[İstanbul MT] ATV'lerle Safariye Çıkıyoruz (9 Mart Pazar)

HALUKcum ben Kavacıktaydım bizim tayfayı uğurlama birde İzmir ekibini belki görürürm diye...neyse bide baktıkki yolu bilen yok...herkes birbirine bakıyor iyimi...:p

Acarkente kadar uğurladım hepsini...Acarkentte aklıma bi şeytanlık geldi...az ötede bir tünel vardı...orada tünel içinde 1-2 atış talimi yapıp bizim gencleri korkutacaktım...tünelde ses 3-4 katı desibele çıkıyor ya zıplardı bizimkiler...zevkli olurdu...:po niyetle hızlanıp önlere geçtim sonra vazgeçtim...

grubun içinde Skull Erhan vardı...ilk fırsatta atar matar siteden diye yemedi...:queen:

çok şükür sonunda keşfedildim :p evet kabiliyertliyimdir aynı zamanda :mrgreen:

daha K sını bile yazamıyor...:pbu adama altın emanet eden zihniyete şaşarım...:p

Son düzenleme:
topiğin 75.nci msjında

diyen fakir ama gururlu bir genç vardı , İşte o benimm. :)

ordaki bahane kelimesi işin latifesi tabii, gelmemiz için çok sevdiğimiz bir sebebimiz vardı ve bu amacımıza da ulaştık şükür,

sizlerle tanışmamız bu organizasyonunuzun uzantısı olan toplanma vesilesiyle olduğu için safariyle alakasız bir msj olsada buradan da hepinize teşekkür etmek istedim,

izmirden sevgiler, selamlar, saygılar. :rendeer:

izmir mt den istanbul mt ye selamlar.Bize dün akşam gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Dün sanki bir parçam ist kaldı.aklım sizin ortamınızda kaldı.ayrıca değerli başkanımız ERHAN ve ÜMMET amcaya saygı ve sevgilerimi sunuyorum.çok şükür kazasız belasız güzel izmir imize döndük.nasip olursa 11 gün sonra tekrar görüşmek dileğiyle.hepinizi seviyoruz saygılar.MT İZMİR Cesur.HIZLICESİ 2

bende sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum:rendeer: gerçi fotoğraflardan biliyorduk birbirimizi ama canlı görmek çok daha güzelmiş :) geldiğiniz için çok teşekkür ederim, fuarda tekrar görüşmek üzere :wiinkk:

daha K sını bile yazamıyor...:pbu adama altın emanet eden zihniyete şaşarım...:p

emanet etmek ne ki? altından koltuğu varmış tükkanında abi :p

HALUKcum ben Kavacıktaydım bizim tayfayı uğurlama birde İzmir ekibini belki görürürm diye...neyse bide baktıkki yolu bilen yok...herkes birbirine bakıyor iyimi...:p

Acarkente kadar uğurladım hepsini...Acarkentte aklıma bi şeytanlık geldi...az ötede bir tünel vardı...orada tünel içinde 1-2 atış talimi yapıp bizim gencleri korkutacaktım...tünelde ses 3-4 katı desibele çıkıyor ya zıplardı bizimkiler...zevkli olurdu...:po niyetle hızlanıp önlere geçtim sonra vazgeçtim...

grubun içinde Skull Erhan vardı...ilk fırsatta atar matar siteden diye yemedi...:queen:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: orda otururken bahsediolardı bizimkiler :mrgreen:
Burak abi CBR'la bağırtmış orda :p

Not: ya ben otobüsle geldiğim için ana yolda bir grup motorcu gördüm, baya kalabalıklardı...
Hatta hepsi atvye geliolar die baya sevinmiştim :pale: onlar kimdi acaba :)

Son düzenleme:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: orda otururken bahsediolardı bizimkiler :mrgreen:
Burak abi CBR'la bağırtmış orda :p

:)

amaninbooo...Burağı çok seviyom Allah şahit olsun...ama o deli makinasından kaçıyom şelepsizim..:queen:.yav bi para toplayakda bişeyler alak...:p

duyu organları pert abicim valla...:p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Metehan geziye gelmedigin halde bu kadar yaygara yapiyorsun, bir de gelip o atvlere binseydin nasil olurdu cok merak ediyorum. :mrgreen:

tabi koçum ya ne sansın? ben deli atv sürerim feci star tv seyrederim şov tv nin de yarışmalarını hayatta kaçırmam :mrgreen:

bu mesaj bana hiç inandırıcı gelmemişti zaten :queen:kim kimi sürmüş şimdi anladık :p kimse emin e dememiş sanırım motoru sırtında taşımayacaksın diye :queen:

Metehan geziye gelmedigin halde bu kadar yaygara yapiyorsun, bir de gelip o atvlere binseydin nasil olurdu cok merak ediyorum. :mrgreen:

olm gittinde noldu...başın göğe erdimi...50 gaymen gitti...yediğin çamur deryasıda cabası...bana 50 gayme ver...ben üzerine çamur atayım...:p

olm gittinde noldu...başın göğe erdimi...50 gaymen gitti...yediğin çamur deryasıda cabası...bana 50 gayme ver...ben üzerine çamur atayım...:p

itina ile çamur atılır bulanır mt üğyelerıne %50 ındırım burda haydeeee:queen::queen::queen:25 lıraya komplen çamurlarız abı metehandro kazık atıyo yapmayın uyanık olun :p

bu mesaj bana hiç inandırıcı gelmemişti zaten :queen:kim kimi sürmüş şimdi anladık :p kimse emin e dememiş sanırım motoru sırtında taşımayacaksın diye :queen:

evet cengiz abi haklısın, bende şimdi okuyunca hiç inandırıcı olmadığını anladım :mrgreen:
itina ile çamur atılır bulanır mt üğyelerıne %50 ındırım burda haydeeee:queen::queen::queen:25 lıraya komplen çamurlarız abı metehandro kazık atıyo yapmayın uyanık olun :p
haydeeeee çamurda damping!!! komple çamurlama 10 YTL :p

izmir mt den istanbul mt ye selamlar.Bize dün akşam gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Dün sanki bir parçam ist kaldı.aklım sizin ortamınızda kaldı.ayrıca değerli başkanımız ERHAN ve ÜMMET amcaya saygı ve sevgilerimi sunuyorum.çok şükür kazasız belasız güzel izmir imize döndük.nasip olursa 11 gün sonra tekrar görüşmek dileğiyle.hepinizi seviyoruz saygılar.MT İZMİR Cesur.HIZLICESİ 2
Ümmet amcada kimmiş???
Koruyup kollamanız gereken bi kardeşinize amca diye hitap etmeyiniz :mrgreen:
Yine bekleriz efem.. Daha kalabalık gelin ki bütün İzmirlilerle tanışmış olalım eğlenelim coşalım..
Bardak çekmece oynarmıyız geldiğinizde:mrgreen:
Bizim içimizde kaldı sizin oyunlar :p
topiğin 75.nci msjında

diyen fakir ama gururlu bir genç vardı , İşte o benimm. :)

ordaki bahane kelimesi işin latifesi tabii, gelmemiz için çok sevdiğimiz bir sebebimiz vardı ve bu amacımıza da ulaştık şükür,

sizlerle tanışmamız bu organizasyonunuzun uzantısı olan toplanma vesilesiyle olduğu için safariyle alakasız bir msj olsada buradan da hepinize teşekkür etmek istedim,

izmirden sevgiler, selamlar, saygılar. :rendeer:
Sevgi, selam, saygı İstanbuldan İzmire olsun.. Yine bekleriz..
Fuardan önce, fuarda, fuardan sonra olmak kaydıyla :)

Bu arada biri M ünn ün ağzını kapasın parmaklarına mukayyet olsun.. Bünyemin kaldıramadığı esprileri yine oylum oylum selvi boylum kıvamında..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

evet cengiz abi haklısın, bende şimdi okuyunca hiç inandırıcı olmadığını anladım :mrgreen:

haydeeeee çamurda damping!!! komple çamurlama 10 YTL :p

aptalca bir espri yapıcam...:pale:

Kirlenmek Güzel mi..?.:p

eyvallah abi :rendeer: şu an kapalıçarşıda, sen bilirsin :wiinkk:

ok kanka...sana doğru akıyorum....uygunmudur...:cat:Mercana geldiğimde ararım...

bi ücret ödemeyeceğiz muhtemelen...ama aynayı bilemiyorum...onuda ayarlatıp sıktırıp getircem...eğer sorunluysa orda çıkma bişey bakarız...o gün ben anlayamadım sağlammı değilmi...

tek ricam benim makinayı sağlama alman başkada bişey istemem...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ah be Mete... gelecektin su geziye, binecektin atvye ve biz de resmini cekecektik.

Sonra haber ajanslarina "atvye binen panda" resmini gecerdik ve tabi ardindan da indiragandi. :p

Son düzenleme:
Ah be Mete... gelecektin su geziye, binecektin atvye ve biz de resmini cekecektik.

Sonra haber ajanslarina "atvye binen panda" resmini gecerdik ve tabi ardindan da indiragandi. :p

ah keko ah iyi hoşda ..yolunuz inanılmaz uzundu...kötü yollar birde İstanbul içi hiç çekilmez...bu tip yolları İstanbul dışında çekerim ama işte İstanbulda çekilmiyor motorun kaç cc olursa olsun lanet ediyorsun...bende öle mesela...vites düş çık hamallık..hele büyük cc lere eziyet o taraflar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar