Aranıza bi kardeşiniz daha katıldı

bazı arkadaslar benı bulusmalardan tanıycak ama sıteyı kullanmayı anca ogrendıgım ıcın yenı tanısıyoruz hepınıze selamlar

((((((((((((((:) höş geldin iyi muhabetler dilerim yegen

GKN

hoşgeldin efedrin kardeş
bize biraz kendinden bahsedermisin, kaç yaşıdasın bekarmısın::winkwink
motorun varmı, tekerde kaça çakabiliyosun vs:p

yas 21 cıtırım tam yasında tekere aldımmı 2.3 yapıstırırım =) bazen tekerın dırek elımde kaldıgıda gorulmustur =) mhrrmakpnr kardesım senın adınıda benım kasanın sıfresı yaptım kımse acamaz =)

yas 21 cıtırım tam yasında tekere aldımmı 2.3 yapıstırırım =) bazen tekerın dırek elımde kaldıgıda gorulmustur =) mhrrmakpnr kardesım senın adınıda benım kasanın sıfresı yaptım kımse acamaz =)

bu kasa smd sizin bodrumun 2alt katındaki mahsendeki kasamı:queen::queen:

dostum aramıza hoş geldin forumda pasif olman dilegi ile ..

GKN

Son düzenleme:
evt moruh makınananın yedek anahtarlarıda orda hıc cekınme ac kasayı ıcınden cıkanı gorunce hafıf bı urpertı hıssedıcen korkma alısırsın =)

Aramıza hoşgeldin. Katılımcı olman dileği ile...:rendeer:

Son düzenleme:
tkerde 40 grmuslugumde var =) aynı zmanda 40 yere dız verebılıyom =) sağlam sahıtlerım var

GKN

evt moruh makınananın yedek anahtarlarıda orda hıc cekınme ac kasayı ıcınden cıkanı gorunce hafıf bı urpertı hıssedıcen korkma alısırsın =)

Gece_ (ismail) den aldığın ekipmanlarıdamı kasada saklıyosun, kaç mahoo kaçççççççççç:queen:

Gece_ (ismail) den aldığın ekipmanlarıdamı kasada saklıyosun, kaç mahoo kaçççççççççç:queen:

abi bu adamdan korkarım ben ikimizi aynı anda yer bu:p

dudkları kıpırdatma ama abi bi tuhaf oluyorum mhrrmakpnr yollarım sana=)

gonder gelsin:queen:

bu son gunlerde gorudugum en geyik konu oldu bu adamı bastan fişlediler artık:p:queen::queen:

arkadaşım bize kendinden bahset marifetlerinden degil .. kimsin nesin .. resimdeki sigara senin mi:queen::queen::queen:

resımdekı sıgarayı ustume aldım mutlu bır ılıskımız var =) sanada bi fırt verırız abi . ben kendı halınde gazla calısan bı arkadasım aılem ıstemıyodu bınmemı motora ben once ıkı ayaklıdan basladım sımdı ıkı tekerde devam edıyorum=)

Neşeniz bol olsun gençler..:wiinkk:

Hoşgeldin @Efedrin kardeşim...::friends:::shake2::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar