[İzmir - MT]

vay hızlıcesi istanbul fatihi :) yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat diye beklıyoruz ama sesin soluğun çıkmıyor:cat: benım dukkanada beklıyorum oyle sirinyerlere kadar cıkıp hataya gelmemak olmaz ! Herkezi beklıyorum bu arada :rendeer:

davetiyen için çok sağol en yakın zamanda uğrarım kadeşim çayını içmeye bizim için ayrıcalık yoktur hepimiz kardeşiz saygılar.:rendeer:

zaten öyle bir yer var sen bilmiyormusun SILA NET KAFE ALDEMA KAFE VASKO KAFE :queen:

abi yanlış bilgi verme ENJOY internet cafe:p 177 sok No: 70/A Hatay karakol sokağı! özellikle seni beklıyorum hangi apatman altında oldugumu biliyorsun :wiinkk: dur profilime yazim ben cafemin adını :p

tr.davutak şaka yaptım ben de.....herkese şimdilik iyi akşamlar.....malum sabahın erken saatlerinde iş var..

izmirin pis motorcuları..hepinize iyi akşamlar :queen:
yeni gelenler hoş geldi...teker teker gelin kafam karışıyor :p :queen:
hızlıcesi2 sen yenimisin :p

bir acı kahve iyi gelir bence :p daha yeni gelenler motor yıkayacak bırak kalabalık olsunlar :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla motoruma elletmem ben..Çizerler mizerler.... :p 2 gündür temizliyorum aşkımı.... 0 gibim oldu.... :p

Zincirimide yağladım cenkis sayesinde.... Ama bir baktımkine yağ bitmişşşş.... Niye veriyon kardeşim yarım yağı.... :pr::pr:

hazır 2 kat sevmişken ve moturunu temizlemişken teklifimin geçerli olduğunu hatırlatayım o zaman :queen::queen:

Ey Cemaaati İzmir Mt

Yine az biraz kopuk kalınca grup yazılarından, 8-10 sayfa birden okumak zorunda kaldım.. Geyik almış götürmüş başını.. :)

Yeni gelenler HOŞ GELMİŞ :rendeer:, hızlıcesi2 sende hoş gelmüşsün.. :queen: :queen: :queen:

çetkutum, ben seni seviom sen kafaya fazla takma :wiinkk::wiinkk:..

Ey Cemaaati İzmir Mt

Yine az biraz kopuk kalınca grup yazılarından, 8-10 sayfa birden okumak zorunda kaldım.. Geyik almış götürmüş başını.. :)

Yeni gelenler HOŞ GELMİŞ :rendeer:, hızlıcesi2 sende hoş gelmüşsün.. :queen: :queen: :queen:

hoş bulduk sağol dostum:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ey Cemaaati İzmir Mt

Niye seviyon...Hadi itiraf et..... :queen::queen::queen::queen:

istanbuldayken en çok seni üzledim

neden sen sevmiyonmu beni...?

Seni kim severse onlardan 2 kat sevecem söz......

ben ona her gün 100 ytl veriyorum .sende 200 ytl vereceksin ozaman

Sen aykutu bekle....

çetkutum, ben seni seviom sen kafaya fazla takma

başka itirafları olan varmı ,

:santa:::baaas::::sas:: kendinize gelin nooluyo ya , vıcık vıcık olmuş topik.

:p

Son düzenleme:
slm millet aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldiniz

davutcum cengis abiminde dediği gibi ayak üstü toplantı mekanları belli herkeze her zman kapı açık motoruyla veya artcı olarak gelcek ama ona göre:p

bu sabah yağmur altında biraz dolaşayım dedim motor üstünde yağmuru hissetmek mükemmel bir duygu çok kısa bir tur olsada bana çok iyi geldi denemeyenlere dikkatli olmalarınıda ekleyerek şiddetle tavsiye ederim :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar