Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konsolos'un eşi dokunulmazlığını kullanmayacak

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    24 Eylül 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı adonis84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah büyüktür . adalet er yada geç yerini bulacaktır ...
    Allah büyük de ,Hiçde öyle olmuyor be kardeş bu ülkede Adalet yok..
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    videoda zaten motora direkt şerefsizce adice çarptığı malum...adam öldürmeye tam teşebbüsdür bu suçun gereği..
    Abi çıkıp kurşun sıksa ne yazar daha geçenlerde 17 Yaşındaki Yani ehliyetsiz bir gençin Babasının Transporterını alıp Hız sınırlarının bayağı üstüne çıkıp (150 kmh ) Anayolda kırmızı ışıkda geçip yaya geçitinden geçmekde olan Dayısının yanındaki küçük kıza çarpmamışmıydı Zavallı kızın bacağı kopmuştu hatırlarsanız ve dahada sonrada Aynı süratle kaçıp gitmişti Polisler daha sonra Kaçarkenmi ne yakalamıştı
    He işte tüm bunlara rağmen Aynı gün ifadesi alınıp savcılığa sevk edildi ve serbest bırakıldı
    Bumudur Anasını............ Adaletiiiiiiiii
    Sado


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2010
    Şehir
    ŞİLİ CUMHURİYETİ
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    Alıntı alidgn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklı oldugun noktalar olabılır tabı hersey kanuna ve vıcdana yonelık yapılmıyor hıcbır ulkede.. her ulkede adalet bakımından eksıkler olabılır en azından ınsanların duyarlılıgı ve kanunlar onundekı esıtlık hakları goze alındıgında.. jurı sıstemının ulkenın herhangı bır yerındekı vatandasların mahkeme salonuna cagrılıp ve herhangı bır olayda ıkı tarafıda dınleyıp yaptıkları vıcdan sorgulamasına dayanmaktadır ve evet bır konuda haklısın guclulerın gucsuzlerın haklarına tecavuz etme olanagı sıstem ıcındekı ınsanı degerlerımızle bakarsak haklısın dogrudur ama toplumda zaten her zaman paralı ve kapıtal ınsanları taklıt ederek onlara ulasmak ıster.. ne kotu degıl mı burdakı paradox.
    polıslerın zengınlerın malını korumak ıcın kurulmus bır guvenlık teskılatı olmadıgını hepımız bılıyoruz. tabıkı guvenlık ve magdurları koruma adına bırcok eksıklık olsada bızım yasadıgımız ulke..
    ve kısaca sıstemler ınsanları yonetmek ıcındır oncelıklı olarak.. ınsanları koruma ıkıncı plandadır. elın konsolosunun karısı adamı ezsede serbest bırakılacaktır. cunku o konsolosun karısı.. yanı haklısın.
    suan evıme polıs baskın yapıp benı goturse yapabılecegım bırsey varmı yok bu bu kadar basıt .. ozgurluk hak adalet esıtlık vs aramak soz konusu degıl.
    ha soyle yola gel ... saka bir yana cark boyle donuyor arkadas dondurenler boyle donduruyor.benim vermek istedigim mesaji almissin fazla da uzatmayayim simdi vatan haini yaparlar beni...
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

  3. #23

    Üyelik
    07 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CB 125 E >> Honda NX4 Falcon
    5 Şubat 2013 günü Filiz ve Doğan İnal'ın motorsikletine arkadan çarpıp Filiz'i ağır yaralayan ve hiç durmadan kaçan Andrea Köppel'i ve diğer tüm trafik asilerini, kural tanımazları, vicdansız ve insanlıktan nasibini almamışları en sessiz duruşumuzla protesto etmek için toplanıyoruz..

    Sessiz oluyoruz çünkü o melek Filiz'imiz halen uyuyor, dinleniyor; sessiz desteğimizi görecek ve aramıza geri dönecek !

    İsviçre Başkonsolosluğu
    Esentepe Mah. Büyükdere Cad. 173
    1. Levent Plaza A Blok Kat:3
    P.K. 90
    TR-34394 Levent-Sisli-Istanbul

  4. #24
    alicebbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT25+RKS Freccia
    Anlaşılan o ki bu memleketin insanı değil, bu memleketteki trafik düzeni motorlulara böyle davranılmasını sağlatıyor. Git o konsolosun ülkesine istesende kurallar trafik ahlakı izin vermiyor... Hani yapan yine yaparda ama bizim önce bu durumu değil trafikte araç sürücülerini eğitmemiz gerekiyor koysalar şu direksiyom sınavına motorlu araç nasıl görülür ne yapılır diye bak araçların birbirleriyle olan kazalarıda nasıl azalıyor git gide... Direksiyon sınavlarımız vites geçtimi geçmedimi üzerine ve adı bile yanlış aslında o sınav bence vites geçtimi kaldı mı üstüne olmalı... ve bizim sürücüler aynayı makyaj tazelemek için sinyalleride dönerken bak dönüyorum demek için kullanıyor. Üzücü ama gerçek adam dönerken sinyal veriyor, bilader zaten görüyorum neyine veriyorsun frenim tutmadıktan sonra kaza olduktan sonra o sinyal neyime yansın ki?

  5. #25

    Üyelik
    05 Şubat 2013
    nasıl olsa bişey olmayacaklarını biliyorlar,, rahatlar


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler