Tüm Fenerbahçe Sohbetleri

maç çok iyiydi.atmosfer mükemmeldi özellikle ilk sahaya çıkış anı.zaten stada gittiğimizde koltuklara sarı ve lacivert kartonlar bırakılmıştı belliydi bi org olacağı.özellikle time 2 win yazısı çok hoştu.orada da yine böyle bol gollü ve yakın bi maç geçecek.erken gol bulabilirsek beraberlikle turu geçeriz.sonuçta takım deplasmanda daha rahat oynuyor.bu skordan sonra onlar düşünecek

Bence Fenerbahçe Sevilla'yı orda da yenebilir. Çünkü Sevilla Fener'in üstüne gelecek bu maçta olduğu gibi ve Alex'de gününde olursa (ki geçen maçta vasattı) turu rahat geçeriz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ekmek sporu tutuyorum fenere tam destek..

Bence Fenerbahçe Sevilla'yı orda da yenebilir. Çünkü Sevilla Fener'in üstüne gelecek bu maçta olduğu gibi ve Alex'de gününde olursa (ki geçen maçta vasattı) turu rahat geçeriz...

Takım futbolu oynadığımız...

kısa ve uzun paslarda başarılı olduğumuz takdirde(ki ben bunu göremem herhalde asla Türk Futbolunda)...

başarılı oluruz...

eğer ki Küçük Alex in canı top oynamak isterse ve biz o şekilde kazanacaksak yenilmeyi elenmeyi tercih ederim takımım adına bu kötülük olsun isterim..

Takım futbolu oynadığımız...

kısa ve uzun paslarda başarılı olduğumuz takdirde(ki ben bunu göremem herhalde asla Türk Futbolunda)...

başarılı oluruz...

eğer ki Küçük Alex in canı top oynamak isterse ve biz o şekilde kazanacaksak yenilmeyi elenmeyi tercih ederim takımım adına bu kötülük olsun isterim..

Herkesin dileği Fenerbahçe'nin takım oyunu oynaması tabiki ama şu da bir gerçekki Alex'in olmadığı maçlarda sahada başka bir Fenerbahçe izliyoruz. Alex forvetleri besleyen bir gol makinası. Gününde olduğu maçlarda (mesela Inter :) ) hemen hemen her takımla başa baş oynar bu takım.

yaw arkadaşalr bi el atın şu takıma:)

buraya kadar geldiler :rendeer:

dakke 102....ulan Volkana uyuz olduğum gader kimseye uyuz olmadım bu akşama kadar...herif 2 golü haybeye içeri aldı...bu babayaroylamı çeyrek finale çıkıcaz biz...off sıkıntı geldi ya bana Volki Tolkiden...güvenemiyom adama..

dakke 102....ulan Volkana uyuz olduğum gader kimseye uyuz olmadım bu akşama kadar...herif 2 golü haybeye içeri aldı...bu babayaroylamı çeyrek finale çıkıcaz biz...off sıkıntı geldi ya bana Volki Tolkiden...güvenemiyom adama..

sıkıntıdan mideme ağrılar giriyor

sıkıntıdan mideme ağrılar giriyor

uzatmaların son 10 dakkesi...

spiker dediki...VOLKAN UYUMA....yan top gelirken söyledi bunu...napalım abi kaleci sankim rakip takım oyuncusu gibin..:p...

penaltılarda ne olur paşam...

ölecem heyecandan lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....penaltılarr...

Son düzenleme:
Fenerbahçemmmmmmmmmmmmmmmmm

abiler tutmayın beniiiiiiiiiiiii...Taksime çıkıcam benn...Allahını seven Fenerbahçeye gönül verenler Taksime...

ABİ helallllllllllllllllll

Yaşasın fenerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sana şükürler olsun Allah'ım 10 rekat şükür namazı farz oldu bana:)

midem ağrıdı işitim bi gün kalpten gidecem şu takım yüzünden

ağlamak istiyorum sayın seyirciler:salut:

koyu bir Galatasaray'lı olarak tek söyleyebileceğim şey TEBRİKLER FENERBAHÇE...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun fenere.. plakayı kuyruk altından çıkarıp görünür bi yere takmalıyım...
34 FB 6133

bir galatasaraylı olarak tebrik ediyorum sizi...Volkan kardeşimiz gercekten kaleye duvar ördü..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fenerbu sağısolu belli olmaz adamı gölerken ısırır,arefeyi gösterir ama bayramı asla hiç şakaya gelmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar