bugün başımdan geçen bir olay.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bugün az daha ölüyodum ayrıca az daha tutuklanıyodum.bügün saat 2 sıralarında havaalanına giderken hızım 90 civarı sağ şerit çok çukur olduğu için yolda boş olduğu için sol şeritten seyrederken birden arkamdan çok hızlı bir şekilde clio marka bir araba geldi ve motumun arkasına en fazla yarım metre olaak şekilde yanaştı ve birden sirene bastı.araç sivil ve bu bildiğimiz polis sirenleri deyil.herneyse bende zar zor sağ şerite geçtim neden zar sor adam tamponu nerdeyse benim motora dayadıda ondan.ben boşver bunlamı uğraşcam diyip yoluma devam ederken.araba soluma yanaşıp beni sıkıştırıp çeksene lan kenara dedi.aynen bu lafı kullandı.araba sivil ya bende ne yapıyon sen ya dedim.adam beni kaldırıma dayadı nerdesye birden.bende çektim kenera.meyer bu şahıs van ..... şube müdürüymüş.benide terörist sandı galiba.adam arabadan indi ve dediği laf motor sol şeritten gidermi lan sağdan gitsene.adam nerdeyse beni eziyodu bide bana bağırmaya başladı.adam beni zorla arabaya bindirmeye çalışıyo neden derseniz ben adama artislik yapmışım.ne yapıyon sen dedimya.ondan sonra bi ekip çağırıp gelince bindi arabasına bastı gitti lan kelimesi ağzından eksik olmayan müdür bey. falan filan derken 2.5 saatim emliyette geçti.ruhsatla sigortada yanımda olmadığı için motoru garaja çektiler.ama hangi garaja çektiler onuda bilmiyorum.bide bi kaç şeyden ceza yazmışlar onlar ne onuda bilmiyorum.ben düz yolumdan gidiyodum.işte bizim huzurumuz içi çalışan polis memurlarımız.bırakın münübüscüyü taksiciyi bundan sonra polislere dikkat edin daha ne diyim.

Son düzenleme:
......................................... boşlukları siz doldurun :rendeer:

.........................................................

Son düzenleme:
makam ve mertebesi altında ezilmiş mi diyeyim acaba yoksa kim oldum delisimi olmuş diyeyim siz karar verin

abi yazıklar olsun böyle insanlara.ama bunun polislikle ilgisi yok bence kişilik meselesi

bunların hemen reklam ediceksin bizim gibi,elbisesini çıkarıcaksınki kendini çıplak sansın.

adam olana adam deriz adamdan sayanı adamdan sayarız gerisi hikaye be dostum

boyle ınsanlar meslektaslarının ısımlerını de kırletıyolar.cok yazık ::ranntign::ranntign

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ruhsatsız sigortasız trafikte gezdiğin için zaten hatalısın ayrıca sol şeritte gerçekten işin ne, çukur bunun bahanesi olamaz, çukur varsa frene basacaksın, çukur çıktı en sol şeride geçeyim gibi bir mantık yok.

Şerit kullanımını malesef ne otomobil ne motosiklet sürücüleri bilmiyor...

Eğer clio duramasaydı seni ezecekti, arkadan çarptığı içinde %100 suçlu durumda olacaktı ve cezaevine girecekti.

Peki niye? Patates tarlasında gezer gibi havalimanı yolunda motosiklet kullandığınız için.
Bence adam kızmakta haklı, aynısı bana olsa bende çok kızardım.

Ruhsatsız sigortasız trafikte gezdiğin için zaten hatalısın ayrıca sol şeritte gerçekten işin ne, çukur bunun bahanesi olamaz, çukur varsa frene basacaksın, çukur çıktı en sol şeride geçeyim gibi bir mantık yok.

Eğer clio duramasaydı seni ezecekti, arkadan çarptığı içinde %100 suçlu durumda olacaktı ve cezaevine girecekti.

Peki niye? Patates tarlasında gezer gibi havalimanı yolunda motosiklet kullandığınız için.

haco kızmak başka...taşıdığı yetkiyi suistimal edip vatandaşı ezmesi ve 657 sayılı yasaya tabi Devlet Memuru olduğunu unutması başka...:wiinkk:

garip ya valla garip aklım mantığım birtürlü almıyor insanların bulundukları makamı mevkiyi hazmedemesi ve bunu kullanarak zırvalamalarınıda ben hazmedemiyorum evet sol şeridi kullanmayı bilmiyoruz genelde yanlış kullanıyoruz eyvallah ama sol şeritte sallana sallna giden son model bir otomobil olsaydı? inanın sağından basıp giderdi bu memlekette gücü yeten yetene çok yazık:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
van gölü canavarıdır o..:mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaşlar;
iktidar partisinden bile insafsız çıktınız.
Sitede 4 tane mesajı olan bir arkadaşımız bişey yazmış.
Doğru olup olmadığını sorgulamadan adamı astınız.
Tamam motosikletçi dayanışması iyi bişey de!!!

Yargısız infaz bize yakışmaz.

Bu tür özel durumları objektif konuşmakta yarar var.
Karşı tarafı da dinlemek lazım diye düşünüyorum....

Arkadaşımız hakkında ve motosiklet tecrübesi konusunda hiç bir şey bilmiyoruz.

Belki de adam haklı.

Hatta belki de arkadaşımız hayati tehlike yaratacak bir şekilde sürüyordu motoru.

Biraz itidal lütfen...

hımm.. ruhsatsız sigortasız ne isin var yollarda? alırsın basına belayı iste. git bul motorunu simdi!

(coq, kac mesajı varsa var.. yeniyse de ogrensin. ole trafige korumasız/ehliyetsiz/ruhsatsız cıkmasın kimse. bizde boole!)

Son düzenleme:
......................................... boşlukları siz doldurun :rendeer:

benim söyliceklerim bu boşluklara sığımaz şu vatandaşın motorculara garezi mi ? var anlamadım nerde görseler bi motosiklet direk herifin üstüne doğru gidiyolar gıcıklık olsun diye :farao::farao::farao:

en sevdiğim özlü sözlerden biri:
..... şube müdürü olursun ama adam olamazsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı

benim hızım 90 idi.peki size bişi soracam şegir sınırları içinde hız sınırı kaç???

Arkadaşlar;
iktidar partisinden bile insafsız çıktınız.
Sitede 4 tane mesajı olan bir arkadaşımız bişey yazmış.
Doğru olup olmadığını sorgulamadan adamı astınız.
Tamam motosikletçi dayanışması iyi bişey de!!!

Yargısız infaz bize yakışmaz.

Bu tür özel durumları objektif konuşmakta yarar var.
Karşı tarafı da dinlemek lazım diye düşünüyorum....

Arkadaşımız hakkında ve motosiklet tecrübesi konusunda hiç bir şey bilmiyoruz.

Belki de adam haklı.

Hatta belki de arkadaşımız hayati tehlike yaratacak bir şekilde sürüyordu motoru.

Biraz itidal lütfen...

sanada aynı şeyi yazıyorum hızım 90 dı ve dümdüz yolda giderken polis beyler enaz 130-140 hızla dibime girdi.şimdi ben haksızım onlar haklı demi.3,4 mesaj yazan arkadaş yalanmı söylemiş oluyo.yani başımızdan geçen olayı 200-300 mesajdan sonra yazdıktan sonramı yazınca doğru oluyo anlamadım.karşı tarafla konuşmak lazım demişsin.o adamın yanına korumalarından yaklaşabilirsen konuşursun kardeş.konuşursan banada haber ver tamammı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar