Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya benim honda cbf 250 motorum var bunuı satıp yerine hyosung gt650r almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse çok memnum kalacağım şimdiden çok teşekkürler

GV250 Aquila'ların viteslerini çok sert olduğu söyleniyor kullanan arkadaşlar ne diyor. Bir de yarın gidip bir tane göreceğim, en çok nelere dikkat edeyim sizce.

ben bu Hyosung u çok beğendim. kayseride bayisi yokmuş gidip en yakın şehirden alayım diyordum. motora yeni başlayacağım, bu kadar fazla parada veremem. 250 lik chopper 7.000 ytl den başlıyor :? herhalde bi çinliyle yola başlayacağım.

Son düzenleme:
arkadaslar ön ve arka lastiğini değiştiren mutlaka olmustur orjinal ebatlarında iyi performans ve yol tutuşu iyi olan lastik tavsiyelerinde bulunurmusunuz.bilen veya degiştiren arkadaslar yazarsa sevinirim hem ben kafamda fikir olustururum hemde bilgi sahibi olmus oluruz.herkese yardımlarından dolayı tskkler.(motorum gt250r)

Son düzenleme:
Lastiklerimi 1 ay önce Pirelli Sport demon'larla değiştirdim. Yaklaşık 380 Ytl çifti. Eski lastiklerle mukayese kabul etmez bile:) Yatışlarda kayma kesinlikle yok. ısınma süresi kısa. Sonuna kadar yatabiliyorsun:)
Tavsiye ederim:cat:

arkadaşlar meraba öncelikle yine uzun bi süreden sonra geridöndüm.. vites sorunu için biraz farklı bi yöntem bulduk servisimle beraber.. ki bu sorun r6 lradada oluyomuş.. haliyle motorun debriyaj sağında.. e bizde sola yatık brakıyoruz çünki ayaklık solda.. ben yağdeğişimi yaptırırken debriyajada bi göz atalım dedim söktüğümüzde.. bazı bölgelerinin yağlanmadığını gördük debriyaj balatarının... ve onları 1 saat kadar yağ içinde tuttuk sonra bi taktık adeta pamuk gibi oldu ama bu enfazla 2gün sürüyo.. o yüzden motoru sağa yatırmak gerekiyo... tamamen diil ama birhayli yatırmak istiyo 2 haftada bir.. sağına köpük koyup duvara yaslıyabilirsiniz.. ben denedim faydasınıda gördüm.. bilgilerinize.. ( not : dikkat edin dreksiyon ve fren maleti'nin dayalı kalmaması gerekiyo..)

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya benim honda cbf 250 motorum var bunuı satıp yerine hyosung gt650r almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse çok memnum kalacağım şimdiden çok teşekkürler

mali hyosung 250 cc klasmaninda bir numara ama 650 cc de baska motorlara bak fiyatlar ayni cunki 2. el olsa bile

slm ben de comet almayı düşünüyorum .bu motora çanta takılabiliyor mu?yakıtı nasıl?

stkanuni.jpg
Şirketimizin mensubu olduğu Kuralkan Holding ve bağlı şirketleri 22 yıldır motosiklet sektöründe faaliyette bulunan ve bu güne kadar MZ, Kanuni MZ, Kanuni ve S&T Kanuni markalarını ülkemize kazandırmış sektör içerisinde son derece saygın, ilkeli bir duruş sergileyen, büyük ve köklü bir topluluktur.

Malumunuz olduğu üzere şirketimiz, S&T Motors Co.Ltd.Şti. ile imzalamış olduğu 14 Aralık 2007 tarihli Distribütörlük Anlaşması gereğince Hyosung ve S&T Kanuni marka motosikletlerin Türkiye Distribütörü olarak atanmış olup, şirketimiz şimdilik Güney Kore’den S&T Kanuni markalı motosikletleri ithal etmekte ve motorseverlerin beğenisine sunmakta ve S&T Kanuni markalı motosikletlerin garanti hizmetlerini, servis ve yedek parça temin hizmetlerini sunmaktadır.

Ancak, internet forumlarında, şirketimize gönderilen mailler ve açılan telefonlarda Hyosung marka motosiklet almış tüketicilerin bu motorlara ilişkin garanti hizmetine, servis ve yedek parça teminine yönelik şirketimizin getireceği çözüm sorulmakta ve bu hususun netleştirilmesi istenmektedir.

Hyosung marka motorların şirketimizden önceki distribütörü Global Motor’un üretici S&T Motors’un markası olan Hyosung markasını kendi adına Türkiye’de tescil ettirmesi sebebi ile S&T Motors tarafından Global Motor aleyhine açılmış Markanın Hükümsüzlüğü Davası sonuçlanıncaya kadar istediğimiz halde Hyosung marka motosikletlere garanti hizmeti verememekteyiz.

Şirketimizin motorseverlerin sıkıntılarının giderilmesi için elinden gelen tüm çabayı sarf etmekte olduğunun bilinmesini ve şirketimizin sebep olmadığı bu süreçten dolayı şirketimizi anlayışla karşılayacağınızı umar, hiçbir sıkıntının yaşanmayacağı günlerin yakın olduğu duygu ve düşüncesi ile saygılar sunarız.

Kuralkan Motorlu Araçlar
Üretim San ve Dış Tic.A.Ş.

Kuralkan Motorlu Araçlar tarafından yapılan kamuoyu duyurusudur.

Hyocuların dikkatine...................

eyvah eyvah
kime kalacak bu ihale?

Benim de bi sorum var arkadaşlar:
- Nasıl okunuyo bu Hyosung?
:silent::silent::silent:
Hyundai : Handei (vurgu ilk hecede) diye okunuyorsa
Hyosung: Haysung - Haysang seklinde okunmali.
Ama merak etme, sen nasil dersen de millet onu Hayabusa olarak algilayacak

ben bu Hyosung u çok beğendim. kayseride bayisi yokmuş gidip en yakın şehirden alayım diyordum. motora yeni başlayacağım, bu kadar fazla parada veremem. 250 lik chopper 7.000 ytl den başlıyor :? herhalde bi çinliyle yola başlayacağım.

yahu Hyosung'a "Çinli" demeyelim lütfen. Birşeyi 40 kere söylerseniz olurmuş. Çinli diye diye çinli yapacaksınız aleti.
Samsung'a Hyundai'ye Çin malı mı diyorsunuz allahaşkına? :pr:

ps: ayrıca fransa'da bir forumda türk malı bir ürün için "arap yapımı" deseler hoşumuza gider mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
2006 Hyosung GT250R
4000 Km
Siyah
Bakımları Yapıldı (4000 Dahil)
7.250 YTL
Yer: Ankara

walla benim garanti o kadarda tınımda deyil zaten. yedek parça olduktan sonra gerisi kolay.

Abilerim ablalarım,simdi ben 0 km gt 250 almak istesem nerden alacagım? Kanuni'den mi yoksa ilk firmadan mı? İzmir'de olan varsa bayi belirtirse cok sevinirim. Tesekkür ederim.

GV 650 kıullanan kalmadımı arkadaşlar :)
Geçen hafta sıfır siyah aldım full aksesuarlı. Henüz 300 km yaptım. 26.6 km de 1 litre tüketim sözkonusu oldu. Memnuniyet ve şikayetleri paylaşacağımız bir alan buluruz umarım! :bounce:

Abilerim ablalarım,simdi ben 0 km gt 250 almak istesem nerden alacagım? Kanuni'den mi yoksa ilk firmadan mı? İzmir'de olan varsa bayi belirtirse cok sevinirim. Tesekkür ederim.

Global motor'un getirmiş olduklarını satan firmalar hala var. fakat bu motorlara Kanuni şu anda garanti dahilinde servis VERMİYOR. Bence bir süre sonra halledilecek bir sorun ama yine de emin olmak için bekleyebilirsin.
Diğer seçeneğin de üzerinde dev gibi KANUNI yazan GV650 lerden almak olur ki ben yapmazdım.

Sitede yeni de değilim ama anlıyorum ki hayırlı olsun diyen bile olmayacak. :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar