Bodrum MT Mazı-Hurma sahili turu 16-3-08

mes

Havalar iyice düzelmeye başladı.Biz tatlı su motorcularını artık kim tutar...Bakalım bugün nerelere gitmişiz?:queen:
dsci0001ds0.jpg

önce kazık benzinle depomuzu doldurduk:farao:

dsci0002nc4.jpg

bahar geldi.Doğa uyanmaya başladı.Heryer yemyeşil:)
dsci0003rb4.jpg

dsci0004lk4.jpg

dsci0005ml1.jpg

dsci0006mm8.jpg

Bodrum'dan Mazı köyüne doğru yola çıktık.Yaklaşık 55 km.köy yolları bomboş...Motorcular için biçilmiş kaftan:queen:

dsci0007ih8.jpg

Gökova körfezi gözüktü

dsci0008cb6.jpg

dsci0009di7.jpg

dsci0011wg0.jpg

dsci0013oc9.jpg

Hurma sahiline vardık.Suyun netliğine bakın,yok gibi

dsci0014ps6.jpg

İşte Hurma sahili:cat:

dsci0015py8.jpg

Bu da sahilin sağ tarafı

dsci0016fe6.jpg

Dyna'lar parkta

dsci0017ku6.jpg

Dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz arkadaşlar.Ne olur kıymetini bilelim.Yok böyle bir güzellik:cat:

dsci0018au5.jpg

Yeleği uluslararası Harley pinleri ile dolu olan Ergun,Gökova'ya karşı buz gibi birasını yudumluyor:queen:

dsci0019rh2.jpg

Mes'de kokakolasını:queen:
Bu haftalık bu kadar arkadaşlar.Bakalım haftaya nereye gideceğiz? Kalın sağlıcakla:rendeer:

paylastıgınız icin tesekkurler. Her gezi yazısı daha bi yaklastırıyo beni motosiklete ve kullanıcılarına... Bodrum tarafına hic gitme fırsatım olmadı bi gun mutlak gitmeliyim.

Değişik bir yer bulmuşsunuz.Bir ara banada yerini tarif ediverirsin. Neredeyse 1 haftadır saçma sapan bir griple savaşıyorum.Ne hastayım ne değilim ikisinin arası bir garabet. Motoroda binemiyorum ki.:salut:

Gökova Sahilinden Bu resimdeki yerlere ulaşabilirmiyiz acaba bir denemek lazım. Güzel paylaşımlar teşekkürler...

mes

Değişik bir yer bulmuşsunuz.Bir ara banada yerini tarif ediverirsin. Neredeyse 1 haftadır saçma sapan bir griple savaşıyorum.Ne hastayım ne değilim ikisinin arası bir garabet. Motoroda binemiyorum ki.:salut:

Banro kardeşim geçmiş olsun...Aman bu mevsim değişikliği döneminde kendimize dikkat edelim,rüzgar adamı çaktırmadan hasta ediyor...Tarif şöyle:Milas havaalanını geç Bodrum'a doğru devam et.Güvercinliğe gelmeden yol ,sol taraftan sapıyor,gir o yola (eski havaalanı yolu) ve iki sene önce vatan hainlerinin yaktığı canım orman yolundan (şimdi hayalet gibi hiç ağaç yok) hiç sapmadan devam et.Mazı'ya varacaksın.:rendeer:

Gökova Sahilinden Bu resimdeki yerlere ulaşabilirmiyiz acaba bir denemek lazım. Güzel paylaşımlar teşekkürler...

Tabi Yorguncuğum,venox'un yanlarına şamlel bağlayıp Mazı'ya deniz yoluyla da ulaşabilirsin:queen::rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar