Selamlar

Selamlar ;

Ben Fatih Erdal , Yaş 21 ankarada yaşıyorum 6 senedir müzisyenim ( Bateri çalıyorum ) onun dışında Mankenlik , ve fotomodellik yapıyorum.Benimle birlikde hayatını sürdüren 2 tanede pitbull'um var.

Selametle :)

Son düzenleme:
Hoşgeldin.Gecenin bu saatinde hızlı bir giriş yaptın.

Herhalde SBK yarışlarını seyrediyorsundur.

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin. Kalıcı olman dileği ile... :rendeer: Pitbull larınla mutlu mesut yaşayasın. Sokakta gezdirmek sanırım yasak!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin aramıza..

biri pitbull mu dedi..

:cat:hoşgeldın aramıza 6 yıllık müzisyen baterist fotomodel manken 2 pitbull lu yaşıyan arkadasım hoşgeldın ankaraya selam lar he kımı tanıyorsun dersen kımseyı tanımıyorum ankarada ama olsun yınede yollayalım selamı :cat::queen::queen:

arramıza hoşşgeldin gelmesine de motor la ilginden bahsetmemişsin :)

hosgeldın arkadasım...bendede bır tane dısı pıt var.fotolarını koyda gorelım sunları.

Yrın felan koysam köpeklerin resmini daha iyi olur :) yeni fotolar çekildik , yarın elimde olurlar buraya koyarım.Bu arada Chopper'a hevesliyim , Suan anlaşalirsek 250 cc Kanuni Seyhan Chopper alacağım Sesi hoşuma gidiyor :p

Vallahi , Hayat danger diyelim :p

adszpx0.jpg

newimg1716ve7.jpg

Tysoon henüz 1,5 Yaşında :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pit bunlar kaç aylık yada kaç yaşında ne ile besliyosun ve sakinmi yoksa saldırganmı..

pit bunlar kaç aylık yada kaç yaşında ne ile besliyosun ve sakinmi yoksa saldırganmı..

vallahi kuzu bacagı , çiger , tavuk göğüsü , köpek maması :)

ayrıca Pitbull'un saldırgan olmasının altında yatan birşeyler vardır.O dk rahatsızlık duydugu ve onu sıkan birşeyler varsa tepki veriyor muhakkak.

Ama ısırıtyor diye bişey yok buda bi canlı huyunun suyunun dışında hareket etmessen oda sana öyle davranır.

Ama hiçbir zaman sahibinin üstünlüğünü kaybetmemesi gerek her pitbull 1 senede bir kere sahibini yoklar üstünlük kurmak için :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar