max hız hesaplaması

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir motor 10000 devirde 180 km hız yaparsa 2 motor 5 er bin devirde 180 i gene yaparmı?..... :p

Buarkadaşın sorduğu soru buna denk gelmiş.... Hiçbir mantığı yok....
Ne motor gücü ne devirsayısı verilmiş.... Verilse bile hiçbir zaman son hızını tam olarak hesaplayamassınız..Sadece kağıt üzerinde şu kadar yapabilir denilebilir....

Bu gibi şeylerle kafa yormaya gerek yok...Motor zaten 125 lik..105 yapsa ne 115 yapsa ne.... :pr: Merak ediyorsan atlarsın motoruna verirsin gazı bakarsın...Haa korkar da yapamıyorum dersen yapan bir arkadaşa sormak en mantıklısı bence... :cat:

Bir motor 10000 devirde 180 km hız yaparsa 2 motor 5 er bin devirde 180 i gene yaparmı?..... :p

Buarkadaşın sorduğu soru buna denk gelmiş.... Hiçbir mantığı yok....
Ne motor gücü ne devirsayısı verilmiş.... Verilse bile hiçbir zaman son hızını tam olarak hesaplayamassınız..Sadece kağıt üzerinde şu kadar yapabilir denilebilir....

Bu gibi şeylerle kafa yormaya gerek yok...Motor zaten 125 lik..105 yapsa ne 115 yapsa ne.... :pr: Merak ediyorsan atlarsın motoruna verirsin gazı bakarsın...Haa korkar da yapamıyorum dersen yapan bir arkadaşa sormak en mantıklısı bence... :cat:

abi benim motor max 190 yapıyo.Tek silindir. Egzosta da bi kaç çizik var.Bu bilgilere göre ben kaç doğumluyum :p

Şanzıman oranlarıyla yapılan hız hesabı motosikletin mevcut gücüyle yapabileceği bir hız değildir çoğu zaman. Yani bu sürtünmesiz ve rüzgarsız bir ortamda, ybr 125 (veya başka motor) i ferarri nin arkasına bağladığımızda arka tekerleğin kilitlenmeden hemen önce ulaşabildiği nazari bir hızdır. Motorların büyük çoğunluğu son vitesinde en son devriyle gidemez. Doğru anlamış mıyım? ::153::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
176 :p
bi tane de ben sorucam. Yolda giderken tektekere kalktığımda beni gören arabadaki insanlar ne düşünür :p

yaw bukadar basit sorular sormayın yaw eeeeehehehehe bariz açık bunun cevabı. cevap veriyorum aman tanrım bu adam derimiş olmalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar