[Mersin - MT]

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar
özellikle:
yunus
yükselsoft mustafa
kaan

ve
güvencin ahmet
jinlun mustafa
eren
hakan abi
ve ben

kendimizi bir toparlayalım.
ben diyorum ki: herkes bu hafta içinde çarşamba günü, yani 12-03-2008 tarihinde saat 19,30 da sevgi kafede buluşmak için kendini ayarlasın. önemli konularımız var.....

ekiiiip, anladık mı??????????????

allah sizi davul etsin e mi? ulan bir tek mesaj bile yazılmaz mı buraya??????? ya bu hafta içinde toplanalım ya da ben artık buraya yazmayacağım. bu son sözümdür....

Son düzenleme:
ben yazdım kımse dıkate almamıs toplantı olacaksa benı arayım bılgı verın dıye ama kımse aramadıı işler yuzunden buradan takıp edemıyorum olup bıtenlerıı

yaw ne cellalenionuz be sizi motorcular sizi motorsuz kalasınız emi ben hergün yazıomda ne oluyor hi dert etmeyin böle şeyleri toplanırız çarşambaya orada konuşuruz gelmiyenin motorunun krang milinin vidasının somunu düşsün emi :bounce:

Mersin İl Temsilcisi
konuşup duryolar toplantı ayarlayın diye ama kimsenin sonra iştirak ettiği yok. çarşambaya kadar yazacam. daha sonra duruma göre yapacağımı bilyom ben!!!!

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar valla benden söylemesi....
biz bu değildik ve değiliz.
önceleri yanyana gelmek için fırsat buluyorduk ama şimdi sürekli bahane buluyoruz....

farkında mısnız?

arkadaşlar valla benden söylemesi....
biz bu değildik ve değiliz.
önceleri yanyana gelmek için fırsat buluyorduk ama şimdi sürekli bahane buluyoruz....

farkında mısnız?

ah abi ah nerden buldun o avatarı sen de eskiden böle degildin bak insanlar degişebiliyor en büyük kanıtı sende gördüm züpersin yaww:rendeer:

bu hafta inşallah gelicem :wiinkk:

ayrıca kaganım bu hafta gelirim deyipte insanları kandırma motorun elimde ona göre yani zaten gitmişiniz gezmelere falan ohhh :farao::cat:

eskı gunler hatrına guc mersın mt de artıkk

köylüm haklı ama üç silahşörler daha makul bence baksanıza haftalardır toplasan 3 kişi anca yazıo :salut:

Son düzenleme:
abilerim işlerden dolayı yazamıyorum cok yogun bu ara işler ama yarın allahtan bi mani olmazsa kesin ordayım gecen seferki gibi olmayacak söz veriyorum :)

Mersin İl Temsilcisi
:) çoğalıyoruz arkadaşlar. bu akşam ben herkese cepten mseaj yazıyorum ve diyorum ki:

arkadaşlar 12/03/2008 çarşamba akşamı saat 19,15 te sevgi cafede buluşuyoruz.

Mersin İl Temsilcisi
Topaltıya Katılan Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederim...
Sizleri Seviyorum

gelemdim kusuruma bakmayın. saat 11:30 a kadar dükkandaydım.
bazı akşamlar iş oluyor.
en kısa zamanda gelecem ama...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mustafa bütün gece çağrı bırakmadığı için dün akşam buluştuğunuzu anlamıştım zaten. Kıymetinizi bilin, sizi daha çok seviyor :pr:

:queen:

Mersin İl Temsilcisi
Mustafa bütün gece çağrı bırakmadığı için dün akşam buluştuğunuzu anlamıştım zaten. Kıymetinizi bilin, sizi daha çok seviyor :pr:

:queen:

yoo senin mustafan bizimle değildi, bir bayan arkadaşına motosiklet sürmeyi öğretecekti. o gece sabaha kadar da aramadı nedense biz de seninle chat yapyor sanyoduk :bounce: :queen:

bende toplantıya gelmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum sizleri sevmiyorum

teşekkür ettiklerini mi yoksa gelenleri mi sevmiyon anlayamadım yahu :silent:
bu arada cinslik yapmasan olmaz dı di mi, sayende sahibinden den uyarı mesajı aldım.:salut:

Son düzenleme:
yoo senin mustafan bizimle değildi, bir bayan arkadaşına motosiklet sürmeyi öğretecekti. o gece sabaha kadar da aramadı nedense biz de seninle chat yapyor sanyoduk :bounce: :queen:

teşekkür ettiklerini mi yoksa gelenleri mi sevmiyon anlayamadım yahu :silent:
bu arada cinslik yapmasan olmaz dı di mi, sayende sahibinden den uyarı mesajı aldım.:salut:

ben gelmeyenler için sölemiştim sanırım bi tek sen anlamadın o zaman senide sevmiom

Mersin İl Temsilcisi
biz burda köyün 2 delisi yazışıp duryoz kardeş. ne olacak bu memleketin hali :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar