süper bi haberim var!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sewgili abilerim ablalarım babamla oturup konustuk motosiklet konusuna acıklık getirmek üzere...eger tuzla behiye dr.nevhiz ışıl anadolu lisesi ni kazanırsam bana 0 km bi scooter alacagını soyledı...ınternetten az cok arastırdım baktım ama size de soyleyeyim dedım.motosikleti abim(17) ve ben kullanacagım(14) yanı bu yüzden iki kisilik olsun...boyum 1.60 yanı o kadar buyuk bi scooter olmasın.please yorumlarınızı beklıyorum...uygun gordugunuz dusuncelerınızı beklıyorum....:):rendeer::):)

Mersin İl Temsilcisi
ehliyetin olmadığı için yardım edemeyeceğim.... eğitim şart!!!!

Senin için Sevindim :) şimdiden hayırlı olsun:rendeer: Ehliyet şart!!!

Son düzenleme:
sen önce babanın dediği yeri kazan bakarız kardeşim,acele etme dahaönünde uzuuuuuuuun yıllar var

14 yaşımda babam bana bisikleti zar zor almış ve binbir tembihle dikkatli binmemi öğütlemişti.

14 yaşında oğluna silah kadar tehlikeli bir oyuncak almayı düşünebilen babaların yaşadığı bir devire ulaştık nihayet.

Bu yozlaşma nereye kadar devam edecek merak içindeyim. Bence bir süre şu anki toplumun bireylerinin üremesini durdurmak lazım...

Ne kadar iyi kullanırsan kullan evrakların eksik...Benden sana tavsiye ehliyetsiz araç kullanma...sana yardımcı olamayacağım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne kadar iyi kullanırsan kullan evrakların eksik...Benden sana tavsiye ehliyetsiz araç kullanma...sana yardımcı olamayacağım...

aynen bu ya... ben pişmanım şahsen ehlıyetsız kullandıgma ama sıgara gıbı kapıda durdugu ıcın bınmeden yapamıyorum sıgaram yok motorum war sacmalıga baksana... haa ehlıyetım yok ama trafık sıgortam tam muayenem tam wergım tam hıc bıseyım eksık degıl... borcum bıle yok tek sorun ehlıyet onada kaydoldum zaten

ne dersenız deyın bu kardesımız ve aılesı kendı dusunduklerı seyı yapacaklardır,,,o yuzden hıc cene yormayalım arkadaslar bence
kardesım bu yasta yaptıgın seyı bu forumda kımsenın taktır etmesını bekleme ÖLÜPTE bizi üzme

süper bi haber deyince bende sandımki AB ye falan girdik...neyse hayırlısı olsun dostum...herşey gönlünce olsun...seni idare etmek adına sözler verilmez inşallah...alınacaksa alınsın ...en güzeli bu...hayal kırıklığına uğramanı istemem...

evet dogru soledın dostum... bak ben senden 3 yaş buyugun ehlıyete kaydoldugum halde hala ıcım tedırgın... motora kendıme gore cok ıı bınmeme we rahat olmama rağmen tedirginim ehlıyetım yok diye... sen naapcan 3 4 sene? aman gözünü sewiyim düşün biraz daha...

benden mı buyuksun ben o kısmı anlamadım ?

gönlünden geçeni yap:) ekonomik durumunuz a göre bi motor seç git keeway focus al 100cc inş hayrını gorursun alacagın makınanın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar