aramıza hoş geldın murat(black board)

hoşgeldin aramıza murat kardeşim sitemizde oooo daha neler var neler eminim sitemizden mutluluk duyacağını emin kazasız belasız sürüşler lastiğin hep düz bassın:rendeer:

hoş gelmiş sefalar getirmiş . iyi eglenceler dilerim kendisine tanışmak dilegiyle

arkadaşlar murat kardeşimizde herman abinin kuzeni oda istemiş üye olmayı oda mutluluğa erişti tekrardan hoşgeldin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldin murat abi sefalar getirdin

hoşgeldin aramıza murat kardeşim sitemizde oooo daha neler var neler eminim sitemizden mutluluk duyacağını emin kazasız belasız sürüşler lastiğin hep düz bassın:rendeer:

Merhabalar burak kardeşim sana çok zahmet verdim.insanların bizleri serseri olarakk görmesine karşın sizin bu güzel topluluğunuzdaki faliyetleriniz bence o düşünceye karşı en güzel cevap yüzyüzede görüşmek dileğiyle kazasız günler.

hosgeldin murat abi sefalar getirdin

Teşekkürler okan kardeşim esas siz bana sefa getirdiniz aranıza almakla görüşmek üzre.

hoşgeldinde nerdesinnn :)

Merhabalar hoşbulduk görüşmek üzre

Katılıyorum..
Böyle topicleri görüyorumda adamlar kendileri topic açamıyor mu arkadaşlar neden sizler açıyorsunuz ki :silent:
Ayrıca böyle acılan topiclerin birçoğunda bahsi geçen kişileri görmedim bile :p

1.topik açmayı bilseydim kendim açardım.2.seninle tanışmışmıydık pardon.3sen bu tavrınla nasıl böyle güzelbir guruba üye oldun?4.eminim karşılaşınca yanlış düşündüğünü anlıycaksın!

Hoş Geldin:rendeer:
............

Evallah caner kardeşim hoşbulduk sağolasın.

aramıza hoşgeldin
.......................

Sağolasın efe kardeş hoşbulduk.

kendısı evde gırebılırse gırıcek ama ben emınım bu sıteye kendısı gırmek ıstedı ve sızın nezaketınızle o mutlu olucak

Herman kardeşim bir doayen olmasına karşın mütevaziliyle benim elimden tuttu sağolsun sizin gibi insanlarla tanışmama vesile oldu öptüm seni kuzen:rendeer::rendeer::rendeer::bounce:

Aramıza hoşgelmiş. Kendisi nerelerde...???

Hoşbulduk kendim geldim biraz geç geldim telafi etmek ümidiyle .
:cat:

:rendeer:
arkadaşlar murat kardeşimizde herman abinin kuzeni oda istemiş üye olmayı oda mutluluğa erişti tekrardan hoşgeldin

Kardeşim siz10 numarasınız pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum.

hoş gelmiş sefalar getirmiş . iyi eglenceler dilerim kendisine tanışmak dilegiyle

Hoşbulduk iyi dileklerini paylaşıyorum görüşmek üzre.:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar