Ülker Metro, tüketicilerine ünlü DJ Ozan Çolakoğlu'nun müzikleri eşliğinde muhteşem bir motokros akrobasi gösterisi yaşatmaya hazırlanıyor.

13 Ekim 2012 Cumartesi günü Ülker Sports Arena'daki Moto Heroes gösterisi için geri sayım başladı

"Enerji Geliyorum Demez" sloganı ile tüketicilerine seslenen Ülker Metro, ABD'li motokros akrobasi ekibini Türkiye'ye getiriyor. Moto Heroes gösterisi, 13 Ekim 2012 Cumartesi günü Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek. Gösteriye, kendisi de motosiklet tutkunu olan DJ Ozan Çolakoğlu en popüler müzikleriyle eşlik edecek.

13 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak gösteride ilk olarak bisikletli sürücüler sahne alacak. Sürücüler serbest akrobasi hareketleri ile izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatacak. Ancak asıl heyecan motosiklet sürücülerinin serbest akrobasi hareketleri ile yaşanacak. Motosikletler ile yapılacak gösteri 3 bölümden oluşuyor. Heyecan da buna paralel olarak artarak devam edecek. Birinci bölüm sürücülerin birebir mücadelesinden oluşuyor. İkinci bölümde sürücüler, ikişerli gruplar halinde yarışacak. Son bölümde ise her sürücü tek başına gösterisini yapıp jüri oylamasından geçecek.

Toplam 17 kişiden oluşan gösteri ekibinde 8 motosiklet, 3 bisiklet sürücüsü bulunuyor. Ekip daha önce defalarca ABD, Kanada, Meksika, Polonya, Tayvan, Çin, İsrail ve Dubai'de gösteri yaptı. Ekibin en genci 21 yaşındaki Charles Bush, 4 yıldır motosiklet sürücüsü. İki saat sürecek gösteride sürücüler, motosikletleri ile 18 metre yüksekliğe çıkacak.

Gösteriyi izleyenler, ekip üyeleri ile tanışma ve fotoğraf çektirme şansı da yakalayacak.

Nasıl katılacaksınız?

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek bu benzersiz gösteriye katılmak için tek yapılması gereken Ülker Metro facebook sayfasındaki Moto Heroes Mini Quiz sorularına doğru cevap vermek. Sayfayı beğenip, sorulara doğru cevap veren kullanıcılar kendilerine verilecek bir kod ile İstanbul'daki herhangi bir Biletix gişesinden 1 hafta içinde biletlerini alarak gösteriye katılabilecek.