Bu kadarda olmaz dedirten trafik magandaları!!!

Bizim şirketin servis şoförlerinden birinin başından geçen olayı kısaca anlatıyorum arkadaşlar.. Ben yorum yapamayacağım pek.. Çünkü kelimelerle ifade edemiyorum kızgınlığımı..

Bir bayan öğretmen düğünden geliyor, evinin yakınlarında arabayla bırakıyorlar ve bırakan araba uzaklaştığı sırada bi arabadan kendisine laf atılıyor.. Ne dedilerse artık bayan arabaya bi tekme atıyor ve arabanın içindeki 4 maganda arabadan inip kıza tekme tokat vurmaya başlıyorlar.. Arabaya bindiriyorlar döve döve.. Arabanın içinde de tartaklama devam ediyor.. En sonunda bi hayli dövüp bi yerde atıyolar arabadan..

Tam o sırada bizim şirketin servis şoförü ağlayarak gördüğü bayanın yanında durup.. "neyiniz var" demeye kalmadan bayan "beni karakola götürün" diyor..
Şoför bayanı karakola götürüyor, bayan ağlaya ağlaya, yüzü gözü mosmor durumu anlatıyor polislere.. Bizim şoförü de nezarete atmışlar bırakmıyorlarmış.. Bayan kırk dil dökmüş çıkarttırmış adamı.. Şoför haftasonunu nezarette geçirmiş, pazartesi sabahı bırakmışlar, doğruca işe gelmiş nezaretten çıkıp..

Allahtan plakasını almış o magandaların.. Beter olurlar inşallah.. :pr::pr::pr::pr::pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah belalarını versin.hayvan herifler...bayana çok üzüldün,bunun yanı sıra günahsız yere servis şoförü de olaydan kötü bir şekilde etkilenmiş..yazık.bu güzelim memlekete böyle şerefsiz insanlar hiç mi hiç yakışmıyor

Yuh artık.Ya hadi laf atma tamam bir derece tamam da , bir bayanı nasıl gözleri moraracak hale getirebiliyorlar.Benim anlamadığım yardımcı olan şöförü neden bir gece nezarette tutuyorlar , orada bir karışma olmuş sanırım.Yani iyilik yap geceyi nezarette geçir , işe bak ya.

Bayan şikayetçi olmuştur sanırım , plaka da bilindiğine göre bulunacaklardır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbi bayana geçmiş olsun o it herfiler.fakat söforü niye içeri atmışlar anlamadım gitti yani polislerin tek bildiği bumu ?

Bayan: "Bey'i neden tutuyorsunuz, bırakın gitsin, onun bi suçu yokki, hatta yardımcı oldu bana, iyilik yaptığı için zor durumda kalması gereksiz.." gibi sözlerle zor bela çıkmasını sağlamış..

Memlekette kanun yok ki. bu adamlar yakalansa bile caydırıcı bir ceza almıyorlar..durum böyle olunca şehir haydutları istediğini yapıyor. Şöföre gelince yurdum klasiklerinden PARDON durumu...

İZMİR de oturduguma şükretmeyeliyim galiba ben ne kadar kenar mahallede oturuyor olsam bile bizim buralarda bile bir bayana gunun hiç bir saatinde taciz oldugunu gormedim hatta her zaman gulerim kahvehaneye bir bayan gelir oturur kahvehane tıp oynar herhalde bayanda ne sesiz bir yer diye duşunuyordur
Arkadaşa geçmiş olsun

Kusura bakmayin ama kadinda'da hata var. Boyle bir durumda tabiri caizse "ayni seviyeye dusmeden ve laubali olmadan" sogukkanliligini koruyarak o an'da yapmasi gereken aracin plakasini alip polise sikayet etmek olmaliydi. Zira aracin icindekiler zaten insanliktan nasibini almamis kimlikler ustune birde bu tarz KİSKİRTİCİ VE TAHRİK EDİCİ BİR GİRİSİMDE BULUNARAK FİLM'İ İYİCE KOPARTARAK YANGINA KORUKLE GİTMİS.

Adamlarin bekledigi zaten boyle birseydi ve istediklerini onlara vererek buyuk hata yapmis. Sanirim dusuncesi "ben bayanim nasil olsa bana birsey yapamazlar" olmus o an ama buyuk hata yapmis...

Son düzenleme:
1) O magandalara....
2) O magandalar yakalansa dahi onları 2 günde dışarıya bırakayacak adalet sistemine.....
3) Bayanında masum oldugunu söylemesine ragmen o yardımsever insanı nezarette tutan polise.....

Bu cümlelerin devamını getirmeyim:pr::pr:

Son düzenleme:
Hocam, işte o yüzden insanlara yardım etmeye korkuyoruz! :farao::farao:

Yanlış anlaşılma, iftira, haksız suçlama...

Bunlar yaşanmış ve hep yaşanan şeyler. :pr::pr:

Kusura bakmayin ama kadinda'da hata var. Boyle bir durumda tabiri caizse "cirkesflesmeden, laubali olmadan, cirkinlesmeden" sogukkanliligini koruyarak o an'da yapmasi gereken aracin plakasini alip polise sikayet etmek olmaliydi. Zira aracin icindekiler zaten insanliktan nasibini almamis kimlikler ustune birde bu tarz KİSKİRTİCİ VE TAHRİK EDİCİ BİR GİRİSİMDE BULUNARAK FİLM'İ İYİCE KOPARTMİS.

Zira adamlarin bekledigi zaten boyle birseydi ve istediklerini onlara vererek buyuk hata yapmis bayan. Sanirim dusuncesi "ben bayanim nasil olsa bana birsey yapamazlar" olmus o an ama buyuk hata yapmis...

İnsanlar sinirlendikleri anda bi tepki gösterirler.. Bayana ne söyledilerse arabaya vurmuş.. Vurmasını gerektiren bir durum olmuş demekki..
Belkide o anda gösterilecek en küçük tepki buydu.. Bilemezsin..

Böyle bir olayı Kemal Sunal filmlerinden birinde görmüştüm adam karakolun önünden geçerken şuçlu birisine benziyor diye nezarete alınmıştı.

bölelerinin tek çözümü war bikaç yerini kesiceksin bırakıcan yada aynısını ablasına annesine yapıcaksın ama bunlar bundanda adam olmaz ::angry2::::angry2::

İnsanlar sinirlendikleri anda bi tepki gösterirler.. Bayana ne söyledilerse arabaya vurmuş.. Vurmasını gerektiren bir durum olmuş demekki..
Belkide o anda gösterilecek en küçük tepki buydu.. Bilemezsin..

Bu aciklama hukuksal olarak hicbir sekilde bir savunma veya gerekce degildir. Polis tarafindan tutanak tutulup olay mahkemeye intikal etmis olsaydi sayet araclarina tekme atan kadina "karsi dava acma hakkina sahip olurlardi." Hicbir sey hukuksal olarak o an kadinin araca "vurmasını gerektiren bir durum" seklinde gerekce gosterilemez. Bu davranisi onu aksine "hakliyken haksiz ve suclu" durumuna dusuren bir fiiliyattir.

Saygilarimla...

Gecenin o saatinde evinin yakınlarına değil de evine kadar bırakılsa daha iyi olurdu..

Ben olayı net olarak bilmemekle beraber;

Öğretmen hanıma acil şifalar ve şoför arkadaşada teşekkür....

Dipnot: Lütfen kanunlar hakkında bilgimiz olmadan
bilinçsiz ve seviyesiz kelimeler yazmayalım..

Bayanında masum oldugunu söylemesine ragmen o yardımsever insanı nezarette tutan polise.....

Belki adam dövdü, nereden bileceksin. Kadını da tehdit etti söylemeyeceksin diye. Polisle ne alakası var, kanunları polisler mi koyuyor. Emniyet bu, her durumda, her koşulda, aynı şeyi yapmak zorunda. Herşeyi değerlendirmek zorunda. Bu gibi durumlar da herkesi karakolda tutarlar hiç mi duymadınız ?

arkadaşlar bayanlarda nasıl olsa bana dokunamaz ben bayanım diye bir düşünce var, öncelikle bıraksınlar bu düşünceyi, malesef artık ortalık piskopat, hasta, ruh sağlığı bozuk kişilerle kaynıyor.

bayana gecmis olsun memleket ne yazikki boyle magandalarla dolu ama su sisteme takigim kardesim yolda kaza goruyoruz yardim etmeye korkuyoruz ya ihale basimiza kalirsa diye, biri ciksada su isi duzeltse

plakaları varsa işleri bitmiş onların... Allah icerden cıkmayı nasip etmez insala ömürleri gecer orda it soyluların..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar