Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ödemişli Motosiklet Tasarımcısı Mustafa Karakulak İddialı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     
    Ödemişli Mustafa Karakulak, motor dışında tüm aksamını elinde dizayn ettiği yeni bir motosikletle yine ödülleri süpürmeye hazırlanıyor.

    Ünü Türkiye sınırlarını aşan, kişiye özel motosiklet tasarımcısı Ödemişli Mustafa Karakulak, motor dışında tüm aksamını elinde dizayn ettiği yeni bir motosikletle yine ödülleri süpürmeye hazırlanıyor.

    Chopper sınıfı motosikletleri, sahiplerinin talepleri doğrultusunda baştan aşağı yeniden tasarlayan ve Akrep Custom markasıyla katıldığı tüm festivallerden ödüllerle dönen Mustafa Karakulak, Ödemişli bir iş adamı için göz alıcı bir motosiklet hazırlamak üzere kolları sıvadı.

    Harley Davidson Streetbob 1600 marka motosikletin motor kısmını söken Karakulak, motosikletin şasesini, fren sistemini ve jantlarını kendi atölyesinde el işi olarak hazırlamaya başladı. 360'lık dev lastiğe sahip olacak motosikletin boyamasını da airbrush tekniği ile yaptıracak olan Karakulak, hazırladığı motosikletle yurtdışındaki yarışmalardan ödül almak istediğini söyledi.

    Daha önce kendisine hazırladığı "Çanakkale Zaferi" temalı emsalsiz motosikletiyle gündeme gelen Karakulak, "Jantlarından, çamurluğuna, fren sisteminden, gidonuna kadar her şeyini elde tasarladığım yeni motosikletin yapımı yaklaşık 1 yıl sürecek. Bu arada başka siparişler de var. İzmir, Denizli, İstanbul ve Muğla'da motosiklet tutkunları, motosikletlerini yeniden şekillendirmek üzere Ödemiş'e getirecekler. Her parçayı elde hazırladığımızdan yapım vakit alsa da ortaya çıkan sıra dışı motosikletler ilgi odağı oluyor.

    Yurt içinde katıldığımız fuar ve festivallerde Ödemiş adını bu şekilde duyurduğumuz için mutluyuz. Yeni hazırlanan bu motosikletimizle artık yurtdışındaki festival ve yarışmalardan da ödül almak istiyoruz. Daha önce Türkiye'nin en güzel motosikletini tasarlamıştım, bu kez dünyanın en güzel motosikletini Ödemiş Sanayi Sitesi'ndeki atölyemizde hazırlamak istiyorum. Motor bölümüne lisans verseler onu da elde hazırlarım ama bu o kadar da kolay bir süreç değil. Bu yüzden motosikletlerin, motorları hariç her şeyi kendi sıfırdan yapıyoruz" dedi.

    Kaynak: İHA


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2010
    Şehir
    ☺ ßƲRĐƲR ☻
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    başarılar..

  3. #3

    Üyelik
    21 Aralık 2008
    Motoru tamamlamadan bir şase mastarı yapsa iyi olacak.Takozlarla sıfırdan şase inşa edilmez.Yapılan İki motorda kuyruk şasi'si ayrı bir hat üzerinden geliyor(bağlanıyor).Uluslararası lafı geçiyor.Söyleyeyim;Ecnebiler pek tasvip etmez.Kolay gelsin.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler