Mondial mondial 100 kh paylaşım

100kh yi beğendiniz mi ?

• beğendim

Oy: 135 76.7%
  • beğenmedim

Oy: 41 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    176

ddh

Sinirlenmeyecem Diyorum yoooookkkkkk Çare Yooookkkkkkkk.....

Canımmmmm Seni Kiraylamı Tuttular.......

Ben Kavga Etmemek İçin Motor Davasını Kapatıyom Bu Başlıyoooo...

OFFff.........

kardeş mondiale karşı hassasiyetin ne onu anlamadım adam mondial kötü demiyor ki sana sadece kendi fikrini söylüyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş mondiale karşı hassasiyetin ne onu anlamadım adam mondial kötü demiyor ki sana sadece kendi fikrini söylüyor

Mondiye karşı bir hassasiyetim yok...

O mesajı yazan kardeşim 15 yaşında.Mondial 100kh var kendinde onun için kanuniyi kötülüyor...

Herkesten Özür dilerim...

Heralde...
Hepimiz şurada kardeşiz..
O kanuniyi beğenir ben mondiali...
Zevkler ve fikirler tartışılmaz..
Herkesin farklı görüşleri olmasa dünya bu halde olmazdı...
Bu arada senin motor ne alemde(elite)

izzet abi gene kızdırmıslar yaw senı:mrgreen:
evet bende kararımı verdım
zaten vermıstım sonuna kadar mondial mondial mondial all

izzet abi gene kızdırmıslar yaw senı:mrgreen:
evet bende kararımı verdım
zaten vermıstım sonuna kadar mondial mondial mondial all

Aynen...
Daha neyi anlatmaya çalışıyorlarki...
Eyyvahhhh.................fatihsevim geliyooooooorrrrr kaçınnnnnnnnnnnn

evet abı hala okuyor bakalım ne dıyecek fatih kardesımız:mrgreen:

Kaçtıı................
....

Neyse bırakalım şimdi bugün gördüğüm aynasız 100 kh neden takmazlarki şu aynayı ya.;
foto0030xr4.jpg

ya varya biriniz buyugum biriniz küçüğümsunuz laf soylemeyeceğim size fakat sunları soylemek istiyorum
celil kardeşim mondiale karar verdiysen saygı duyarım fakat eger motoru buyutmek gibi bir istegin varsa 2 el al sıfır alıp 1 sene binecen cok para kaybedersin 2. el temiz yada temize yakın bul bi tane kafana gore takıl eger gene sormak istedigin bişey olursa burayı takip edecegim fakat benım bilemediğim yerde 10 senelik motorcu izzet hocam takviye yapar inş

2. el alıcak zaten sen kafanı yorma fatihçim....

ddh

Kaçtıı................
....

1.Fatih kaçmaz
2. burda olmasa bile ben varım ALLA'a şükür bunu bilin...

evet:mrgreen: daha yazacak bıse bulamadı heralde :mrgreen:

seninde yazdığını sana hiç yakıştıramadım büyüğünle nasıl dalga geçersin o mutlaka yazacak bireşey bulurudu ama forum kuralları işte...
ne yapcaksın

tamam olayı tatlıya bağladık ne güzel neden ortamı birden geriyorsunuz anlamadım....

Kaçtıı................
....

bence siz kaçmalısınız.dünden beri sizi motorcu arkadaşlarıma anlatıyorumm.hani şu ben öğretmenim yarışla işim olmaz dedikten sonra 15 yarışa girdim hepsinide kazandım dediniz ya.haa unutmadan daha sonra da innova ile yarışalım dedinizi.şahsen ben böyle bi gaftan sonra bu topice uğramazdım:p:p:p:p:p:p

bence siz kaçmalısınız.dünden beri sizi motorcu arkadaşlarıma anlatıyorumm.hani şu ben öğretmenim yarışla işim olmaz dedikten sonra 15 yarışa girdim hepsinide kazandım dediniz ya.haa unutmadan daha sonra da innova ile yarışalım dedinizi.şahsen ben böyle bi gaftan sonra bu topice uğramazdım:p:p:p:p:p:p

huceyn ya gercekten cok haklısın ben bu izzet hocamı tanıyınca ogretmenler hakkındaki tum bildiklerim şüpeye düştü yani bilemiyorum zaten actıgı topiklere bakarsan genelde hızla alakalı topikler ya neyse gene gerilim yaratmayalım ayrıca oyle kactı falan demeyın ben ters adamın bu sozlerimde cok ciddiyim şurda motor hakkındaki yorumlarını yap gec gene diyorum sen varya lisede hoca olsan sen lastikçiyle kanka olurdun arabanda motorunda tamirciden cıkmazdı inş liseye duşmezsin

ddh

öğretmen olmuşun bir de daha küçüne nasıl hitap edip nasıl saygılı olacağını bilmiyorsun ben de diyeyim....
sen öğretmenim diyorsun hiçbir şeklide sabredemiyorsun.. ortam ne güzel yumuşadı neden laf sokuşturuyorsun bilmiyorum küçüçük çocuğuda kendine uydurmuşun bilmiyorum yani

1.Fatih kaçmaz
2. burda olmasa bile ben varım ALLA'a şükür bunu bilin...

seninde yazdığını sana hiç yakıştıramadım büyüğünle nasıl dalga geçersin o mutlaka yazacak bireşey bulurudu ama forum kuralları işte...
ne yapcaksın

tamam olayı tatlıya bağladık ne güzel neden ortamı birden geriyorsunuz anlamadım....

ddh arkadasım ben kımseyle dalga falan gecmedım sadece yazacak bıse bulamadı yanı yorum yazmak ıstemedıgını dıle getırdım yanlıs anlasılmasın cevap yazan ve ılgılenen herkese tşk (fatihsevim ve sen saolun :rendeer:)

izzet abimi soylememe gerek yok herhalde o zaten başrolde
:rendeer:

ddh

bildiğiniz gibi yapın yaaaaa akşam akşam kimseye kızacak halim kalmadı hadi bana eyvallah beni ilgilendiren bir konu olmadığı sürece ben bu topic de yokum celil kardeş sana şimdiden hayırlı olsun.....

ben kımseyı kıracak veya uzecek bıse yapmadım kendımden emınım kımseyı nazlayamam kırılmak ısteyen kırılsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar