yaw gel işte ver erkmen abi şu vizörüsenin kaskın satılcağı yok modası geçti artık n 61 lerin
vizörün parası hazır bak keş hemde
![]()
nasıl modası gectı olumnolan taş gibi kask çizik bile yok 2-3 kişi aradı bu hafta gostercem kaskı bakalım
Selam,
CBF 250 nin şuanki sıfır km anahtar teslim fiyatı :7450 YTL (Şirinevlerdeki honda)
Bende yamaha cygnus rs 125 var, onu satılığa çıkardım. Sattıktan sonra CBF 250 alacağım ve kesin kararlıyım.
2006 yılında bu motosikletin fiyatı için yüksek yorumlarını okudum yukarıda.
Şuanki fiyatı sizce nasıl?
ikinci el, 2007 modellerinin fiyatlarına bakıyorum 5.000-6.000 civarında. Yani, sıfır ile pek de bir fark yok.
sıfırı 7450 ise muhtemelen yeni kasa değildir(jant ve ön rüzgar kanalından bahsediyorum sadece)buna da bi bak derim ıkıncı el alacagın motorda plaka devir masrafı 300 e yaklaşıyor bunuda hesaba kat derim![]()
İkinci elde masrafın yaklaşık o değerde olduğunu biliyorum, bir de masrafı koyduğunda fark iyice azalıyor.
Aklıma takıldı 2008 model CBF250, nasıl oluyor da eski kasa oluyor ayrıca,
eskisi ile yenisi arasında ne gibi fark var?
Kimbilir belki de baktığım yeni kasadır!
Arkadaşlar,
fuarda motosiklet fiyatlarının biraz daha düşeceğini duydum, bu düşüş sizce CBF 250 de de olur mu?
Benim scooter ın satılık ilanını verdim (sahibinden.com) arayan soran yok, iyice moralim bozuluyor. Çünkü onu satmadan CBF250 yi almam imkansız (maddi olarak)
Sizce, sadece internete ilan vermem yeterli mi_? Ölü fiyat yazsam biliyorum hemen satarım ama herkes gibi ben de kıyamıyorum.
Neyse hayırlısı artık.
umarım düşer fiyatıda alabilirsin eğer paranın buyuk kısmı hazır ıse olu fıyattan sat derım fuara hazı olsun
Honda fiyat düşürmez ( piyasanın kral ı o )
Sanki Honda firmasının sahibisin de, ben de Hondaya küfür etmişim gibi : HONDA FİYAT DÜŞÜRMEZ, PİYASANIN KRALI O...demişsin:))
Çok güldüm:)))
ben de senin komleks yapmana çok güldüm ...:queen:
evet piyasanın kralı ...honda...
sen istesende istemesende ....
ayrıca daha çoook beklersin honda fiyat indirsin diye .....
bak anlamlı bir iki kelime edeyim senin gönlün olsun ...
Umarım honda cbf 250 cc nin fiyatı nı çok çok çok indirir...
Sen de stres yapmadan gerine gerine alırsın ....
Hadi Allah gönlüne göre kolaylık versin....
devrim herkese cevap vermek zorunda değilsintakma kafana, honda hayat onda diyenleri hiç takma:cat: