TVS Flame 125 (CCV-Ti Engine)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ben de bu modeli incedim (internetten, teknik ozellikler, goruntu vs.) ve acikcasi icime sinmedi. Yeni bir model ve piyasasi olup olmayacagi mechul. Ayrica yedekparca fiyatlari ve temini gibi konular da muamma.

Sadede gelecek olursak, goruntunun tek basina bir seyi ifade etmedigini dusunuyorum motosiklet konusunda.

Saygilar.

anahtar teslim fiyatı 2500-3000 TL olan bir aletin yedek parça fiyatınında
çok fahiş olacağını sanmıyorum.ayrıca bu alette referans apache abisi.apache lerin nasıl sorunsuz ve sağlam bir makina olduğuda aşina.o yüzden bence iyidir ama kafam hala 4 vites olup olmadığında.5 vites olsada alsak fuardan hemen sonra.ve bu motorla ilgili ufak bir detay daha benzin deposunda eşya saklama gözü var.çok hoş bir detay!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi zamanlar 90'ların ortalarında honda hero 100 (4 vitesli)vardı. sessiz cimri birazda çelimsiz makinaydı!!!ben bu makinada öğrenmiştim vitesli motor kullanmayı
4 vites olması hakikatten bozar bizi!!!!!!!!!

benzerlikler artık normal.yeni çıkan onca model arabada birbirbirine
benziyor artık.almanı,japonu,italyanı hepsine bakın birbirine benzeyen modeller dolu.sanırım tasarımcıların hayal güçleri ile alakalı bişey yada globelleşmek dedikleri bu olsa gerek:)
neyse bu resimdede açıkça görülüyorki ön fren disc.motorun çizgileri şahane bence dizayn mükemmel.

eksozt güzel tasarlanmıış aynı mazda rx-8 lerde kullanılan wankel motor gibi şekli tasarım olarak teknoloji olarak güzel motor ama kafa grenajı tipsiz.......

@Özgür!!!
Bu Yamaha neymiş? Bilgilerini bir ver hele yaw.. :)

Bende flame i araştırırken buldum bunu. Yamaha Gladiator 150. Hakkında bi bilgim yok. Bi kaç resmini daha ekliyim.

Yamaha.jpg

yamaha2.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muazzam birşey!!haşin gaddar bi duruşu var..:cat:

buraya getirilse yok satar!tüm kendi sınıfındaki motorlarıda rafa kaldırır bence.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
FZR 250 cok tatli duruyor yaa. Fazer de fazer Alllaaaaah! :mrgreen:

Dergide "Hindistan icin Yamaha'dan buyuk motorlar" seklinde bir yazi var goruldugu uzere. Motosiklet markalari, sanirim diger sektorlerde de oldugu gibi, pazara gore farkli modeller falan uretiyorlar.

görüntü süper, fiyatıda hesaplı olursa düşünülebilir bu motor...

arkadaşlar fuarda iyi bir inceleyinde işe yararsa alalım neden olmasın biz istanbula uzagız.sadece 1650km kadar tamam topiği yakından takip edeceğim metehan kardeş sanada selam.

Valla daha tam belli degil Metehan abi!!! Gelecegim büyük ihtimalle. :)
Ama bize ufak olan ihtimaller vurur. Biliyosun.. :pale:

kısmet kardeşim...biz bekleriz...

arkadaşlar fuarda iyi bir inceleyinde işe yararsa alalım neden olmasın biz istanbula uzagız.sadece 1650km kadar tamam topiği yakından takip edeceğim metehan kardeş sanada selam.

de aleyküm selamm biraderim...uzaksın belki ama kalben yakınsın...boşver kilometreleri...Yukarıda Allahımız var hepimize yakın...onun yakınlığı hepimize yeter...bekleriz kapımız açık buralarda...selam bizden olsun...

tvs ler dizayn oalrak gerek 150 olsun gerek bu çok güncel ve yanilikçi göze hitab ediyorlar. ancak bizzat denemiş biri oalrka fazla titreşime sahip oldukları ve gene iri 85-90 kilo birine ağır geleceği konusunda uyarırırm ..saygılar.

hani arkadaşlar ne oldu bu motor fuardan sonra anlatacaktınız ..
ben mi çok eksiğim yoksa .. tanıtılmadı mı ..
fiyatı nedir bi bilgi yok ..
fuara ben gidemedim kaybolurum diye istanbulda ..
geçen ay baya bi konuşuldu da birden aklıma geldi sormak istedim ..
umarım konu hortlatmak gibi bir şey olmamıştır ..
hatta bazıları o kadar iddalı konuştu ki tvs marka en azından çinlerden iyidir ybr cbf alamayanlara alternatif olarak söylüyorlardı ...

fuarda sadece Yaşar Ticareti gördüm..TVS namına sadece bu bayi vardı...Flame 6 veya 7.ay gelecekmiş...daha gelmemiş...fuarda gelecek diye yalan atmışlar...İsotlarda bu olayı yapıyo bayinin suçu yok aslında...bayide 2 adet tvs apache var...stand küçük..aksesuar satıyor...

patronu buldum dedimki abi sahibinden.coma ilan vermişin fiyatda yazmışın...niye böle yapıyorsun ortada mal yok fiuay belli değil dedim...bişey demedi...İsotların kurbanı olmuşlar onlarda...ama olmayan mala foto koyup ilan vermek hoş değil...bayiyey yakışmaz...

kanka burası Türkiye..işler böyle yürüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar