Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
antalyada naked skyjet var aslında cocuk sonradan naked yapmış güzelde olmuş yarın koyucam fotoyu..
Merhaba:
Motosiklet almayı düşünüyorum.Ev ile iş arası yaklaşık 3km yol için kullanacağım. Motosikletlerden anladım pek söylenemez.
Spor ve bütçeme uygun bir motosiklet arıyorum. Fiyatı ve görünümü en cazip çelik thunder 150 yi buldum. Sanırım çelikten
başka 3 firma daha bu motosikleti ithal ediyor. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Eğer alıncaksa hangi firmanın ithal ettiği
motosikleti almalıyım. Arıca bu tütreme sorunu da nedir. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Çelik Thunder 150
Yuan-Kuba SJ 150-23
Kanuni Bilmem Ne!![]()
arkadaşlar ben lastik alıcamda....arkaya en büyük kaçlık koyabiliriz bunun jantına uygun ??
evet arkadaslar huceyn kardesimin soyledikleri tamamen dogru. motoru fazla zorlamadan kullanınca cok keyifli ve ekonomik. ancak bizim memleketin yolları ve kalleş servisler yüzünden motordan soguyor insan.
bu arada, ben de motoru büyültsem mi diye düsünmeye basladım yawsanki 130km/h yetmiyor gibi oldu bu günlerde...
abi ben yarın lastikleri taktırıym,bakımını da yaptırıym öyle buluşalım.ha ön çamurluğu nereden alacam?
arkadaslar bugün biz de iskenderundaki arkadaslarla beraber gezmeye gittik.
hem de cok kötü yollardan gecerek taa yaylalara gittik. benim motor da digerleri gibi 2 kişi ile gitti. hem de az şişman bir arkadaşım geldi yanımda
walla ben motor dayanır mı diye merak ederken, bekledigimden cok iyi gitti yolculuk. düşündüğümden cok cok saglam oldugunu göstermiş oldu bana. artık o yönden kafam rahat.
bir de ehliyet sınavı hafta icinde acıklandı: 100 almışım ayıptır söylemesi
huceyn kardesim modifiye falan derken kafamızı karıstırma simdi. zaten gökhan cıkıyo yok lastik yok dişli yok bilmem ne diyo, bir de senin maceralarını dinleyerek iyice kendimizi kaptıracaz galiba bu işe
mersin'e gelme ihtimalim var. eger olursa görüşmek isterim seninle.
kendinize iyi bakın. selamlar.
![]()
![]()
![]()
![]()
hocam torna işi için sanayiye gittiğini biliorum ama içerik hakkında peq bilgim yok.ama isterseniz sizin için ustama sorabilrim:cat::cat::cat::cat::cat::cat:hah hah hhaay.
tesekkurler arkadaslar.
bu arada gökhancım haklısın yapacak baska birsey kalmadı; motora yapılacak her turlu degisikligi yaptın. senin artık yeni ve daha buyuk bir motor alman lazım.
yaw huceyn abi, bu modifiye işi aslında silindirin tornacıda taşlanarak hacminin büyütülmesi ve daha sonra diger parçaların ona uygun hale getirilmesi olayı degil mi?? yanlış mı hatırlıyorum?? senin tamirci kendisi mi yaptı herşeyi??
bir de, gecenlerde bi vatandaş bana mesaj gondermiş ingiltere den: adam youtube da videomuzu seyredince motor nasıldır diye sormak istemiş... hayret ettim walla: sanırım ilk defa bir ingiliz bir Türk den akıl danısıyorcok komik yaw
![]()
evet ya sorup ögrendikten sonra bizlere de söylersen motora tam olarak ne işlem yapıldığını memnun olurum şahsen merak ettim.
hem motoru sabah verdim akşam aldım demişsin, yani bir günde mi yapıldı işlemler?? ayrıca huceyn kardes motorun bundan sonraki durumu hakkında bize deneyimlerini aktarırsan iyi olur; motorun çekişi ve seriliği nasıl değişti, son hız durumu nasıldır, yakıt tüketiminde nasıl değişiklik oldu???
bu soruların cevaplarını şimdiden merak etmeye başladım. umarım görüşürüz.
kendinize iyi bakın. selamlar.
Ben motorla oynamamaktan yanayım :cherry: