saolasın dostun buldum anahtarları yanımızda bir yıldız anahtar bulundurmak şart kapak için![]()
onemlı degıl adamım ne demek
saolasın dostun buldum anahtarları yanımızda bir yıldız anahtar bulundurmak şart kapak için![]()
arkadaşlar aküden yana sıkıntısı olupda çaresini bulan varmı ? akü çok az şarz oluyo ve nedense durduğu yerde boşalıyo bayiye götürüyorum aç kapa oldu diyip postalıyorlar ve aynı sorun gene tekrarlıyo biz sana dolu verdik sen boşalmışsın marşa basarak diyip şuçu bana atıyorlar. sabah işe geliyorum akünün bolması gerekir azda olsa 13 km yol akşam biniyorum ilk marşa basmamla akü finito diye bağırıyor. çalışma sorununu bi hallede bilsem sıkılmaya başladım motoru geri vericem valla
kardeş çabuk pes etme bizde yaşadık onları yapman gereken iyi bir akü almak herşey hemen garantıye gırmıyor . ben kesık kesık cok az mars vererek calıstırıyorum olmadı mı at bosa ver ayak marsını olay bıtsın
saolun arkadaşlar dayanmaya çalışıyorum. bişey alınca sorun çıkınca fıttırıyorum. yarın bi akü bakıcam bana hangi marka bi akü önerirsiniz 50 ytl ye güzel bi akü ala bilirmiyim ?
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadan beri bu forum u takip ediyyorum. bayii'yle zaten daha önce konuşup motoru görmüstüm.şimdi gidip sipariş vericem ellerınde siyah yokmuş çarşambaya gelir dediler.sizin sayendizce bende cok sey öğrendim teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. kazasız belasız sürüşler...
öncelikle hayırlısı olur inşallah kardeşim.:rendeer:kasayı açarlarkende sende başında dur benden tavsiye!!bide mutlaka bütün vidalarını tekrardan sıktır..çünkü başlarında durmazsan sıkmıyor şerefliler!!ön tekerleğini takıp teslim ediyorlar amman bunlara dikkat!!
http://www.yuasa-tr.com/
bu aküyü öneririm..zaten bütün büyük firmalarda bu aküyü kullanıyor!!bi incele istersen..
saolsın kardeşim kanunin akü markasıda yuasa şimdi yeni geldim bayiden garantiden aküyü değişecekler. yeni akü 3-4 gün içinde gelecekmiş buda olmazsa yerim garantisini diyip bi akü alıcam. aşırı rüzgarda hız yapmayalım arkadaşlar 55km ile giderken viraj dönücem ben yatıyorum rüzgar kaldırıyo dönemiyodum as kaldı virajı. çok hafif motor 160 kg diyo ama 130 kg
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadan beri bu forum u takip ediyyorum. bayii'yle zaten daha önce konuşup motoru görmüstüm.şimdi gidip sipariş vericem ellerınde siyah yokmuş çarşambaya gelir dediler.sizin sayendizce bende cok sey öğrendim teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. kazasız belasız sürüşler...
rica ederim nedemek yardımcı olabildiysem ne mutlu...abi ben rüzgarlardan fazla etkilenmiyorum caracalla ama virajlarda dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum çünkü demiştim'ya lastikleri acayip dandik biraz bekleyim metzeler takacam ön ve arka.. geçen baktım 160'euro civarında!!biraz tuzlu ama ne yapalım.......
(yahuu arkadaşlar benim aküdede made'in japan yazıyor başkada bi b...k yazmıyor ne iş anlamadım)
geçengün bende kitlerken yanlışlıkla park lambalarını acık bırakmısım 4 saatte bosaldı aku sonra fattii nin dedigi gibi farları yakma gunduz o da farkeder daha senin motorun akusu kendine gelmemiştir bence aku almak icin acele etme
benim iki kere gaz deli koptu iki kere lastik patladı ama yinede sewiyom motorumu bunu bulamayanlarda var bunada şükür havalarda ısındı hani daha az online oluyoz benzin belimi bükmeye başladı takımları buldum bu gün
takımlar güzel yıldız tornavida bile var ama takımları almak için yıldız tornavidaya ihtiyaç oluyoo biraz saçma olmuş
caracal cı kardeşlerim günüdüzleride farlarımız hep açık olsun görünür olmak lazım:cat:
ben parkları yakıyorum ,,, farlar uzun süre yanınca patlıyor 35 lık tı ben 55 yaptım varları sımdı tık yok