Motosiklet kullanıyorum çünkü ................?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkesin motosikleti kullanma amacı vardır demi?:)
ya sizin ki:silent:

Motosiklet kullanıyorum çünkü; yürümekten bıktım, özgür olmak istiyorum, ışıklarda beklemek istemiyorum, aralardan kaçmak istiyorum, gideceğim yere en hızlı ben varmak istiyorum, viraj almak istiyorum, ailemden azar işitmek istiyorum, fark edilmek istiyorum, rüzgar yemek istiyorum, kask takmak istiyorum, gezmek istiyorum, motorumla konuşmak istiyorum, yaşamak istiyorum, MOTOSİKLET.NET' den kopmak istemiyorum :rendeer:

Motosiklet kullanıyorum çünkü; yürümekten bıktım, özgür olmak istiyorum, ışıklarda beklemek istemiyorum, aralardan kaçmak istiyorum, gideceğim yere en hızlı ben varmak istiyorum, viraj almak istiyorum, ailemden azar işitmek istiyorum, fark edilmek istiyorum, rüzgar yemek istiyorum, kask takmak istiyorum, gezmek istiyorum, motorumla konuşmak istiyorum, yaşamak istiyorum, MOTOSİKLET.NET' den kopmak istemiyorum :rendeer:

yavaşşşşşşşşşşşş:queen:diğer arkdaşlara da yazıcak bişi bıraksaydın:)

abicim motosiklet kullanmanın tek bir nedeninin olmasını bekleme :) 1 nedenden ötürü kullanan bulursan şaşırırım :p

motosiklet kullanmak istiyorum çünkü; en lüks arabada alamayacağım konforu sağlıyor...heyecan ve aksiyon katıyor bize...özgür oluduğumuzu daha iyi anlıyoruz...veeee arabaların aralarından geçip onları gıçık etmek çok güsel oluyo yaaaa:D

Motosiklet kullanıyorum çünkü ; (ben bunları daha önce söylemiştim ama :p )

izmir trafiği VE( çevresi) istanbul gibi değil sıcak ve yağışsız havalar daha çok.küçük bir motorla bile uzun yol yapabilirsin. çoğu kişide tatil psikolojisi var,stres büyük şehirlere göre daha az.tabiat daha az bozulmuş.yalnız kalabiliyorum.yukarıda çok güzel şeyler yazılmış.hoşçakalın

burda her şey yazıyo ama 1 şey daha eklicem motosiklet kullanıyorum çünkü motorun üstündeyken tüm dertleri sıkıntıları unutuyorum:wiinkk:

Benim dediklerimi tek dinleyen o ne dersem yapıo :mrgreen:
kendimi onun üstünde özgür hissediyorum ..

motosiklet kullanıyorum çünkü istediğim arabayı alacak para biriktiremedim:p

ben önceleri motosikleti hiç sevmezdim sonra işe gidip gelmek için toplu taşımanın geçmediği bir yere taşınınca mecbur kalarak aldım. Amacım buydun fakat sonra motosikletin güzelliklerini keşfedince artık vazgeçilmez oldu.

kullanıyorum çünkü.....
asfaltta..şehir içinde..yürüyemeyeceğim kadar bozuk zeminde..banamısın demiyor..üstüne bi de az yakıyor..:cherry:

kullanıyorum çünkü.....
asfaltta..şehir içinde..yürüyemeyeceğim kadar bozuk zeminde..banamısın demiyor..üstüne bi de az yakıyor..:cherry:

yürüme baskanım baskanım buyuksun
guzel yorumlarınızdan dolayı tesekkurler arkadaslar

bidaha bidaha bidaha bidaha:p

:mrgreen:

Çok ısrar ettin söyliyeyim bari :queen:

Çünkü ; aşığım ona. Aşkımın karşılığında beni hiç üzmeyen aksine beni hem mutlu hem de özgür hissettiren bişey olduğu için...

Bir de kaskı elime alıp, kasıla kasıla yürümeyi, iç geçirerek bana bakanlara, hava atmayı çok sevdiğim için.. :p

:cherry:

:mrgreen:

Çok ısrar ettin söyliyeyim bari :queen:

Çünkü ; aşığım ona. Aşkımın karşılığında beni hiç üzmeyen aksine beni hem mutlu hem de özgür hissettiren bişey olduğu için...

Bir de kaskı elime alıp, kasıla kasıla yürümeyi, iç geçirerek bana bakanlara, hava atmayı çok sevdiğim için.. :p

:cherry:

güzel yorumundan dolayı teşekkürü borç biliriz:rendeer:

evet bende bi yorumda bulunayım

motosiklet kullanıyorum çünkü diğer taraf ile aramda sıkı bir bağ kuruyor :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar