Aranıza Yeni Katıldım

Selam arkadaşlar ben aranıza 3 günden sonra anca katılabildim :) aktivasyon maili yüzünden. Ben bugünlerde gittim bi Skygo sg250-4 aldım. hakkında bilgi sahibi olana arkadaşlardan bir kaç yorum alabilr miyim? ilk tepkiniz kötü ettin git geri ver olmasın ama :p şimdilik param buna yetti. umarım ilerde daha iyilerini alırım ama chopper keyfini yaşayabilr miyim en azından ? teşekkürler şimdiden.

aramıza hosgeldın arkadasım umarım ıyi vakıt gecırırsın sorunlarını ve deneyımlerını bızımle paylasırsın motorun hakkında yorum yapamıyıcam cunku aldıgın motor hakkında bır bılgım yok yanlıs yorum yapmak ıstemem

hoşgeldin sefa getirdin.. umarım kalıcı olursun.. ! motorun hakkında teknik bi bilgim yok.. çin min ama tadını çıkar trafiğe alış sonra büyütürsün inşallah...

Çin malı abi naapalım :) bizim izmirde motoran diye bi firma var kendileri üretiyolar sözde ama bütün parçaları Çin'den :D 2500 liraya aldım. 4000den düşürdüler. hem tanıdık hem kampanya. bu paranın içinde ehliyet ve ruhsat da dahil. 250cc 2 silindir.

öncelikle hoşgeldin motor hakkında bi bilgim yok ama güzel motora benziyor hayırlı olsun güle güle kullan

hayırlı olsun dostum bende kısmetse onu alacam
önümüzdeki hafta.aynen maddi sıkıntıdan dolayı ucuza kaçtım bende yoksa yanii :) tekrar hayırlı olsun aramaıza hoşgeldin.. motorla ilgili bilgilerini bende beklerim bende duyarsam sana iletmeye çalışırım ...saygılarla ..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çin malı abi naapalım :) bizim izmirde motoran diye bi firma var kendileri üretiyolar sözde ama bütün parçaları Çin'den :D 2500 liraya aldım. 4000den düşürdüler. hem tanıdık hem kampanya. bu paranın içinde ehliyet ve ruhsat da dahil. 250cc 2 silindir.

Hocam hoşgeldin öncelikle...

Ama pahalı gelmişin... Çetmen de aynı motor 1425 + vergiler= 2.050 ytl anahtar teslim.... Kredi kartına taksit te var.... :silent::silent:

Bence hiç bulaşma iade et... ÇEtmene bakmayı da ihmal etme... :cat::cat:

abi çetmenden aldım :D 20 taksit + ruhsat + ehliyet :) ve 10 martta bitti kampanya.

çok saolun arkadaşlar. gerçekten de karşılama ortamı süper ya. hakkaten saolun.

Hadi bakalım hoşgeldin. İyi eğlenceler.Motoru almışsın artık yorumlara bakma. bin binebildiğin kadar,git gidebildiğin kadar ve mutlu olmaya çalışhepsi budur:queen:.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hoşgeldin! :) Motorun da hayırlı olsun, kazasız belasız keyfini çıkarman dileğiyle. İleride daha iyilerini alırsın inşallah.

aramıza hoş geldin :rendeer:
armudun sapı üzümün çöpü deme motosikletinin keyfini çıkar
kazasız belasız :cat:

hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle,motoruna gelince hayırlı olsun senin içine sindiyse gerisi boş,keyfini çıkar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar