçecek.

    İran'dan İpek Yolu güzergahını izleyecek olan Balaban, Türkmenistan, Özbekistan, Tacikistan Afganistan, Kırgızistan, Kazakistan, Rusya'dan Moğolistan'a geçecek. Moğolistan'dan tekrar Rusya'ya dönecek olan olan Balaban Vladivostok'ta Japon Denizi'ne ulaşacak. www.yolbizibekler.com adresinden ve sosyal paylaşım sitesi üzerinden yolculuğuyla ilgili bilgi verecek olan Balaban, bağışların Lösev'in adresinden yapılacağını belirterek, "Her 1 Liralık bağış için 1 kilometre yol kat edeceğim. Örneğin bir kişi 5 Liralık bağış yaparsa bulunduğum yerdeki 5 kilometreyi onun için gideceğim.

    Sosyal paylaşım sitesi üzerinden de bağış miktarını ve isimlerini belirten kişiler için aldığım yolları, bende açıklayacağım. Yapılan bağışlar LÖSEV'in internet sitesi üzerinden yapılacağı için başka hiçbir kişi ve kuruma geçmeyecek" dedi.

    İki ay sürecek olan yolculuğunun 6 bin dolar maliyeti olacağını belirten Balaban, "Motosiklet ile daha önce de uzun süreli yolculuk yaptım. 1 yıl ABD'de yolculuk yaptım. Ama bu yolculuk benim için daha farklı. Bu kez önemli bir amaç için yola çıkıyorum. LÖSEV'e bağış toplayacağım.

    Bu yolculukta 16 bin Lira bağış toplamayı hedefliyorum. Eylül ayında Bodrum'da döneceğim ve 16 bin kilometre yol kat edeceğim. Rusya'nın Vladivastok'taki limandan motosikletimi göndereceğim. Kendim, trenle Moskova'ya geçip, Türkiye'ye döneceğim" dedi.

    Kaynak: DHA


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    YASİN09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2013
    Şehir
    aydın-nazilli
    Motosikleti
    daelim s3 250 advance
    yolun acık olsun savaş abi

  3. #3
    Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Kasım 2009
    Şehir
    Adana / Seyhan
    Motosikleti
    Piyade
    Hayırlı yolculuklar,

  4. #4
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Sitedeki liste güncel değil galiba.
    Bize heryer Trabzon diyerek ufak bir katkıda bulundum ama 3 gündür siteye koyulmadı


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler