Akıl Veren Altın Bulsun

suzukinin gn 250 sini bilirmisin,o paraya alabileceğin en kaliteli chopperdir :cat:

Arkadaşlar tavsiye ve görüşleriniz için teşekkür ederim.

Önerilen motorlara baktım da, ya fiyatı çok yüksek çıktı ya da istediğim tip değil.

Neyse, sizce Mondial 250 MCT (Chopper tipi) nasıl bir motordur?

Bu konudaki görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Eğer sizlerin görüşleri de olumlu olursa bu cumartesi kesin alacam.

Arkadaşlar tavsiye ve görüşleriniz için teşekkür ederim.

Önerilen motorlara baktım da, ya fiyatı çok yüksek çıktı ya da istediğim tip değil.

Neyse, sizce Mondial 250 MCT (Chopper tipi) nasıl bir motordur?

Bu konudaki görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Eğer sizlerin görüşleri de olumlu olursa bu cumartesi kesin alacam.

Macitle ilgili bi anımı anlatıyım:)

Şarköyde hyomla kaptırmış gidiyordum, radar var yavaş git dediler gruba takıldım 120 kmk hızla seyrederken Macit arkadaş yavaş yavaş kastıra kastıra geliyo önüme geçiyo aynadan bakıp gülüyo... Ben bi asılıyorum gaza 150 km hız.. Yavaşlıyorum grubu bekliyorum araya kaynıyorum tam seyrederken bi bakıyorum aynada yine bi macit..
10 dakka sürüyo önüme geçmesi.. Ben bi gaz daha uzayıp gidiyorum.. 2-3-4-5 derken.. Bi baktım Macit yok.. Meğer beni yakalamaya çalışırken beyni uçmuş :mrgreen:

Şimdi almayı düşünüyomusun yine ::winkwink

GKN

cumartesi görcem seni bakalım beni yakalıcabilcekmisin:bounce:

Macitle ilgili bi anımı anlatıyım:)

Şarköyde hyomla kaptırmış gidiyordum, radar var yavaş git dediler gruba takıldım 120 kmk hızla seyrederken Macit arkadaş yavaş yavaş kastıra kastıra geliyo önüme geçiyo aynadan bakıp gülüyo... Ben bi asılıyorum gaza 150 km hız.. Yavaşlıyorum grubu bekliyorum araya kaynıyorum tam seyrederken bi bakıyorum aynada yine bi macit..
10 dakka sürüyo önüme geçmesi.. Ben bi gaz daha uzayıp gidiyorum.. 2-3-4-5 derken.. Bi baktım Macit yok.. Meğer beni yakalamaya çalışırken beyni uçmuş :mrgreen:

Şimdi almayı düşünüyomusun yine ::winkwink

Yürübe kim tutar seni,maciti tokatlamış mı oldun şimdi:queen:

Macit tavsiye etmem hoş buralarda ne kadar ona Abdurrahman Çelebi densede:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar