çatalca Ve Köyleri Gezisi

eyvallah mehmet abi ama haberim olsaydı seni çanakçada misafir ederdim bende oralaradaydım pazar günü

KArtpostal gibi kareler yakalamışsınız,gezi güzel olmuş emeğinize sağlık SAYGILAR

vay vay Tutkun(Memet bey)ne güzel gezmişsin elinize tekerinize sağılık.
insan bi alo yapr beraber turlardık hatta saray kıyıköye doğuru uzanırdık.
ama olsun yaz yeni geliyo ozaman gezeriz beraber.:cat:

Selam Dostum,
ne yazık ki sana ulaşamadım. Ama merak etmi dediğin gibi önümüz yaz.
Ne geziler yaparız daha seninle. Yalnız çok güzel yerler var. Keşfedilmeyi bekleyen koylar var. Trakya zaten başlı başına bir hazine bu yönden.
En kıza zamanda görüşmek üzere.
Selam ve sevgiler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi sen çatalcaya gittim demişin utanmıyonmu yalan atmaya sen cennete gitmişsin be yaw :queen::queen::queen:
valla kıskandım seni süper yerleri gezmişsin hele deniz çok hoşuma gitti:cat:

Tutkun hocam, farkınızı hem gezinizle hem kameranızla yansıtmışsınız ellerinize sağlık, çok büyük bir keyifle okudum. Daha nice geziler bekleriz sizden... Yolunuz, şansınız açık olsun, Allah kaza bela vermesin... Sevgilerimle...

gerçekten yazlık orda abi o yüzden genelde hafta sonları ordayım:)

Son düzenleme:
Son düzenleme:

ya arkadaşım sen tam sopalıksın galiba:pr:
insan söylemezmi orda yazlığım var diye bizde istemeden her hafta sonu oralardan geçelim:queen:
ya alpino gerçekten söyleseydinya biz tutkun arkadaşımla yazları genelde hep oralardayız desene bu yaz iyi geçecek sanada bi enduro aldırdıkmı kim tutar bizi:cat:

mustafa abi muhabet geçmemiş ondan abi ben eduro alamyaım alırsam bida evin yolunu unuturum :mrgreen:

mustafa abi muhabet geçmemiş ondan abi ben eduro alamyaım alırsam bida evin yolunu unuturum :mrgreen:

bişey olmaz ozaman dağı yolunda bi ev alırıs sana böylece hep evden geçersin:queen:
gel biz seni endurocu yapalım bak içinde gizli bi gezgin endurocu yatıyo gördüğüm kadarıyla.

Abi sen çatalcaya gittim demişin utanmıyonmu yalan atmaya sen cennete gitmişsin be yaw :queen::queen::queen:
valla kıskandım seni süper yerleri gezmişsin hele deniz çok hoşuma gitti:cat:

Merhaba Yaşar kardeş. Gerçekten cennet gibi güzel yerler var. Bursa'yı aratmayacak kadar güzel.
Haberin varmı bilmiyorum Bulgaristan MT olarak Bursa'da buluşacağız. Seni de aramızda görmek isteriz. Selamlar.

Tutkun hocam, farkınızı hem gezinizle hem kameranızla yansıtmışsınız ellerinize sağlık, çok büyük bir keyifle okudum. Daha nice geziler bekleriz sizden... Yolunuz, şansınız açık olsun, Allah kaza bela vermesin... Sevgilerimle...

Merhaba HULK Hocam. Güzel yorumunuz ve dilekleriniz için çok teşekür ederim. Sizin gezinizi de okudum çok güzel olmuş doğrusu.
Görüşmek dileğiyle. Selamlar.

abi harika yerler sağolasın paylaştığın için teşekkürler :rendeer:

Merhaba Demirgursel, tabii ki paylaşağız dimi ya. Herkez gezdiği gördüğü güzel yerleri paylaşsın ki. O tarafa giden arkadaşlara kolaylık olsun. Selamlar...

alpino sen o civarda özellikle terkos gölü kenarlarında güzel, keşfedilmemiş yerleri bul da gelince bizi bir güzel gezdirirsin. Ne dersin.
Mustafa'nın da dediği gibi. Sana da bir enduro yaptık mı kim tutar bizi. Terkos civarında kros yaparız durmadan. Görüşmek dileği ile Selamlar. Kardeşim.

Son düzenleme:
abi bende gelirim sizinle benim motosikletin gitiyi yere kadar ama yok gelme derseniz gelmem:pale:

szr

Abi eline sağlık, fotoğraflar harika ; bende geçen pazar b.Çekmece den bi çıktım Çatalca üzerinden soluğu Mahmutbey İstoç ta aldım:) ; yolda 3 Cruiser gördüm , sizle karşılamamışız:) umarım güzel bi Trakya gezisinde bululşuruz
Saygılar...

abi bende gelirim sizinle benim motosikletin gitiyi yere kadar ama yok gelme derseniz gelmem:pale:

alpino o nasıl söz ya, gelmen bizi tabii ki memnun eder. Ne kadar çok arkadaş olursak gezi ve muhabbetlerimiz de o kadar güzel ve eğlenceli olur. İstediğin her zaman bizimle gelebilirsin. Selamlar.

Tutkun dost harika bir gezi...biz muhtemelen ilerleyen haftalarda oralara gideceğiz...Karaburun Durusuda döndük geri...Durusudan vakit olsaydı..niyetimiz Çatalcaydı ama baktık hava kararmış köftecide tükkan kapanana kadar durduk...mekan sahibi artık temizlik yapmaya başladı hadi kalkın gibilerinden artık...:p

senin fotolar 4/4 lük...harika...

bizim gezi bu...geçen çarşamba 12 Martda oradaydık...

12.03.2008 tarihinde B.Çekmece Emniyetindeki bir işim nedeniyle o civara gitmek nasip oldu...

vesileyle site üyemiz değerli dostum ve 2005 devrem:p KILDİKEN (GÜLTEKİN) dostuma uğradım...bu arada ben emniyetide bilmiyordum...işin aslı emniyetle birlikte B.Çekmeceyi bilmediğimide unutmuşum...:queen:

kendimi kankamın şefkatli kollarna bıraktım...beni Beylikdüzü girişten aldı...sahap çıktı...:pkol kanat gerdi...kol kanat gererken 119 kilo olduğunu farkettim...

ama ben 122 kiloydum...:queen:kimlen dans ediyon zibidi..:p

neyse.. emniyetde işimi hallettikten sonra...ne yapalım ne edelim ben ortamı gazladım biraz...yoklama çektim kankaya..açılalım Tekirdağ falan derken...kanka gel serbest yola çıkalım motorun gittiği yere gidelim demezmi...:pale:

kaskımıda yere düşürdü başta uyuz etti beni..:pyani geziye 1-0 yenik başladı gözümde...:pgezideki canlı performansı kanaat notuyla geçmesini sağlayacaktı göynümde...:p

neyse yolda bi durakladık benzin aldık..bpompaya sıfır yanaşıyo şaşkın...kendi bi türlü inemiyo...pompacı pompaya ulaşamıyo...:queen:

çekemedim makina onundu...:queen:durakladık...nedeni sigara içmek...benzincide kenarda sigara için 2 motorcu...

ama pompalara uzağız tabe...:p

kaskımı düşürdüğü için benzinlikte bana...Ülkerrr çikolataaalıı gofrettt isteyenn vaaamıı diye sulu espiriler yaparak göynümü almaya çalıştı...:queen:

beni bi gofretle satın alabileceğinimi sanıyon nalçakkk...:p

evet...:p

seviyorum lan ben bu herifi...sağlam çocuk...özü sözü bir...:rendeer:

bu arada ben 1978/1 asker arkadaşımı hatırladım o civarlarda...önce bu köye gittik...TAYAKADIN köyünde yaşıyordu..7 yıldır görmedim...vesilesiyle oraya gittik...akrabalardan telefonunu falan aldım ama ulaşamadım tabi...orda köy dışına İstanbulda diyorlar...yani İstanbulda çalışıyormuş vs...

iyi tamam dedik düştük yollara...baktık ki TERKOS muş makinaların bizi çektiği nokta...TERKOSUN yanından DURUSU beldesine geldik...biraz daha sahile doğru gittik ve KARABURUN bize merhaba dedi...yazlık bi yer olduğundan in cin top oynuyor ...sahilde yeni düzenlemeler yapılmış...olmuş cennet...ben ilk defa gittim...

http://img225.imageshack.us/img225/1045/ddddddddddddddddddddd[URL=http://imageshack.us]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img225.imageshack.us/img225/1045/dddddddddddddddddddddmy1.png

vffdcdvfvbi0.png
[/URL]
my1.png[/IMG][/URL]

Valla Kıldiken foto çekilmeyi nedense sevmiyo...hep beni çekip durdu...millet bizim gibi maymun değilki anasını satayım napalım...:p

hani Holywood sahnelerinin çekildiği platolar var ya...orayı andırıyodu koca sahil kasabası...kimsecikler yok...aha film çevirecek..tek teker yapıcak drag yapacak doğal mekan size...küçük haceti bile rahat rahat gider yani o kadar huzurlu bi yer...:queen:

Bu aptal hareketleri niye yaparım anlamam...:pşov yapcak kimse yokki etrafda...lan olm ıssız...namıs elden gider valla oralarda...:queen:

küçük hacetten 2 dakka sonrası çekildiği için gayet neşeliyim..:p

vallahi gördüğümüz bunlar...ahada size yediklerimiz...gariban bi mercidabık çorbası...:p

bide gariban köftesi yidik...:p

Durusu Köftecisi...adına yakışan güzellikteydi ...

Yıllardır Bağdat Caddesi Selamiçeşmede Tarihi Sultan Ahmet Köftecisinde köfte yediğimi sanırmışım...yok böyle bir lezzet...:cat:

toplamda 300 km yaptım...

gece karanlığında yusuf yusuf bir şekilde döndük...:pyıldızlar bile yoktu gökyüzünde...hava kapalıydı...şansıma yağmurda yağmadı...:)

ee dostlar işte böyle...Marmarada keşfedilmemiş o kadar yer var ki...:cat:

Allah sağlık sıhhat afiyet versinki bu güzellikleri yaşayalım...her kilometremde evladımı düşündüm...özledim serçemi...gayrısı bana yalandır agalar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar