Motorun satışını vermek yeterli mi?

Merhabalar!!!
Satacak oldugumuz motorumuzu alıcı üstüne almak istemiyorsa, yalnızca satışını verip başa bela almaktan kurtulabilir miyiz? :silent::silent:

bu konuda bilgim yok ama neden ustune almak istemiyoki??

bende aynı dertten muzdarıbım kı dun aynı sekılde bı baslık acmıstım ama vekaletle wermek basa bela açar diyorlar satmaktan vazgeçicem sanırım:pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Satışını verdiğinde artık senden çıkar...İsterse üzerine almasın ...Seni bağlamaz.... Sen artık noterden satmışsın.... :cat:

Aranızda yaptığınız satışın hiçbir hükmü yok...Sakın öyle bir yazıyla verme motorunu.....

Noter satışı yapman şart yoksa kullanımdan doğan bütün sorumluluklar senin olur. Örnek bir arabaya çarptı 30.000 YTL masraf çıktı ve suçlu.Bu durumda parayı sen ödersin.Kısaca böyle.İnsana çarparsa manevi tazminat davaları senin adına açılır.

Noter satışı yapman şart yoksa kullanımdan doğan bütün sorumluluklar senin olur. Örnek bir arabaya çarptı 30.000 YTL masraf çıktı ve suçlu.Bu durumda parayı sen ödersin.Kısaca böyle.İnsana çarparsa manevi tazminat davaları senin adına açılır.

+ kaza olurda sattığın kişiyede birşey olursa hele bide ehliyeti yoksa ruhsat sahibi sen olduğun için bütün sorumluluk senin üzerinde olur

başın ciddi ağrır

Ben,bu gibi sorulara inanamıyorum artık,:)

Gidersin notere verirsin satışını,o andan itibaren sorumluluk senden çıkar...

Adama demişler,''paran çoksa kefil,işin yoksa şahit ol '':p

Motosiklet isterse 100 YTL etsin sanane noter satışının nekadar tutacağından,sonra şahit ararsın buralarda,ben sattıydım falan filan diye...

Noter satışını yap evrakını güzelce muhafaza et gerisine karışma

Gun gelir 5-10 yıl sonra vergi dairesi sana borç çıkartır sende ona çıkartır gösterirsin (evrakını)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar