Bluetooth GPS Cihazı edindim veee

Bluetooth GPS Cihazı edindim ve Google Earth programında lokasyonumu işaretliyorum.
Ancak rotamı,hız ve konum bilgilerimi de kaydedip,planlamak istiyorum.:wiinkk:

Malum Biz motorcular gezgin milletiz....:queen:

Aynen göçerler gibi.....:p

Yani 3-5000 km seyahat eden kuşlar rotalarını biliyor da biz mi bilemeyeceğiz.?

Yazıklar olsun yani........:cherry:

Kaptanlar buraya,fikirlerinizi bekliyorum..:cat:

şimdi sadece gittiğin yerlerimi internetden göreceksin abi? önceden planlama yapmak istiyorum dediğine göre navigasyon benzeri bir cihazmı seninki?

Yoo cihazımı bluetooth ile laptopuma ya da Pda cihazıma tanıtıyorum ve google earth programından bulunduğum yeri 2-3 metre hassasiyetle görüyorum ve işaretliyorum.
Ayrıca symbian tabanlı telefonuma yüklediğim basit bir yazılımla online koordinatlarımı-lokasyonumu,hızımı görebiliyorum acaba bunları kaydedip haritalar oluşturabilirmiyim.?

Yoo cihazımı bluetooth ile laptopuma ya da Pda cihazıma tanıtıyorum ve google earth programından bulunduğum yeri 2-3 metre hassasiyetle görüyorum ve işaretliyorum.
Ayrıca symbian tabanlı telefonuma yüklediğim basit bir yazılımla online koordinatlarımı-lokasyonumu,hızımı görebiliyorum acaba bunları kaydedip haritalar oluşturabilirmiyim.?

Hocam, groups.yahoo.com 'da gpsturk isimli bir grubumuz var. Çok detaylı bilgiyi orada bulabilirsin. Elindeki GPS sistemiyle birçok şey yapabilirsin, o gruptaki yazışmalarımızı incele istersen...

Örneğin ben şu anda burada bulunmaktayım.
Gerçi cihaz beni arka bahçede ki incir ağacının önü ve ayva ağacının yanında göstersede aslında ben yatak odamdayım.Uydu alıcısı pencere kenarında ve laptopum lapımda değil:mrgreen:,yattığım yerde kucağımda.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar