Saat 18.00 Sularında Kızıltoprak'ta Kaza

Kadıköy'den dönerken E-5'te Hasanpaşa sapagı taraflarında 2 ambulans ve motosikletler gördüm. ben karşı şeritte oldugum için ilgilenemedim.

haberi olan varsa detaylarını buraya yazsın.

Kadıköy'den dönerken E-5'te Hasanpaşa sapagı taraflarında 2 ambulans ve motosikletler gördüm. ben karşı şeritte oldugum için ilgilenemedim.

haberi olan varsa detaylarını buraya yazsın.

YELKENCİ GENCİN ACI SONU
Kadıköy Hasanpaşa kavşağındaki kazada, dağ ve yelken sporcusu, bilgisayar danışmanı Gökhan Çiftçioğlu (33) dağcı Rus arkadaşını motosikletle eve götürürken, yağıştan kayganlaşan yolda bariyerlere çarptı. İki arkadaş feci şekilde öldü.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:salut::pr: yeter ya bu ne kaybettiğimiz yetmedimi... Allah yakınlarına ve Ailesine sabır versin ve baş sağlığ diliyorum... aramızdan tanıyan varmı? ailesine falan yapabilceğimiz birşey...?

YELKENCİ GENCİN ACI SONU
Kadıköy Hasanpaşa kavşağındaki kazada, dağ ve yelken sporcusu, bilgisayar danışmanı Gökhan Çiftçioğlu (33) dağcı Rus arkadaşını motosikletle eve götürürken, yağıştan kayganlaşan yolda bariyerlere çarptı. İki arkadaş feci şekilde öldü.

bu habere kaynak göstersene...bu olay aylar önce yaşanan bir olay olmasın...ben hatırlıyorum...gogıldan baktıysan yanlış haber bu...

YELKENCİ GENCİN ACI SONU

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/09/09/

bak verdiğin haberin tarihi...sallama iş yapmayın hocam...detay kalmış RUS arkadaşı hesabı...motorun kazalı halini bile hatırlıyorum...goguldan bakmayın bu olaylara...AA ANadolu Ajansına baksan beli görücen...

YELKENCİ GENCİN ACI SONU

Banada eski bir haber gibi geldi. Bugün hava güzeldi, yağış falan yoktu ki yerler kayganlaşsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ewet metehan abı dogru haber malesef....

yok yere asabım bozuldu akşam akşam....:pr:

ne doğrusu olay eylül 2007 tarihli
allah allah

@Mete_Han
tebrikler iyi hatırladın :cat:

Son düzenleme:

9 Eylül 2007, Pazar

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/09/09/haber,86B5B487F6B04504A0C0CDC8030E0BEA.html

thaı vtec yanlış haber bu...eylül haberi ben hatırlıyorum...

ewet metehan abı dogru haber malesef....
ısrarla söylüyorum...YANLIŞ HABERRR....mesajlarınızı editleyin...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
off topıc acarken baksanıza sunların tarıhlerıne ıyıcee arkadaslar... kusura bakma mete abı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Topiği ben açmadım. Arkadaş haberi olan varmı dedi. Bende aradım. Ama tairh olayı yanılttı. Kusura bakmayın

yok yok yanlış anlama sana kızmadım gerçi oda bu haber dogruysa dıye anlatmak ıstemış...ben bıraz gergınım we sıze yansıttıgım ıcın bu topıc te ozur dılerım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar