er 5'inizin lastikelerine hangi değerlerde hava basıyorsunuz_?
32 ön 38 arka.ben böyle yapıyorum
er 5'inizin lastikelerine hangi değerlerde hava basıyorsunuz_?
32 ön 38 arka.ben böyle yapıyorum![]()
kitapçığında iki yada üç (tam hatırlayamıyom) ayrı yük aralığında değişik değerler verilmiş, ben bi ara kendi kiloma göre olan değeri ezberledim hep ööle basıyom havayı.
70 kg yük için : ön 32 - arka 36
demirgürsel benden daha kiloluysa fazla diil.
70 kg yük için : ön 32 - arka 36
demirgürsel benden daha kiloluysa fazla diil.
abi er 5 muhabbetine hoşgelmişsin.bu aralar aranızdan ben ayrılabilirim,büyük ihtimal motoru satıyorum,er 5 sayfası sana emanet.![]()
hayırdır paşam ne alıcan...
ben tahmin edeyim...galiba bir gsr 600 patlatıcan..
yadaaa ER 6 N veya F...nası bildimmi...:bounce:er 5 ten sonra binilcek makinalar bunlar...
yok metem nerdee.sıkışıklıktan satıyorumr:,yeminle deyiştirmem er5 canavar gibi tam idealimdeki makinam.almadan önce kawasakinin sitesinde resmini gördüğümde aşık oldum,başkasını nasıl düşüneceğim.
hayırlısı diyorum artık.Allahın izniyle elim biraz rahatlasa,ama şu ara çok zor:salut:
ajitasyonmu yaptım ne:queen: şaka bi yana Allah herkesin gönlüne göre versin mete sağol:rendeer:
baba kötü be...maddi nedenlerle makina satmakda hoş değil...insanın içi acıyor...satarken daralıyor...ne bilim işte...motorsuzluk kötü...varmı yapabileceğimiz bir şey...
abi sağolasın, hayat bu zaman zaman sıkışıklık olur,atlatırız Allahın izniyle,yeterki sağlığımız bozulmasın.bu makinayı alırken banka kredisiyle aldım,toplamda 11 milyar civarına geldi motor.yapılırmı diyeceksin ama, o zaman yük kaldırabileceğimiz gibi duruyordu, ev hali başka giderlerde çıkınca tökezleme kaçınılmaz oldu.boşver baba hayat bu bakarsın 1 sene sonra tekrar er5 e devam derizbaba kötü be...maddi nedenlerle makina satmakda hoş değil...insanın içi acıyor...satarken daralıyor...ne bilim işte...motorsuzluk kötü...varmı yapabileceğimiz bir şey...
yapılabilecek şey ihtiyaç dahilde motorunu kullanır:queen:
![]()
yapılabilecek şey ihtiyaç dahilde motorunu kullanır:queen:
![]()
abi sağolasın, hayat bu zaman zaman sıkışıklık olur,atlatırız Allahın izniyle,yeterki sağlığımız bozulmasın.bu makinayı alırken banka kredisiyle aldım,toplamda 11 milyar civarına geldi motor.yapılırmı diyeceksin ama, o zaman yük kaldırabileceğimiz gibi duruyordu, ev hali başka giderlerde çıkınca tökezleme kaçınılmaz oldu.boşver baba hayat bu bakarsın 1 sene sonra tekrar er5 e devam deriz
:queen::queen::queen: