Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım size bazı sorularım cevaplarsanız çok sevinecem ben honda cbr 125 almak istiyorum avrupa kasa varmış bunlarda bunlar engeksiyonlu imiş bu türkiyeye nezaman gelecek birde nakit olarak yenileri bayiler nekadara bırakıyor hangi ay alsak daha ucuza olur yardım edeceyinzi için çok teşekkür ederim bursada oturuyorum ama istanbuldan bile alabilirim birde bununla en fazla kaç km aralıksız yapılabiliyor bursa antalya istanbul mersin adana izmir arası gitmeyi düşünüyorum birde bu km nekadar yakıyorokuyup ta ceplayan yada cevaplamayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim alırsam repsol almayı istiyorum camı buharlamayam bir kask güzelde bir mont almak istiyorum hangi markayı öneririsiniz canım çok tatlıdır:mrgreen::mrgreen:
dostum aramıza hosgeldın avrupa kasa dıe tabır ettıgın kasa turkıyede satısa sunulmayacak,,,kask demıssın cok alternatıfın var guzel kask olarak shoıe,arai,airoh,nolan,lazer markalarını tavsıye ederım camı buhar yapan yada yapmayan modellerı var montta ıse rev-ıt tavsıye ederım ve sonunda bende bugun kavustum cıbırımaaaaaaaaa:queen::queen::queen::queen: