Arabanın yanında bir turuncu kazaklı koruma,
içinde halkını selamlayan modumuz:queen:
Nasıl görmem :cherry:
yanlız yanlış olan bişi var aydınlatıyım sizi modumuz halkını değil balıkları sellamlıyordu.:queen:
Arabanın yanında bir turuncu kazaklı koruma,
içinde halkını selamlayan modumuz:queen:
Nasıl görmem :cherry:
yanlız yanlış olan bişi var aydınlatıyım sizi modumuz halkını değil balıkları sellamlıyordu.:queen:
oLsun modumuz moda girmiş o anda çaktırmamak lazım:queen:
Siz geyik yapın,yoldan geçenler ciddi ciddi baya kastı kendini,gerçi oradan geçecek hiç bi şahsiyet benim kadar önemli değildi![]()
Araç koyu renk,camlar filmli,yanda 2 adam koruma pozisyonunda,önde bir adam yolu açıyor,bir kişi de video çekiyorBöyle bir kortej herkese yapılmaz
Hakettiğimizi aldık sadece,halk bizii sevdi..
Celalettin e de söylemiştim yolu kesme diye,"olur mu abi,kırk yılda bir geliyosun " dedi,yolları kesmişti..Vallahi rahatsız oldum bu ilgiden,ben halktan biriyim![]()
ya karmaçomalak dolandırıldık galiba benim kestane şekerimden eksik çıktı 2 adat nereye şikayet etçez sen bu işleri iyi bilirsin
Haala moddan çıkmamış ama?... Naaptınız ne yedirdiniz?...... :wiinkk::queen:
Karmacoma,Apv41, Hızlıcesi ve forrap
hoş geldiniz güle güle gittiniz, kısa bi ziyeret oldu ama umarım fuarda tekrardan görüşücez
malum haberimiz geç oldu, akşamın son saatlerinde gelebildik yanınıza
fuarda bol bol beraberiz inşallah:cat:
cengiz abim sen salça olda nerden olursan ol, çok biz seni pek bi sevdik, sanki dün görüştüğümüz bi abimizle çay içmişiz gibi hissettik sana doyulmaz:rendeer:
fuarda tüm izmiri bekliyoruz
bizde artık yaza ordayız 3-4 günlüğüne, mangalı gelice yakarız dönerken söndürürüz:cherry:
alp abi fuardada gelmezse ben cengiz abiye bi kutu zincir yağı alıcam fuardan, bol bol sıkar artık alp_tunayın lastiklere::winkwink
Abi aslında bizim düşüncemizde siz geldiğinizde mangal yakmaktı ama atv olayında yokmuşsunuz bide saat geç oldu yapamadık kaldı..gökhan kardeşim ve pınar unutmayınki artık izmirden size bulaşacak bir dostunuz var :wiinkk:
izmir mt mangal ekibi olarak sizin katılımınızla yapacağımız mangal partisini bekliyoruz :rendeer:
Evet yaa şişmanlatın beni.. Zayıfım diye itip kakıyolar burda beni, baş harfi GKN olan şahsiyet..Tamam..Ama zaten farkında olmuyorsun....Merak etme sen..... :cat::queen::queen:
Pınar ıda getir.... Onu da şişmanlatalım.....![]()
:mrgreen::mrgreen:cesur hangisi sağdakimi soldakimi, sağ benim tarafmı senin tarafmı, ee peki sarımsağı nereye asacaz :silent: devlet yollara çare bulsun kardeşim.
, haa simülasyonlu yol bilgisayarımı diyosun, her araca lazım :queen::queen:
ben ümmet amcayı göremiyom o bizi görüyomu, cızzt dızzt
hhaha izmir mt . hoşgeldi sefa gitti .. kısa oldu ama güzel oldu .. (sizlerle tanışmak zevkti arkadaşlar .. fuarda da güzel vakit geçiririz sonradan bi izmir ziyareti ve gelsin sucuklar gitsin kurufasulyeler :mrgreen:
inşallah bütün istanbul mt dostlarımızı bekleriz buyrun gelin bizim için şereftir sizi ağırlamak saygılar:rendeer:
Len karşılama mangası çavuşumusun sen...... :wiinkk::bounce::queen::queen:
Her sabah tabur komutanını karşılayan manga..... :cat::cat::cat: Birde onların çavuşları vardır....ale:
ale::silent:ne demek o :bounce: