Motosiklet.Net En-Seçmeleri

Tuçi de beni alıngan yapmış aaaa, ama gerçekten alınmaya başladım :queen:

Çok garip ama sevgilim bile kaprisli olmadığımı düşünüyor.. Burda herkes kaprisli dedi..:silent: Alıngan deseniz anlarım da... :silent:

En sempatik yönetici: ::melek02: :cherry:

Seni "en dikkatsiz" yapmak lazım :p

O alp_tunay'dan alıntı yapmaya çalışmış sadece :)

Alıntı yapmış biliyorum, alıntı yaparken katıldıklarını olduğu gibi bırakıp değiştirmek istediklerini değiştirmiş. Beni en alıngan'da bıraktığına göre o da öyle düşünüyo anlamına gelir. Seni de en sazan üye seçmek lazımdı ama yok işte şıklarda :mrgreen:

karakterlerini,yüzlerini,huylarını,bilmeden,,,,ortama göre davranış biçimleri ile insanları sanal ortamda benim kanımca oylamak yanlış olur.Hepsine uyan üye bu foruma üye olan HER ÜYE'dir diyorum...

karakterlerini,yüzlerini,huylarını,bilmeden,,,,ortama göre davranış biçimleri ile insanları sanal ortamda benim kanımca oylamak yanlış olur.Hepsine uyan üye bu foruma üye olan HER ÜYE'dir diyorum...

Sana göre öyle olabilir.. Ama sanallıktan öte benim ki.. Çoğunu yüz yüze de gördüm.. Ayrıca günümün 10 saatini burada geçiriyorum. Uzuunn uzzuuun tartışıyorum. Çoğunun özelliğini kardeşim kadar iyi biliyorum... :)

Sana göre öyle olabilir.. Ama sanallıktan öte benim ki.. Çoğunu yüz yüze de gördüm.. Ayrıca günümün 10 saatini burada geçiriyorum. Uzuunn uzzuuun tartışıyorum. Çoğunun özelliğini kardeşim kadar iyi biliyorum... :)

Ne mutlu size.!!! Ama örneğin ben çoğunuzu tanımıyorum.nasıl yorum yapabilirim..??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Son düzenleme:
Valla çoşturdunuz beni yaw...:wiinkk:

Bi nefes alıp gelim baride bende şunu bir copy-paste yapayım..:p

@Tubiş Topic senin..niye kapris yapıyon ki şimdi..:queen:
.

alp_tunay konuyu dallandırmana gerek yok.Katılım yapmadı isek vardır bir sebebi...Ve nihayet döndüm , merak etme katılım yaparım......birazdan kendini görebilirsin oylamada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar